Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
El fòrum de Girona censura l'escàndol Malló
28 ago 2005
Era quan l'Oriol Malló es va passar de bàndol. Anuncien una conferència a Girona d'aquest senyor tan coherent i els recordo el que va dir a "En tierra de fariseos", tot identificant nacionalisme català i racisme. Em censuren. Des d'aquí, la cosa segueix. Quina vergonya de nacionalisme!!! Això és el que faran amb la llibertat d'expressió, opinió i informació quan tinguin més poder, quan Catalunya sigui independent?
La perla:

"Es algo evidente de pura obviedad, como es indiscutible que conviene negarlo y nunca, ni bajo totura, se hallará un solo catalanista que certificara que él es un jodido racista. Quizá, si me permiten, lo diga yo de mi ardiente juventud independentista"

"En tierra de fariseos. Viaje a las fuentes del catalanismo católico", Espasa, 2000, pàg. 191.

Al llarg del llibre queda clar que l'acusació de racisme d'aquest ex militant de Terra Lliure no recau sols sobre el nacionalisme conservador, sinó sobre tota l'esquerra independentista.

I ara es converteix en militant d'aquest mateix sector polític i parla "d'exterminar" (sic) els seus enemics. Sospitós, no?

Més informació a

www.adecaf.com
Mira també:
http://www.adecaf.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El fòrum de Girona censura l'escàndol Malló
28 ago 2005
És tan rematadament estúpid que no mereix cap contestació, deixem-lo que continue rebolcant-se pel fang de la ignorància
Re: El fòrum de Girona censura l'escàndol Malló
28 ago 2005
em refereixo al que signa com adecaf, evidentment
què cony és això?
28 ago 2005
i a sobre diu: més info a "adecaf.com". Quina info es pot trobar en aquesta MERDA de web??
Re: El fòrum de Girona censura l'escàndol Malló
28 ago 2005
deu pertànyer al grup aquell de no-nacionalistes babelians, on hi ha una bona mostra de botiflers, i "patriotes" (q no nacionalistes) espanyols, com boadella i cia, no?

eccss

www.guinarda.com
Re: El fòrum de Girona censura l'escàndol Malló
28 ago 2005
S'ha citat el llibre, l'editorial i la pàgina on Malló desqualifica com a "racista" tot el nacionalisme, inclós l'independentisme on ell mateix va militar com a membre de Terra Lliure. I això us sembla "rematadament estúpid"???? No serà que esteu totalment mancats d'argumentació per a respondre??? Estem sempre en la mateixa història: quan us esclafen com a als veritables cucs assassins que sou, totalitaris de merda, no sabeu més que insultar. Més informació sobre els contactes entre l'independentisme radical i el món de la tortura a les presons a: www.adecaf.com La qual cosa connecta amb el racisme independentista i la seva conclusió lògica: un cop torna a l'independentisme radical, Malló parla d'exterminar els seus enemics: "fem-los la vida impossible", "exterminem-los"... En fi, la tortura, aixìò que abans les cheques i ara ETA ha fet tan i tan rebé... On és la incoherència? Tot és absolutament lògic i coherent amb la tortura.
Re: El marxisme-leninisme, 100 milions de morts
28 ago 2005
Estupend, Presto`y ràpido, jo no ho hauria dit millor. Estava dinant mentre aquests porcs han atacat la barricada.

Per Catalunya: assassins i racistes independentistes,, NO!!!!!!!!

Catalunya neta de porcs marxista-leninistes i de racistes de l'oligarquia pujolista.
Re: No són catalans, són proetarres!!!!!!
28 ago 2005
Teniu raó, és Sabino Arana qui ensenya les orelles de llop.

Malló és sols el medium de la veritat que ell mateix va descobrir i documentar.

Curiós privilegi.
Re: El fòrum de Girona censura l'escàndol Malló
28 ago 2005
A mi un dia un independentista em va dir que les samarretes imperio li creaven nafres a les mamelles, dedueixo d'això que a tots els independentistes els hi passava el mateix i el que és més fort que la seva negació a utilitzar aquestes samarretes els convertia en antiimperialistes. Un altre dia em vaig trobar amb un espanyol que li passava el mateix i que quan va sentir que li deia que l'independentista també li passava allò, va dir-me que cap espanyol podria deixar de fer servir les samarretes imperio per molt mal que li creessin si no volien convertir-se en independetistes. El món està ple de lògiques com aquestes.

Per trobar les fonts podeu mirar el llibre-dietari de l'independentista amb nafres a les mamelles anomenat: "La por a l'escaldament axilar". Ed. Escaldats. És difícil de trobar però no impossible. Tot sigui per la veracitat.
Re: El fòrum de Girona censura l'escàndol Malló
28 ago 2005
boníssim ;)
Re: El fòrum de Girona censura l'escàndol Malló
29 ago 2005
Segueix sent cert que Malló va CONFESSAR que ell, com a membre de Terra Lliure, va conèixer des de dins i va compartir el RACISME dels independentistes radicals i dels nacionalistes en general.

I també segueix sent cert que quan aquest senyor, ensumant la possibilitat d'enxampar poder, torna a fern-se, de la nit al dia, nacionalista i independentista, el primer que diu a la prensa és que vol exterminar els seus adversaris. EXTERMINAR.

Serà casualitat?

Sereu tots plegats uns putos nazis racistes?

Ho sou, ho sou.

Ha, ha, ha!!!!!!
Re: El fòrum de Girona censura l'escàndol Malló
29 ago 2005
no sabeu la diferencia entre col.lectiu i individu? aquesta pàgina cada dia va per més mal camí, ultimament només es llegeixen tonteries

Salut i lluita
Re: El fòrum de Girona censura l'escàndol Malló
29 ago 2005
"Tonteria" és tot allò que no coincideix amb els teus dogmes, no?

I d'individu, res. Sota el mandat de Lluís Companys, els partits que ara formen el govern de la Generalitat, als quals s'afegien llavors els anarquistes, van torturar i exterminar més de 8000 persones.
sobre ADECAF
16 oct 2005
Veure l'informe-anàlisi sobre ADECAF:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more