Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Independència sí, oligarquia no
28 ago 2005
Independència, per a què? Per donar més poder a un grup de fills de puta que s'omplen la panxa com a porcs en nom de Catalunya?
Catalunya és governada i controlada per una oligarquia transversal als partits polítics i que funciona com una màfia.

Independència significa, actualment, més impunitat per a les 200 famílies que usurpen els llocs clau de la societat catalana, manipulant-los en benefici propi.

Independència significa més opressió per al poble català. Perquè Catalunya no és una abstracció simbòlica, sinó el conjunt de persones concretes que pateixen l'arrogància i els abusos del règim familiar.
Mira també:
http://www.adecaf.com

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Independència sí, oligarquia no
28 ago 2005
adecaf fa tuf, però això és cert. fins i tot em sap greu que sigui cert.
Re: Independència sí, oligarquia no
28 ago 2005
defeca i put
amb aquesta excusa podem fer-nos espanyolistes o babelians, com tants n'hi ha, i deixar l'independentisme per quan manin els nostres, vale??
Re: Independència sí, oligarquia no
28 ago 2005
Adecaf fa tuf per haver defensat els drets humans a les presons catalanes, però això és cert.

I a mi també em sap greu que sigui cert, perquè els d'ADECAF ens sentíem nacionalistes i volíem unes presons decents per al poble català.

La oligarquia i l'independentisme sindical ho han impedit aliant-se amb l'extrema dreta de carcellers fatxes.

Ara, hem declarat la guerra al nacionalisme actual i farem tot el possible per denunciar aquest muntatge canallesc.

Salut

Més informació a

www.adecaf.com
Re: carcelero de centro moderado?
28 ago 2005
Tus mensajes son el cuento de la lechera,pero casi llegan a ser chistes

eres genial,primero nos dices una cosa muy coherente y lógica que sabes que todos por aqui aceptaremos,porque al contrario que tu apostamos por la justicia y la igualdad....pero luego ya viene el siguiente mensaje para que algún imbecil(muy imbecil) diga joder este tio tiene toda la razón y su segundo mensaje también es creible...pero solo es un cuento,para hacernos creer que tus jaulas pueden ser dignas,que tu eres un buen catalán que ahora te has dao cuenta de lo malos que son los indepes y que eres un carcelero "de centro moderao", y por supuesto hacenos creer que ser carcelero es digno

muerete



quieres hacer unas jaulas dignas para encarcelarnos a todos,pero que no te das cuenta que eso es una contradicción? pero de quien te quieres reir?
Re: Independència sí, oligarquia no
28 ago 2005
adecaf , ets un borrec ja kke saps perfectament ke els independentistes no ens conformem amb l independencia si no ke volem tambe una revolucio ke destrueixke l oligarkia i done el poder al poble i mentre segueixes dient ke akestes rucades . per tant mes burro no pots ser
Re: Independència sí, oligarquia no
28 ago 2005
Funcionaris de presons, A LA FOGUERA!
Re: Independència sí, oligarquia no
29 ago 2005
ADECAF defensem els drets humans dels carcellers, per sobre dels drets dels presos. Tot carceller hauria de tenir dret d'acuixa, així com el dret a una pallissa preventiva.

La feina de carceller, com tota feina dedicada a denigrar els drets humans produeix molt estress. Així demanem el dret a passar-nos l'estress poguent apallissar, sempre sense deixar marca i sense arribar a produir la mort, als interns. Està demostrat per prestigiosos cientifics com el Dr Aquilino Polaino que una pallissa a temps pot prevenir molt estress i en canvi als interns els va bé perquè els ajuda a guanyar disciplina i prevè l'homosexualitat, redunit els index de sodomia un 50%, alhora que es veu un augment del nombre de visites a l'esglèsia del 300%!

Qui digui que som feixistes es perquè no coneix la nostra associació.
Re: Independència sí, oligarquia no
29 ago 2005
no feu cas a adecaf autèntic, son uns fanàtics resentints
Re: Independència sí, oligarquia no
29 ago 2005
Quin tipus de presons tindria la Catalunya independent?

O no tindria presons?

O enlloc de presons tindria chekas, com les que ja vau muntar l'any 1936, quan a catalunya vàreu torturar i assassinar més de 8000 persones sota el mandat d'aquell gran fill de puta que fou Lluís Companys (una xusma criminal de la mateixa calanya que vosaltres)?

Unes presons dignes del poble Català són unes presons on no es maltracti els presos i es complexi la llei. Aquest és el plantejament que ADECAF està defensant des de la seva fundació, l'any 1996, mentre els sindicats independnetistes recolzen la extrema dreta dels carcellers i el corporativisme més descarat. Independentistes=hipòcrites fills de puta.

Les presons són el termòmetre del nivell de desenvolupament democràtic d'un país.

Dime que prisiones tienes y te
diré quien eres.

Pel que respecta a tots els que ens han insultat, només haig de dir que no contesto a maleducats.
Re: Independència sí, oligarquia no
29 ago 2005
ADECAF?? Em pretens espanyol per sempre, o sigui, Espanya es tan santa com la resta d'estats del món: no tenen oligarquies, respecten les cultures diferents a la castellana, tenen polítiques de reinserció dels presos a la societat que són exemplars, no roben els impostos dels que penquem i se'ls reinverteixen en allò que ells decideixen, mai han mentit ni manipulat la història, sempre han estat uns democràtics radicals... I Catalunya que era estat i l'exèrcit i les seves burgesies/oligarquies el van perdre i ara l'estat espanyol li va de perilla per als seus mercats. Però això no treu que jo no sigui ni vulgui ser espanyol, ja intentaré arreglar el país amb el que decidim aquí. Però, per cert, tampoc em faig il.lusions: quan arriben al poder, la majoria, es fan oligarques. Ah, sí, Lluís Companys un f d p..., i el Franco, Mola, i la resta de traïdors al govern republicà que els hi pagava i incrementava la nòmina, uns sants, sí senyor, uns sants. Enlloc d'escriure burrades, podries preguntar com van fer la fortuna uns quants oligarques com la família Rato, o els March, o tants d'altres mentres els pares vivien en l'absoluta misèria (bé, els meus pares i de la majoria que conec, pudé els teus s'ho van passar pipa amb l'alzamiento del Caudillo: PER CERT, SEGONS EL DICCIONARIO DE LA REAL ACADEMIA DE LA LENGUA ESPAÑOLA DE VERSIÓ ANTERIOR A LA REPÚBLICA, DEFINIA CAUDILLO COM A "jefe de una banda de foragidos...")
salut
Re: Independència sí, oligarquia no
29 ago 2005
Jo no he defensat les oligarquies espanyoles. Però com a català les oligarquies que em preocupen són les de Catalunya.

Això de dir "i a Madrid què" per distreure del que passa a casa nostra és una estratègia del pujolisme que li ha anat molt bé durant 23 anys, però que ja sols funciona amb els idiotes.
Re: Independència sí, oligarquia no
29 ago 2005
aix pobrets funcionaris , kom ke son uns sants ke no poden pegar a ningu i els presos es dediken a torturarlos pos ke es dediken a infringir els drets humans . va fatxa impresentyable fotetela a l asil ke els vostres temps ja fa temps ke van passar a l historia
Re: Independència sí, oligarquia no
29 ago 2005
Els temps que han passat són els del marxisme-leninisme, una máquina productora de presons, tortures i assassinats en massa (un genocidi de 100 milions de persones).

Són els teus temps els que han passat, comissari comunista de merda.

Torturador!!!!!!
Re: Independència sí, oligarquia no
29 ago 2005
ADECAF tranquil que de moment encara ens falta molt per manar..
Re: Independència sí, oligarquia no
30 ago 2005
escolya fill de puta d'en adecaf que ets? un resentit que no mes te afany de poder. ets una mica pesadet amb el rollo de les 200 families no trobes, noto una miqueta d'enveja, que segur que en voldries pertanyer alguna oi!

Visca el proletariat!
Visca els PAÃ?SSOS CATALANS!
Re: Independència sí, oligarquia no
30 ago 2005
Visca els nens pijos okupes amb xapeta indepe!!!

De vosaltres, cabrons, no vull ni les peles.
Re: Independència sí, oligarquia no
30 ago 2005
l´independentisme social creix
i un alucinat com tu: adecaf,
no ho pot suportar,
comprensible.
Per construir un futur digne
cal ser inteligents i no estalviar
esforços en la lluita. No pasaran!
Re: Independència sí, oligarquia no
08 set 2005
ADECAF ets un capullu, sempre ho seras, em podries dir els noms de les 200 families que governen a catalunya? per cert, has pensat mai que amb el teu talant de centre fas que es perpetui aquest sistema capitalista que els manté? Reflexiona cap gros, que ja canses bastant
sobre ADECAF
16 oct 2005
Veure l'informe-anàlisi sobre ADECAF:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more