Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Martes 6 a las 7:00h, Valldonzella12: Stop desalojo.
05 set 2005
>> http://valldonzella12.enprecari.net

Concentració + esmorzar per aturar el desallotjament - Concentración + desayuno para frenar el desalojo : 6 Septiembre, 7:00

Valldonzella 12 és una casa que fa uns 3 anys que està okupada. L'edifici, construit a finals del segle passat, és un dels últims testimonis de l'antiga arquitectura industrial del barri. Va nèixer com a fàbrica, cosa que recorda sobretot la xemenenia del pati... I és la vivenda de més de 20 joves i una familia. Ara ens volen desallotjar aviat.

Focivesa, l'empresa mixte publico-privada que està destrossant el Raval, pretén derribar l'edifici per construir un altre pàrking més (lucratiu negoci de preus excloents), una plaça dura amb quatre arbres i una biblioteca per la Ramon Llull (universitat privada de la secta Opus Dei), emportant-se per endavant un altre racó amb vida del barri. La màquina de fer diners de l'especulació no para, mentre augmenta la precarització de les vides de tots i totes, amb els actuals preus inasequibles de l'habitatge.

Fa poc ens va arribar una carta donant-nos un mes per marxar i amenaçant que en cas contrari el dia 6 de septembre ens desallotjaran. Per això convoquem el dia 6 de Septembre, a les 7:00, una concentració de suport + esmorzar popular, davant de l'edifici :

6 septembre, 7:00
c/Valldonzella, 12 (Raval)
Metro L1 L2 Pl.Universitat, L1 L3 Pl.Catalunya


...Contra l'especulació, okupa i resisteix!

----------------------------------------------------------------------

Valldonzella 12 es una casa que hace unos 3 años que está okupada. El edificio, construido a finales del siglo pasado, es uno de los últimos testimonios de la antigua arquitectura industrial del barrio. Nació como fábrica, cosa que recuerda sobretodo la chimenea del patio... Y es la vivienda de más de 20 jóvenes y una familia. Ahora nos quieren desalojar pronto.

Focivesa, la empresa mixta público-privada que está destrozando el Raval, pretende derribar el edificio para construir otro parking más (lucrativo negocio de precios excluyentes), una plaza dura con cuatro árboles y una biblioteca para la Ramon Llull (universidad privada de la secta Opus Dei), llevándose por delante otro rincón con vida del barrio. La máquina de hacer dinero de la especulación no para, mientras aumenta la precarización de las vidas de todos y todas, con los actuales precios inasequibles de la vivienda.

Hace poco nos llegó una carta dándonos un mes para irnos y amenazando que en caso contrario el dia 6 de septiembre nos desalojaran. Por eso convocamos el dia 6 de septiembre, a las 7:00, una concentración de apoyo + desayuno popular, delante del edificio :

6 septiembre, 7:00
c/Valldonzella 12 (Raval)
Metro L1 L2 Pl.Universitat, L1 L3 Pl.Catalunya


..¡Contra la especulación, okupa y resiste!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Martes 6 a las 7:00h, Valldonzella12: Stop desalojo.
05 set 2005
Uff, que d'hora..., es que no m'agrada matinar tant, així que ja pasaré més tard.
Salut i resistència.
Re: Martes 6 a las 7:00h, Valldonzella12: Stop desalojo.
05 set 2005
I que hi ha d'esmorzar? Qui aneu?
Re: Martes 6 a las 7:00h, Valldonzella12: Stop desalojo.
05 set 2005
Juder, ej que mira que feu suroll i la pasma sentera del que feu... nozaltra tenim finsitot la cabra callada!!!
Re: Martes 6 a las 7:00h, Valldonzella12: Stop desalojo.
06 set 2005
Finalment no s'han presentat ni Focivesa ni els dolents armats. La concentració-esmorzar amenitzada amb musiqueta ha durat fins al migdia. El desallotjament amb què se'ns amenaçava a la carta hagués estat un procés administratiu, és a dir, sense ordre judicial; cosa que d'entrada no admetem.

Dilluns Focivesa va comunicar als nostres advocats que esperarien a la resolució dels recursos que hem presentat. Si no menteixen, això implicaria que tindriem una mica més de temps.

En tot cas, no marxarem ""per les bones"" fins que ens assegurem que es dóna una solució (pis de protecció) a la familia que viu a Valldonzella 12.

Una abraçada a tothom que s'ha apropat i als que haurieu volgut venir :)

Salut


ah, i pel preguntaire de l'Oleguer : d'esmorçar hi havia de tot : cafè, té, pastes, entrepans.. :P
Re: Martes 6 a las 7:00h, Valldonzella12: Stop desalojo.
17 set 2005
Estic absolutament d'acord amb la reivindicació, i teniu tot el meu suport, això ho remarco.

Simplement fer un incis, la universitat Ramon Llull es cert que és basa en les arrels Cristianes però com molts altres centres, no és pas de l'opus dei, això es fer demagogia i algú es podria sentir insultat.

simplement això sense ànims de criticar.
Tot el meu suport per els de Valldonzella 12

Salut!
Re: Martes 6 a las 7:00h, Valldonzella12: Stop desalojo.
19 set 2005
la ramon llull no es de l'opus pero si dels jesuites, monta tanto tanto monta
Sindicato Sindicat