Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Massacrítica extraordinària 22 setembre
08 set 2005
Durant l'última edició de Massa Crítica, el darrer divendres 2 de Setembre es va decidir actuar durant la setmana de la Mobilitat que organitza l'ajuntafems de Karcelona amb alguna acció i una Massa Crítica extraordinària. S'estan fent reunions per a preparar les accions i tema cartells i difusió, els interessats mireu la pagina www.masacritica.info o estigueu atents a la llista de publicació oberta d'Indymedia, i recordeu que el dijous 22 de setembre a les 20:00 La Massa Crítica surt de Plaça Universitat per lluitar contra l'hegemonia dels cotxes.

Durante la última edicion de la Masa Crítica, el pasado viernes 2 de setiembre, se decidió actuar durante la semana de la Mobilidad que organiza el Ayuntamiento de Karcelona con alguna acción y una Masa Crítica extraordinária. Se estan haciendo reuniones para preparar esas acciones y el tema de los carteles y la difusion de la convocatoria. Los interesados mirad a la pagina www.masacritica.info o estad atentos a la lista de publicación abierta de Indymedia, i recordad que el jueves 22 de setiembre a las 20:00 la Masa Crítica sale de Plaça Universidad para luchar contra la hegemonia de los coches
Mira també:
http://www.masacritica.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Massacrítica extraordinària 22 setembre
08 set 2005
Estaria bé saber on es fan aquestes reunions! :) a la web de la Massa Crítica no he trobat res sobre això...

Salut i pedal!
Re: Massacrítica extraordinària 22 setembre
09 set 2005
torna a mirar la web de masa crítica. a veure si se't menjarà la convocatòria
Re: Massacrítica extraordinària 22 setembre
09 set 2005
en breu és publicaràn a indymedia els cartells i flyers de la convocatòria. Preguem a tot aquell que tingui un moment i una impresora que els fotocopii i els distribueixi entre tantes bicicletes combatives que pugui.
Gràcies.
Sindicato Sindicat