Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Continua el boicot a l’Assemblea de festes alternatives de Vallcarca
30 ago 2005
A tan sols dues setmanes de lâinici de les festes del barri de Vallcarca lâAssemblea de Festes alternatives encara no ha rebut el vist-i-plau de lâAdministració per a realitzar les seves activitats a lâaire lliure. Fa menys de dos mesos que lâAjuntament ens va notificar, de forma extraoficial, que no rebríem aquests permisos i des dâaleshores hem estat treballant per tal de rebre un suport popular que avalés les nostres festes. La nostra feina en aquest sentit va donar els seus fruits i lâAjuntament va rectificar la seva decisió inicial i es va mostrar disposada a trobar un espai per a les festes. Malgrat tot, a menys de quinze dies per la a les festes no hem arribat a cap acord satisfactori ja que lâAdministració ens ha fet arribar propostes del tot inviables. Les opcions proposades ens allunyen en excés de la nostra àrea operativa i, fins i tot, ens porten a dâaltres barris com la Salut o el Coll. LâAdministració va arribar a fer ofertes que podien ser del nostre gust, però en el darrer moment es van fer enrere posant sobre la taula presumptes impediments força incomprensibles.
LâAdministració addueix, per tal de treureâns de la nostra zona operativa, que tenim en contra una associació veïnal que sâencarrega dâaquella zona, malgrat que tenim el recolzament de nombroses entitats i colâ¢lectius dels barris nord de Gràcia, inclosa lâAssociació de Veïns del Viaducte Vallcarca. De fet, la presidenta dâaquesta associació, creada per motius personalistes força clars en el seu moment vinculats al projecte de reforma del barri al qual nosaltres ens hem oposat sempre, ha manifestat públicament que ella fa festes per a que no les fem nosaltres, ocupant lâespai on les havíem fet els darrers anys simplement per a fer-nos-en fóra, demostrant lâesperit de barri i popularisme de les seves festes.
Lâany passat ja seâns va prohibir fer les festes al carrer i aquest any sembla que anem pel mateix camí. No podem comprendre unes festes populars amb exclusions com les que està pretenent aquesta associació, amb el vist-i-plau de lâAdministració. Agafant el lema que es va fer servir recentment a Gràcia, podem afirmar que âcap veí és ilâ¢legalâ? i que cal reclamar unes festes sense exclusions. No és normal que una simple Associació de Veïns tingui el poder de vetar una altra associació del barri passant per sobre de les opinions dels altres colâ¢lectius del barri. Fa cinc anys que realitzem aquestes festes, amb notable èxit de participació i sempre respectant les normes de convivència que son mútues a les altres festes del barri. Considerem que no es pot seguir posant traves al teixit associatiu, i menys en un barri com el nostre en que aquest és tan feble. No pot ser que una associació legalitzada com la nostra sigui exclosa de les festes al carrer per motius no gens clars i seâns faci ballar tot lâestiu sense saber on i quan farem les festes, havent de centrar els nostres esforços en FER les festes i no en fer-les cada cop millor, com, de totes formes, intentarem. Seâns exclou, margina i discrimina per raons que no sâacaben de comprendre, però, malgrat tot, seguim amb la nostra ferma intenció de fer aquestes festes. Per unes festes a Vallcarca sense exclusions i amb esperit crític, seguirem treballant per unes festes alternatives al nostre barri.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Continua el boicot a l’Assemblea de festes alternatives de Vallcarca
30 ago 2005
Encara hi ha més ganes de Festes?

Cal treballar més i festejar menys!
Re: Continua el boicot a l’Assemblea de festes alternatives de Vallcarca
31 ago 2005
No us enganyeu. No us prohibeixen festes per perseguir-vos políticament (que més voldrieu). No us les permeten perquè sou gentussa, sou bruts i maleducats. Sou així i la política és una altra cosa.
Aneu a l'escola i a la dutxa. després podreu organitzar festes.
Re: Continua el boicot a l’Assemblea de festes alternatives de Vallcarca
31 ago 2005
Una pregunta VG, ets de Vallcarca, o coneixes algú de l'assemblea de festes alternatives?
Re: Continua el boicot a l’Assemblea de festes alternatives de Vallcarca
31 ago 2005
Heu consultat amb una advocada per tal de denunciar a l'ajuntament? potser per la via legal es pot fer alguna cosa.
Re: Continua el boicot a l’Assemblea de festes alternatives de Vallcarca
02 set 2005
VG Franco amb tu estaria molt content, ens vols fer creure que la gent que es dutxa ja son superiors, o que el fet de anar a l'escola ja significa que no ets un "garrulu" per que un paper diu que ja ets un esclau cualificat, com siguis gaire gran et moriras sense haver despertat encara, hem doneu pena la gent com tu, pero encara aixi t'esclafaria per feixista.
Re: Continua el boicot a l’Assemblea de festes alternatives de Vallcarca
02 set 2005
Si soc feixista, i que? i crec que nomes per tenir estudis i dutxarme ja soc superior a vosaltres, encara que cada día m'he d'aixecat a pringar com un negre pero soc feliç aixi, soc nul, soc un sac de merda pero merda en el meu interior que ja he dit que jo hem dutxo
Sindicat Terrassa