Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
CIU està a favor de la tortura
02 set 2005
Amb aquest titular tant clar i contundent les persones, col·lectius i organitzacions solidàries amb la campanya contra l'arxivament de la querella per tortures volem mostrar la nostra indignació davant el succeït a Calaf.
Fa aproximadament un mes que s'ha iniciat una Campanya contra l'arxiu de la querella per tortures al jove de Torà (més informació: [notícia 1->http://www.suportponent.net/article.php3?id_article=511], [notícia 2->http://www.suportponent.net/article.php3?id_article=519], [notícia 3->http://www.suportponent.net/article.php3?id_article=567] i [notícia 4->http://www.suportponent.net/article.php3?id_article=573]).

Durant aquest temps s'estan duent a terme actes, accions, ... de denúncia de la decisió d'arxivament per part de la jutgessa Maria Gemma Luengo González del jutjat d'instrucció número 2 de Lleida.


Aquest cap de setmana, 3 i 4 de setembre, es realitza a Calaf la Fira de l'Eix Transversal. L'Ajuntament de Calaf havia concedit un espai per muntar una parada on s'hi anava a posar material per denunciar l'arxivament del cas. Fa aproximadament un mes, i a través d'un escrit, va concedir aquest espai i durant tot aquest temps un grup de persones han estat treballant per muntar aquesta parada.


El regidor de cultura, Miquel Colom Armengol, i l'alcaldessa de Calaf, Maria Antonia Trullàs Povedano, amdós convergents, han decidit que aquesta parada no dóna bona imatge a la Fira. I que davant de la visita d'Artur Mas ja no hi ha espai per muntar-la.


La nostra resposta és clara, muntarem la parada perquè si a l'Artur Mas, a l'alcaldessa de Calaf i al regidor de cultura els hi sembla que la tortura dóna mala imatge. A nosaltres ens sembla que no deixar-nos muntar la parada és un greu atemptat a la llibertat d'expressió!


Dema a les 10'30 hores a Calaf

Més informació: www.suportponent.net

Els mossos torturen amparats pels polítics i per la justícia!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CIU està a favor de la tortura
02 set 2005
quin descobriment! la sopa d'all...
Re: CIU està a favor de la tortura
02 set 2005
Qué comentario más inteligente (para que veas que puedo estar a tu altura).

Endevant companys/es, que s'escolti la nostra veu. Tot al suport al company de Torá, als companys de Gràcia y a tots/totes els/les que lluiten.
Re: CIU està a favor de la tortura
02 set 2005
Tota la solidaritat des d'Igualada.

Justícia pels 3 de Torà!

No a la llei antiterrorista!!
Re: CIU està a favor de la tortura
03 set 2005
quan el Felip Gonzalez va organitzar el GAL, ho va comunicar a Pujol, que va donar el vist-i-plau.
Sindicat Terrassa