Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: criminalització i repressió
No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
05 set 2005
Últimament el sindicat de funcionaris de presons ADECAF està publicant notícies i comentaris a Indymedia (crítiques destructives a l'OSPDH, a Lluís Companys...). Els criteris adoptats per Indymedia-Barcelona permeten fer desapareixer aquests missatges. No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia. Per poder tenir una web de moviments socials de qualitat cal que no es permeti la intoxicació per part d'aquests col.lectius.

Comentaris

Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
05 set 2005
Ven dit companyer
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
05 set 2005
Aquesta "Gent" no pot tenir veu a Indymedia.
Fora Intoxicadors !
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
05 set 2005
Això també valgui per els que fan crítiques o burles gratuites quan cap a ideologies que no comparteixen.
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
05 set 2005
penso que parlar d'aquest manera també és feixista, sobretot el que diu l'antifa. Molt sovint els extrems es toquen, i molt sovint pagar amb la mateixa moneda surt car i no és fructífer. Crec que s'ha de demostrar que tot i que tinguin opinions distants, com a opinions les poden dir. Si la gent aquí és tan convençuda no hauria de tenir problema en ignorar aquestes notícies, o fins i tot rebatre-les; per contra penso que en aquest comentari hi ha una por increible a que algú que entri a indymedia pugui quedar meravellat i/o hipnotitzat amb el que puguin dir. No sé qui es pot coniderar tal persona per dir que això sí això no (Salomón potser, que s'ho va autodefinir). I si tan contrari s'és, doncs entres a col·laborar amb indymedia i els hi proposes, ja que si ho publiquen és perquè tenen una reflexió ben clara al respecte, consensuada o en el pitjor dels casos votada a majoria.
p.d: per cert, ja que es comenta la figura de companys, el campió no era un santet, que va negar les armes als anarquistes de barna durant un temps preciós...
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
05 set 2005
Que no, tiu, que no te enteras. Que si volguessim la teva pluralitat mirariem la Teresa Campos, que Indymedia és de i per als moviments socials. És una agència de notícies de publicació oberta, no el confessionari. Vés i que et moquin els capellans. I sí, tothom sap qui no hauria de poder publicar a Indymedia. No s'ha de sewr molt llest per veure que entre quatre o cinc persones publiquen tota la purrialla que córre per aquesta web.

A Indymedia: o poseu traves o això cada vegada és més incòmode de visitar i s'està convertint en el passatemps de quatre avorrits internautes.
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
05 set 2005
ADECAF és un moviment social format per funcionaris de presons, els únics dels món que se sàpiga, capaços de defensar els drets humans dels reclusos davant el corporativisme ultradretà de la majoria dels seus companys. Sols per això tenen dret a ser-hi a indymedia.

Però el seu compromís no és sols amb els presos que a vosaltres us interessa, sinó també amb els presos de les txeques, dels gulags, etc.

Això és el que us molesta.

Nosaltres condemnem tots els genocidis, vosaltres sols un. I el condemneu per poder seguir matant. Aquesta és la diferència entre ADECAF i la majoria dels qui entren a aquest fòrum hipòcrita on es pot defensar obertament el comunisme malgrat haver assassinat a més de 100 milions de persones.

Més informació a

www.presons.net


Salut
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
06 set 2005
Totalment d'acord.

Se'ls hi nota molt les seves tendències polítiques, tot i que vulguin amagar-les sota una falsa disfressa. que creein la seva pàgina web i en deixin estar en pau. No els hem d'aguantar més
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
06 set 2005
Estic amb el que diu en Malich. Indymedia demostra cada dia que es un medi obert on inclòs associacions de funcionaris capitalistes de l'Estat Burgés que treballen a les presons capitalistes poden exposar les seves doctrines "humanitaristes" a major gloria del capital.
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
06 set 2005
treure les opinions de KUALSEVOL persona de indymedia serà el descrèdit del propi portal. Ke no suportem segons kines opinions no ens dona dret a vetar-les i seguir titllant-nos de socials i plurals.

salut!

ElMoli
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
06 set 2005
I llavors en quin context i quina significació té la política editorial d'indymedia, la de la columna gris? Ara és paper mullat? Retornem a debatre una cosa ja decidida pels administradors? Jo crec que els mecanismes estan allà, simplement no s'apliquen per alguna raó o una altra també decidida pels administradors. Confio en el seu criteri però a vegades costa veure segons que a indymedia i l'impunitat de certs provocadors com ADECAF, antiterrorista, agente0069, etc. Personatges que s'aprofiten d'aquest mitjà per trobar la ressonància que en cap lloc els donarien per raons lògiques, si deixem obertes aquestes escletxes no ens estranyem que es repeteixin les situacions que van portar a decidir una nova política editorial. Tanmateix el tema no és gens fàcil.
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
06 set 2005
¿Moviments socials de qualitat? Això que és, que cadascú digui el que vulgui i no facis (un) això que critiqwes, Em sembla que ets una mica fatxa.
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
06 set 2005
a "sant tornem-hi": tant t'afecten les tonteries ke pugui dir gent kom el "agente0069"???? ell sol es descalifica, i es deixa en ridicul! fer amb ell el ke ell faria amb tu es posarte al seu nivell!!!

deixeu a la gent ke parli... i si no hi estas d'akord amb el ke diuen, usa-hi arguments, no prohibicions!!!!

salut!

ElMoli
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
06 set 2005
L'únic que estic dient és que aquest debat ja s'ha donat en d'altres èpoques i semblava que s'havia arribat a una solució que no es veu i ja he dit que els administradors sabran el perque. No estic parlant de censura sino que s'apliqui la política editorial que els administradors van fer publica ara fa uns mesos.

En quant a les tonteries que diu agente0069 o d'altres serien discutibles en el moment en que aquesta fos la seva intenció, uns personatges que quan surten notícies com ara per exemple la dels trets a Mercat Nou diu que tantdebo us haguessin matat a tots, que s'en riu de l'assassinat a Roquetas o el camerunès a la frontera o que entra a insultar directament la memòria de persones mortes pel feixisme com el cas Roger no és per argumentar. No estem parlant de discussions, ni d'argumentacions ni res d'això, estem parlant d'un element provocador que té carta blanca no per argumentar el seu ideari sino per insultar i desvirtuar les notícies amb comentaris realment brutals i ofensius que no veig perque els hem de deixar. Entenc perfectament quan estic discutint i debatent amb algú i quan no. La llibertat no es permetre que tot gos bordi el que li doni la gana i si treure un comentari ofensiu d'aquest tipus us sembla censura suposo que no pensarieu igual si denigressin la memòria de persones més properes a vosaltres. La veritat no penso donar-li més voltes, tenim visions diferents i jo no represento a ningú més que a la meva opinió.

Salut
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
06 set 2005
Correcte, sant tornem-hi. Hi ha una politica editorial. Els administradors sabrán el que fan. Tenen la nostra confiança.

Indymedia Barcelona per als movimients socials de Barcelona. NO hi ha lloc per a les organitzacions feixistes aquí.

No estic parlant dels pseudo-comentaris de l'agente00069, o de l'antiterrorista. Estic parlant de la propaganda politica de l'Adecaf i la seva puta pagina web. Així com d'altres.

Els posts de l'Adecaf haurien de ser esborrats, al meu parer, no per les seves idees (que també) sino per l'us propagandistico-politic que fa d'una web d'acces obert pero que esta realitzada i recolzada EXCLUSIVAMENT pels moviments socials de BCN. Aquests mov. socials son al punt de mira de la repressió estatal, com totes sabem. Cap carceller per molt demócrata que es digui te dret a venir aquí a fer propaganda de la seva merda, per molt que aixó sigui un forum obert. Només está obert (o hauría, segons crec) als colectius i persones compromesos amb les lluites socials i politiques.

Adecaf hauria de ser esborrat pel fet que inunda la columna dreta de posts propagandistics, a part de fer demagogia barata.

Adecaf: ves-te'n al forum del Losantos, que allí tots et donarán la rao en els teus temes denuncia del "genocidi comunista". Aquí no volem i no creiem en la teva demagogia ni en les teves idees politiques ni volem la teva propaganda de merda.
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
06 set 2005
A ver chicxs!, quiero una página web bien limpita y para eso necesitamos un administrador que limpie más blanco; y al Lluís Companys, que se le dedique una placa o algo en la página, que así no avanzamos.
Estamos donde siempre, hay un ADECAF, que a la vez escribe como Marc o Luna de Endor, o Franctirador, o... y ese único mamarracho nos tiene aquí hablando y discutiendo. Indymedia debería ser un reflejo de lo social y de sus movimientos, y en lo social hay purria y basura (con perdón para las basuras) como esa y los movimientos sociales o las personas que estamos en ellos, deberíamos saber responderles cuando sea necesario o pasar de ellos cuando se considere conveniente. Al final, la mierda fascista, se hará la víctima de que se les silencia en Indymedia, cuando queda bien patente que son unos manipuladores de todo y como encima les estamos pagando con nuestros impuestos, tienen todo el tiempo del mundo para hacer crucigramas, jugar al tetris e inventarse la historia de la revolución del 36.
Ellos mismos, con sus palabras se etiquetan:
"ADECAF és un moviment social format per funcionaris de presons..."
Aquí se refieren a que son un movimiento corporativista, porque si fuesen movimiento social, estarían en la clandestinidad, ya que no se les ve nunca en las luchas de los movimientos sociales..., ah!, perdone señor Jaume I i Ferrerons de Plataforma per Catalunya, no me había dado cuenta que usted juega en los movimientos sociales de la división de honor, algo así como la división azul o la legión cóndor de la democracia. Sólo buitres, sólo carroñeros alimentan sus filas... y son los que van detrás de las manifestaciones a ver si se pueden "papear" algún resto de cadáver que se ha dejado la policía.

"...els únics dels món que se sàpiga..."
ME-GA-LO-MA-N�A (con música de "Escándalo" de Raphael).

"...capaços de defensar els drets humans dels reclusos davant el corporativisme ultradretà de la majoria dels seus companys..."
Como podéis leer, llaman a los de ultraderecha "sus compañeros". Ahí me has "dao", Jaume I, qué sinceridad, voy a llorar tipo web basura-culebrón-concurso ......

"...Sols per això tenen dret a ser-hi a indymedia..."
¿Derecho a Indymedia...?, joder carcelero, a ver cuando exiges con el mismo criterio derechso así para lxs presxs. Eres tonto del kulo, o te piensas que lo somos nosotrxs. No hay ningún derecho a que tú estés en Indymedia..., so tonto, que los reyes magos son los padres y bambi no existió... Lo que hay es libertad de expresión, pero no derecho a estar en Indymedia, deja de tomarte la metadona de lxs presxs, que confundes las cosas...

"...Però el seu compromís no és sols amb els presos que a vosaltres us interessa, sinó també amb els presos de les txeques, dels gulags, etc..."
Tontín, es la hora de la merienda, tómate la "pilule" rosa... No me creo que te interesen lxs presxs que puedan interesar a personas de estas páginas. O sea, que tu compromiso no es por los vivos, sino por los que murieron hace más de 60 años, y de cuyas muertes nos responsabilizas a la mayoría de nosotrxs cuando ni tan siquiera habían nacido la mayoría de nuestros padres. ¡Qué borratxo vas, so cabrón!. ¡Qué a gusto te pones, so seboso!. Cafelito y copa de veterano..., ¿no?, eres todo un campeón de la estupidez. Personalmente no estoy "a favor" de ningún preso, porque no me gustan las prisiones. Tú como buen hijo de... carcelero que eres, te deben de gustar mucho..., seguramente ya de pequeñito te regalaron el Exin mazmorra y desde entonces sientes fascinación por los presos..., son la mercancía de tu negocia, todo un hegociador de derechos humanos que pretende aislar a los presos que vienen de permiso, hasta que cagen, para ver si llevan algo de droga dentro. ¿También aislas a los carceleros hasta que cagan...?. Menudo sinvergüenza de los derechso humanos...

"...Això és el que us molesta..."
A mi lo que realmente me molesta es tu aliento seboso y no las mentiras y manipulacionmes que puedas hacer aquí. En otro lado a lo peor hasta convences a alguien, ¿pero aquí en Indymedia?..., sólo te convences y te cabreas tú mismo...

"...Nosaltres condemnem tots els genocidis, vosaltres sols un. I el condemneu per poder seguir matant..."
Mamarracho, las muertes son tuyas, eres tú el que sigues matando y por eso te interesa distraer la atención hacia otras partes. ¿Cuál es el incremento de suicidados en prisión?. Esas son muertes tuyas, ¡cerdo asesino!

"...aquest fòrum hipòcrita on es pot defensar obertament el comunisme malgrat haver assassinat a més de 100 milions de persones..."

Y tú estás en Indymedia en misión divina y evangelizadora para redimir a los comunistas que pululan por estas páginas. A ver cuando te enteras de que el comunismo (yo no soy comunista) no reclama la pureza de raza. Los genocidios, son los que llevaron a cabo todas las dictaduras de sudamérica de los Pinochet, Videla,... de centroamérica y de norteamérica, todas promovidas por tus amigos yankees en su famosa "universidad" de la tortura de la "Escuela de las Américas". ¿Y en Europa?, a parte de los clásicos..., no fueron comunistas los que estrecharon la mano de Pinochet y le reconocieron lo que las democracias le debían. Ni tampoco eran comunistas los que se reunían en las Azores y daban la mano al genocida Bush y planeaban bombardear una parte del planeta con la excusa del terrorismo. La guerra sucia, hoy por hoy, no es una práctica comunista, sino al contrario, algunos comunistas y algunos socialistas o anarquistas, son objeto de ella; sólo que con el tiempo, esa guerra sucia se lava y se convierte en democrática lucha "antiterrorista". Pero ya lo sabes, ¡terrorista tu padre!... y a ti carcelero, que te parta un rayo.
Re: No policia, no carcellers, no feixistes a Indymedia
21 set 2005
"Que no, tiu, que no te enteras. Que si volguessim la teva pluralitat mirariem la Teresa Campos, que Indymedia és de i per als moviments socials. Ãs una agència de notícies de publicació oberta, no el confessionari. Vés i que et moquin els capellans. I sí, tothom sap qui no hauria de poder publicar a Indymedia. No s'ha de sewr molt llest per veure que entre quatre o cinc persones publiquen tota la purrialla que córre per aquesta web.

A Indymedia: o poseu traves o això cada vegada és més incòmode de visitar i s'està convertint en el passatemps de quatre avorrits internautes."

Sóis realmente estúpidos. No sé qué me repugna más, si vuestra ingenuidad, vuestro cinismo, o la mezcla de las dos cosas. Censuráis lo que no os interesa pero luego llamáis fascistas a los demás. Daís asco. Esto sólo puede surgir en un país que ha trivializado y pisoteado la palabra libertad hasta convertirla en un sinónimo de egoísmo y superficialidad. Sólo sóis niños de papá hinchados de falsa voluntad revolucionaria. Es lógico, no os culpo. Vivimos en un Estado del Bienestar que de repente, no mucho tiempo después del franquismo, vive una etapa de desarrollo y apertura al mundo. En estas situaciones sociopolíticas es normal que prolifere la pseudorrebeldía del que no tiene nada mejor que hacer, del que se siente frustrado y amargado sin tener realmente por qué.

Sóis unos hijos de la gran puta. Censuráis lo que os da la gana. Ya os conozco, en otros foros similares lo han hecho, han censurado sin cortarse un pelo. Tan libertarios ellos. Y no es la primera vez. Di cualquier cosa en contra de uno sólo de los sagrados y por supuesto totalmente inocentes, puros y castos movimientos antisistema y te la borrarán de inmediato. Cosas del "talante", supongo.

Habrá que dejar, entonces, de criticar a los neonazis.. que SON GRUPOS ANTISISTEMA (siií, como vosotros, ¿o es que acaso están del lado de la pérfida y maligna democracia?). Y a muchos anarquistas, y a todos los independentistas radicales, que reproducen fielmente los métodos fascistas. Métodos que sigue CUALQUIER IDEOLOG�A EXTREMA. extremista. Porque son todas iguales en esencia, que nadie se engañe.

Todo lo que no entra en vuestra lógica pseudorrevolucionaria, todo lo que supone llevaros la contraria a los "niñitos bonitos" intocables por obra y gracia de la santa permisividad, es fascismo. ¡Uy, qué miedo! Perdón por meterme con la "famiglia", queridos "capos"...

Anda y que os den por el puto culo. Daríais asco, pero sólo dáis pena, más que nada porque no tenéis ni jodida idea de cómo funciona realmente el mundo y, si lo supieráis, hablaríais con mucho más comedimiento y menos chulería "revolucionaria" cuando se os ocurre abrir la puñetera bocaza.

"Feixistes"... Y Castro no es fascista. Y los fundadores del nacionalismo vasco y catalán no eran fascistas. Y ETA no es fascista. Y las Brigadas Rojas no eran fascistas. Y la URSS no era fascista. Y China no es fascista. Y los Jemeres Rojos no eran fascistas. Y el GRAPO no es fascista. Y su puta madre no es fascista.

Venga, a ver si os quitáis las gafas rojas de una repajolera vez y aprendéis que la vida no es roja ni azul, sino la vida, y punto final.
Sindicato Sindicat