Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Mentides i drets
22 ago 2005
Centra definitivament la qüestió que es debat aquest estiu sobre els "Drets Històrics" i que, des d'un punt de vista català, ens assenyala quina és la via per a recuperar la nostra sobirania.
Benvolguda/benvolgut Des de bon matí que VilaWeb publica a portada, en el seu "Mail Obert", l'article d'en Francesc Ferrer Gironès "Mentides i drets": http://www.vilaweb.com/www/mailobert/ M'he permès de distreure la teva atenció perquè és un escrit --el d'en Ferrer-- que centra definitivament la qüestió que es debat aquest estiu sobre els "Drets Històrics" i que, des d'un punt de vista català, ens assenyala quina és la via per a recuperar la nostra sobirania. Et prego una atenta lectura d'aquest "Mentides i drets", que en facis la màxima difusió i, si et convé, que el critiquis. Gràcies. Pots connectar amb en F. Ferrer Gironès per mitjà del seu web: http://www.francescferrer.net/pub/ Enric Borràs

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mentides i drets
22 ago 2005
molt interessant i ben documentat article. Costarà, però, q els nacionalistes espanyols vulguin entrar en raons. ho tenim cru.

www.guinarda.com
Sindicato Sindicat