Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Fotos de la nova okupació a Ciutat de Mallorca
05 set 2005
Bones, abans ja hem publicat la informació sobre la nova okupació a ciutat de mallorca, ara us vam mostrar algunes fotos i avisem que tots els dies hi ha permanències a partir de les 18:00, el dijous a les 20:00 haurà una assemblea
salut
IMG_3211.JPG
IMG_3215.JPG
IMG_3217.JPG
Texte ja publicat:

OKUPAM PERQUÈ VOLEM FER REALITAT ELS NOSTRES SOMNIS

Avui al matí un grup de joves provinents del diferents moviments socials hem ocupat un local. Amb aquest acció volem alliberar un espai que no rep cap ús i recuperar-lo com a lloc de convivència, treball i solidaritat. A més a més, reivindiquem els carrers com a espais públics on poder relacionar-nos d’igual a igual amb la resta de la societat. Avui al matí ha nascut el Casal Okupat les Vies, situat al carrer Eusebi Estada.

L’objectiu és difondre les nostres idees, però sempre amb la voluntat d’esdevenir un punt de referència del barri. Volem que el Casal Okupat les Vies sigui un lloc de tothom i per a tothom, on la gent pugui donar via lliure a les seves idees i els seus somnis. Rebutjam per complet aquesta societat basada únicament en l’individualisme; nosaltres creiem que són els projectes associatius i col·lectius els que realment ens permeten realitzar-nos com a persones, basant sempre les nostres accions en la cooperació i la solidaritat. El nostre Casal rebutja qualsevol tipus de col·laboració institucional, de subvenció estatal,etc. Nosaltres volem ser realment lliures i per aixó és completament necessari autogestionar-nos. Som conscients que serà una feina difícil i dura, però estam disposats a assumir els riscos. Il·lusió no ens falta, més bé és d’allò que més ens sobra.

El Casal està destinat a organitzacions i col·lectius assamblearis i horitzontals, que defensin un canvi social i/o comparteixin els valors que ara anomenarem. Aquestes organitzacions el podràn fer sevir per actes com xerrades, assembleas, reunions... Dins aquest espai hi conviuràn persones de diferents ideologies i per això és molt importat el respecte a totes les ideologies per igual. El Casal s’autogestionarà, i els conceptes sobre els que treballarem seràn l’anticapitalisme, l’ecologisme, la lluita contra el patriarcat, contra el feixisme i la defensa de la llengua i cultura catalanes. Decidim fer la nostre feina dins un marc de referència local. Finalment destacam que volem potenciar formes de vida alternatives i per tant hem decidit que als actes que incloguin sopars els menus han de ser vegetarians.Assemblea del Casal Okupat les Vies.
Ciutat de Mallorca, setembre de 2005

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fotos de la nova okupació a Ciutat de Mallorca
05 set 2005
Pues esta molt be, nois; asi cuando el papi vaya a Mallorca con el yate, vosotros tendreis un sitio donde reuniros con vuestros super coleguitas okupas, progres socials i alternatius.
Que be, no?
Menos samba e mais traballar
Re: Fotos de la nova okupació a Ciutat de Mallorca
05 set 2005
Ya salió el amargado de siempre. Basta de despreciar a la gente que se lo curra. Y si hay okupas pijos eso es problema suyo, los demás no tienen la culpa.
Re: Fotos de la nova okupació a Ciutat de Mallorca
05 set 2005
licosianoi ets patetic
Re: Fotos de la nova okupació a Ciutat de Mallorca
06 set 2005
Molts ànims a tota la gent que de veritat s'ho curren, a seguir amb el projecte penya!

ni estats ni fronteres, guerra social
Re: Fotos de la nova okupació a Ciutat de Mallorca
06 set 2005
Aupa
Sindicat Terrassa