Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
Dissabte dia 27 d'agost es va okupar una nova casita per fer ús de vivenda. La caseta era d'un especulador que te varies de lloguer o abandonades. Us informarem més endavant de com segueix la okupació.

Salutten i resistencia!

Octaveta repartida als veïns :

A tots/es els veïns del barri centre,

    Us volem informar que desde avui aquesta casa deixarà de estar tapiada i de ser un niu de rates sense cap tipus d' ús, per convertir-se en una vivenda. Okupem per la necessitat de tenir un sostre on viure, no estem disposats a engrossar encara més als propietaris/es dels bancs que ens prenen la vida i a sobre encara els hi em de donar les gràcies per acceptar-nos una hipoteca de 30 anys. Okupem perquè estem fartes de que les constructures, les immobiliaries i l'ajuntament de Cornellà, que facin el que volen amb el barri, especulen i el destrossen cada dia més, amb els seus pisos de luxe, amb els seus grans complexos esportius, que solament se'ls pot permetre gent amb calers. Estem farts del mode operatiu d'aquestes immobiliaries i constructres, on molt sovint utilitzen la violència i les pressions per fer fora a la gent de les seves cases, sense que hi hagi cap mitjà per controlar i frenar-ho. Okupem perquè no ens podem permetre, ni ens volem permetre, pagar un lloguer al mateix preu que una hipoteca. Estem cansades de la seva flexibilitat laboral, la temporalitat ( ETT ), els sous de miseria i les reformes laborals que empitjoren cada dia més les condicions dels treballadors/es i augmenten els beneficis dels empresaris, amb carta blanca dels sindicats grocs, cada cop precaritzen més les nostres vides.
    Okupem perquè creiem que és una bona manera de combatre l'especulació als nostres barris i per tenir espais lliures on crear noves alternatives al marge del sistema.
    Ens despedim amb gran il.lusió i ja tindreu noticies nostres.
OKUPA I LLUITA TU TAMBÉ!!!!!!!!
¡¡¡¡¡La penyita de la nova casa!!!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
aupa esa gente!!!!
animo y pa'lante desde los madriles.
Re: Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
Si us quereis quedar en la cazita, tendrei que hablar con nusotros. To tiene un prezio
Re: Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
Cuideu-se bé de fotografiar tota la casa com l'heu trobat, abans d'arreglar res. Això us pot ser útil davant les possibles iniciatives legals de l'especulador.
Pot ser bo fer fotos "antes y después", tirades a cada lloc des del mateix angle i a la mateixa hora.

I per cert, no abandoneu la comunicació amb els veïns.
Re: Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
Ni zurtiu de la caza en cap momeng, que zi l'arregleu be ens la kedarem... jajaja i no tindreu cullongs de treure'ns d'allà.
Re: Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
Només espero que els veïns no pateixin com ho fem altres de Cornellà, amb CSO al costat de casa, soroll a les nits i pixums i vomitades al carrer.
Re: Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
Sois unas nenaizas!, ezta mizma tarda vamos to el clan y nus quedamus la casa. A ver que cojones teneis pa no dejarnus
Re: Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
Un CSO i una vivenda son coses diferents, VT.

Aupa esa penya de KNY. Que se cuenta rufina?
Re: Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
Partiarca, vuelve al asilo, que te toca la pastillita! que ya sabes que si no te tomas la dosis a tiempo, luego no hay quien te baje del tamburete de la cabra! Ni musica te haze falta pà subirte!
Va que la Mari, ya empieza a estar preocupada y ya no tiene edad para que le des esos sustos...
Re: Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
Podeu fer el puto favor d'escriuré el nom de les localitats catalanes correctament colla d'analfabets funcionals
Re: Nova okupació a Korneya !!
02 set 2005
No se si aquest comentari el faig en el lloc ni el moment més adequat, segurament no, però vaja.

Primer de tot felicitar a la gent de cornellà.

Llegint el comunicat he pensat quelcom que de tant en tant em ve al cap: no som capaços de realitzar comunicats i manifestos més currats? Realment el contingut d'aquest és força simple, i les argumentacions brillen per la seva ausència.

Jo no soc un literat, però sé que podem fer arrivar el nostre missatge al poble de forma molt més seriosa i per tant efectiva.

Ens sobren les raons, només cal analitzar-les i plasmar-les.

Altre cop felicitar a le bona gent de cornellà.

Salut i a per ells.
Re: Nova okupació a Korneya !!
03 set 2005
tens raó quisquillós, però abans de mirar els errors dels altres, mira els teus, com per exemple: ausència --> absència; arrivar --> arribar. En aquest aspecte jo també sóc quisquillós. Pensa que Edip Rei parlava molt de l'exterior i de fer guerra a l'exterior i després se'n va adonar que va ser ell qui va matar son pare; i això no ho dic jo, ho diu Sòfocles.
Re: Nova okupació a Korneya !!
03 set 2005
Felicidades desde 'el pueblo del otro lado del río', seguir así de wai! y por cierto estoy con el quisquillós.. ya se podrían hacer comunicados más originales, que no sea lo que se pone siempre.

PD: la rufina se llama Kampanilla y tiene comida cada día y collar antipulgas :D
Re: Nova okupació a Korneya !!
17 set 2005
No trobo pas tan dolent aquest comunicat, esta en la linea poc original però és correcte és més..això s'aprèn amb el temps home!
Re: Nova okupació a Korneya !!
19 set 2005
resistir és vèncer!! molta sort
Sindicat Terrassa