Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
L'estatut del poble
05 set 2005
Cal un nou nacionalisme català, construït a còpia de valors ètics racionals i no d'una barreja indigna de pujolisme i marxisme-leninisme, que és el que tenim ara (recordem que el marxisme ha exterminat 100 milions de persones al llarg del segle XX).
La classe política catalana està confegint un nou Estatut que sols respon als seus interessos com a casta.

Cap català sap encara quina és la urgència del text, però tothom s'hi ensuma el motiu: més poder per als qui manen, més pastís a repartir ara que ERC s'incorpora a l'elit dels privilegiats.

Tanmateix, això no significa que un nou estatut català fóra necessàriament inútil. No pensem en el decàleg de mentides dels polítics, és clar, sinó en un document que reflectís els problemes reals del país i desenvolupés propostes per a solucionar-los.

Seria l'estatut del poble, obert a totes les veritats molestes, a tot allò que l'oasi vol encobrir i silenciar.

Seria, si més no, l'estatut de les persones decents. L'únic Estatut que ens interessa o ens pot arribar a interessar.

Els primers sis articles de l'Estatut del poble els pots trobar ja a

www.presons.net

Es parla i es parlarà, sobretot, de les persones més febles i oblidades de Catalunya, els presos, que han estat maltractats amb la complicitat dels sindicats independentistes catalans.

Pots fer les teves aportacions. Sols et demanem una cosa: que facin mal a la classe política com a tal. Aquest és l'únic criteri d'inclusió.

L'estatut del poble està adreçat a totes aquelles persones que, malgrat les mentides de l'oligarquia pseudo catalanista que controla aquest país, volen seguir sentint-se catalans i somien amb una Catalunya diferent.

Un nacionalisme que no té res a veure amb el pujolisme i amb la seva continuació: Artur "mas de lo mismo", o la seva caricatura patètica: ERC, l'oasi dels que volen i no poden però ja comencen a xuclar.

Prou!!!


Visca Catalunya!!!!


Sindicat Buscaire.
Mira també:
http://www.presons.net
http://www.prisiones.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'estatut del poble
06 set 2005
AIXÒ QUÈ ÉS? UN ACUDIT? UNA OBRA??

QUÈ?!
Re: L'estatut del poble
06 set 2005
Ja,ja,ja,ja....fareu un bloc adecafero a l'11 de setembre? vinga home, anima't que vull veure quina cara tens tu sol amb la teva pancarta i amb quines cares et trobaries pel camí.
Re: L'estatut del poble
06 set 2005
(recordem que el marxisme ha exterminat 100 milions de persones al llarg del segle XX) <----- En primer lloc, el marxisme no ha matat a ningú, serà la gent que actúa en nom seu. Tanmateix, tot i no disposar de les xifres, segur que han matat més gent els funcionaris de presons. Em sembla patètica aquesta crítica i la vostra "organització".

"Pots fer les teves aportacions. Sols et demanem una cosa: que facin mal a la classe política com a tal. Aquest és l'únic criteri d'inclusió." <------- Un estatut no hauria de contenir punts i competències? Vols dir que sería constitucional un estatut format per crítiques a la classe política. T'anconsello que si vols criticar a la classe política fassis cartells o enganxines.

Au, bon vent i barca nova!
Re: L'estatut del poble
06 set 2005
I diu aquesta gent d'ADECAF que el que tenim ara es una bareja de "marxisme-leninisme"? Quina broma, dir que el nostre Governet clericalet i burgessot disfrassat d'esquerres dels Maragall, Carod i Saura es "marxista-leninista"... pero senyors d'ADECAF que se us veu el plumbero....
Re: L'estatut del poble
06 set 2005
Adecaf.

Nosaltres derrotarem aquesta vegada i definitivament el comunisme, perque no hi hagin mès murs de Berlín. Nosaltres sabem el que vol el poble i li ho donarem.

Adecaf: l'avanguarda nacionalsocialista.
Re: L'estatut del poble
06 set 2005
Què intel·ligents!!!

He quedat bocabadat.

Si un no és un imbècil com vosaltres, passa automàticament a ser nazi.

Aquesta és una evidència de cervells malats de paranoia, que viuen en un univers en blanc i negre.

Algun comentari més intel·ligent??????
Re: L'estatut del poble
06 set 2005
Por si no lo sabéis,pedorros, Bargalló es un ex trotskysta del PSAN que ha llegado a conseller en cap. Me parece que ADECAF se refiere a eso cuando habla de un nacionalismo que es una bazofia de pujolistas y marxistas reciclados (que ahora se han instalado en ERC pero nunca han pedido perdón por los 100 millones de víctimas provocados por el marxismo).
Re: L'estatut del poble
06 set 2005
No hi ha res a fer, són assassins programats de plàstic, amb una substància nutritiva enlloc de sang. Són matons de la revolució.

M'agradaria haver vist la seva cara, després de tres anys de guerra civil, quan Stalin va pactar amb Hitler!!!!

Quina cara devien posar!!!!

Alguns portaven un exemplar de Das Kapital ficat al cul i cridaven "no pot ser, no pot ser"!!!!


Quan els nazis van entrar a París, no vant tocar cap comunista: eren ALIATS!!!!!

i SI TAN SOLS AIXÒ ELS FA PENSAR, QUÈ ESPERES D'ELLS???

qUE PENSIN EN EL 100 MILIONS DE VICTIMES QUE HA DEIXAT ENRERA EL MARXISME???

EN ELS GULAGS I CAMPS DE CONCENTRACIÓ I TXEQUES, ETC... RES DE RES, EL SEU CERVELLÓ DE ROBOTS NO REACCIONA.

RES DE RES.
Re: L'estatut del poble
06 set 2005
vISCA LA REVOLUSSIONHHHH!!!!mATYAFACHAS OI????

oinc oiNc

aRGUMENTACIÓ AFEGIDA: PET, ROT, PIS, RONC...
Re: L'estatut del poble
06 set 2005
Esto es lo máximo a lo que llegan: un insulto, una amenaza, un eructo, un pedo, mean, se chutan, se colocan y luego dicen: matafachas oinc oinc!!!
Re: L'estatut del poble
07 set 2005
Tu solet t'escrius i tu solet et contestes. A mi també m'agradaria veure alguna pancarta d'Adecaf a la mani, a que no t'atreveixes a donar la cara? Així sabriem si sou un o tres com a màxim.
sobre ADECAF
14 oct 2005
Veure l'informe-anàlisi sobre ADECAF:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php
Sindicat Terrassa