Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Acció insubmisa independentista contra el pas de la 'Vuelta a españa
05 set 2005
(font www.endavant.org)
El dilluns dia 5 a les 12h del migdia dos activistes s'han encadenat al pas de la Vuleta a 'España', obstruint així el pas i fent que els corredors s'haguessin de desviar de la ruta marcada.
Els dos desobedients han estat detinguts pels Mossos d'esquadra després d'unes hores han estat posats en llibertat amb l'obligació de declarar l'endemà.

Per aquest motiu s'ha convocat una Concentració solidària:
Dimarts 6 de setembre a les 9h del matí als jutjats dâOlot (C/. Bisbe Lorenzana num. 2)

Nota reivindicativa de l'acció de Països Catalans Insubmisos

AIXÃ NO ÃS ESPANYA!

ELS PAÃ?SOS CATALANS NI SOM
NI VOLEM SER UNA COLÃNIA !

Els Països Catalans som tractats diàriament com un territori ocupat, i ningú ni cap instància reconeix aquest poble a les ribes del Mediterrani que fa tants anys que veu desfilar imperis i imperiets (com ara lâespanyol), i resisteix a totes les agressions que ens perpetren.

Canals de TV, revistes i diaris, jutges i jutgesses, policies⦠ens recorden cada dia que els i les catalanes no exisitim, que només podem ser espanyols o francesos i que hem de ser submisos. Que és inútil tota resistència i que la Història la dicten ells, els vencedors.

Els i les catalanes, milers de dones i homes, però, sentim dia rera dia que els nostres drets, la nostra identitat, el nostre territori i recursos, la nostra capacitat de decisió, són violats constantment. Junt amb la repressió dels cossos policíacs que detenen joves que lluiten per la llengua, contra lâespeculació i la destrucció de la natura, al finançament amb els nostres diners dâexèrcits i polítiques armamentístiques, a lâaplicació de polítiques patriarcals i contra els i les treballadores, també veiem com cada dia seâns imposen uns referents culturals i/o simbòlics aliens, com ara les seleccions esportives espanyoles, o la âVuelta a Españaâ? mateixa.

Nosaltres, com milers de catalans i catalanes que no volem continuar vivint en un País sense reconeixement, sense llibertat ni futur, lluitem per un País amb DEMOCRÃCIA. Creiem que fa temps que ha arribat lâhora de respondre a cada imposició espanyola o francesa, que cal desemmascarar la seva falsa democràcia amb la DESOBEDIÃNCIA.

Ãs per això que al pas de la âVueltaâ? per un punt dels Països Catalans hem decidit dur a terme una acció no-violenta, posant-nos al seu pas, al mig dels nostres carrers, com si no existís. Perque per a nosaltres avui és un dia qualsevol, no reconeixem aquest esdeveniment que ignora concientment els i les catalanes. Aquesta acció no va en contra dels esforçats esportistes que participen en aquest esdeveniment. A ells els animem a continuar amb lâesforç per a guanyar i els demanem que entenguin que, segurament com ells, nosaltres no volem veure el nostre Poble submís a cap poder estranger.

Els Països Catalans necessitem una democràcia que ens permeti de decidir el nostre futur, això és, lâexercici del dret dâAUTODETERMINACIÃ. Només lluitant, i no pas pactant, podrem construir uns Països Catalans lliures, mentre desconstruïm els seus estats :

âVUELTAâ?: AIXÃ NO ÃS ESPANYA!
NO SOM UNA COLÃNIA.

AUTODETERMINACIÃ!
Països Catalans Insubmisos
Setembre de 2005.
www.desobediencia.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció insubmisa independentista contra el pas de la 'Vuelta a españa
05 set 2005
Anims!
i Endavant amb la lluita!
No oblidem!
Desobediencia avui
llibertat dema
Re: Acció insubmisa independentista contra el pas de la 'Vuelta a españa
05 set 2005
ep molt bona l'acció!

molt xungo els malabarismes de la premsa per ocultar sistemàticament tota moguda d'aquest tipud, la vuelta sembla que és més sagrada que la monarquia! (i fisn i tot a mitjans que van de o 'catalanistes' o 'esquerrans', quina vergonya!
Re: Acció insubmisa independentista contra el pas de la 'Vuelta a españa
06 set 2005
Dolça Catalunya
patria del meu cor
qui de tu s’allunya
recony quina sort!
Re: Acció insubmisa independentista contra el pas de la 'Vuelta a españa
06 set 2005
Fotos, videos?...

Els Països Catalans insubmisos... endavant!!!
Re: Acció insubmisa independentista contra el pas de la 'Vuelta a españa
06 set 2005
el llestet del poema (que sempre l'escriu) no sap que qui el va escriure no expressava pas cap mena de sentiment d'autoodi malaltís (com ell fa) sinó que es referia, irònicament, a la presència insuportable de la repressió feixista espanyola a Catalunya.

cagum els pijos...a cagar, babaus !
Re: Acció insubmisa independentista contra el pas de la 'Vuelta a españa
06 set 2005
Tota la raó del Món!!
Cinto ets un desgraciat carregat d´autoodi i ignorància i sense cap respecte per la gent ke ha hagut de patir de valent per fefensar la llibertat del poble català!!
Sicerament em fas fàstic!!
El millor ke podries fer és fotre el camp de veritat, busca´t un piset a Salamanca a veure si t´agrada més fill de puta!!!

Països Catalans Insubmissos!!
Desobediència!!!
Endavant amb la lluita contra l´imperialisme expanyol i francés!!
Sindicat Terrassa