Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : educació i societat : pobles i cultures vs poder i estats
taques vermelles pels qui van tacar de sang. Acció països catalans insubmisos
05 set 2005
insubmisos.jpg
El passat dissabte 3 de setembre de 2005, el monument al 1r Terç dels Requetés que hi ha a lâAbadia de Montserrat va seert objecte dâuna acció de recuperació de la Memòria Històrica per part de Països Catalans Insubmisos, que ha explicat l'acció amb el següent comunicat:

Acció antifeixista de recuperació de la Memòria Històrica

Lâacció ha consistit en tacar amb pintura vermella la placa dâhomenatge als feixistes, així com també lâestàtua. Aquesta, alhora, ha estat penjada en senyal de justícia popular, i sâha colâ¢locat una pancarta informativa pels/es turistes deixant clar que són assassins, no pas herois.

Aquest monument glorifica a feixistes catòlics que sâalçaren amb Franco contra el poble treballador català. No són herois, sinó assassins, i enemics de la llibertat, demostrant una vegada més el cinisme i la hipocresia de lâEsglésia, que sempre està al costat dels opressors.

Ãs per això que, a una setmana de la Diada Nacional de lâOnze de Setembre, volem deixar clar que no acceptem ni acatem la Història que escriuen els vencedors, que no és altra que la de lâopressió, lâaniquilació i lâextermini del nostre poble, així com de la seva Memòria Històrica.

Avui, un cop més, volem demostrar que la Història lâescriuen els pobles, i el seu esdevenir en llibertat serà lâúnic futur digne per a la Humanitat. El poble treballador català maldarà i lluitarà perquè també el nostre sigui un futur digne: sense justícia no hi ha pau.

PAÃ?SOS CATALANS INSUBMISOS!
DESOBEDIÃNCIA!
www.desobediencia.tk

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa