Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat de la CAJEI en relació a l'acció de desobediència del Metro de Fontana
19 ago 2005
Dijous, 18 d'agost es va dur a terme una nova acció de desobediència per denunciar el cas dels 3 joves de Gràcia que ha acabat amb la citació judicial de les 14 persones implicades, moltes d'elles militants d'Assemblees de Joves.

A continuació el comunicat de la CAJEI:
Ahir, 18 d'agost de 2005 a la Vila de Gràcia (Barcelonès) després de la manifestació convocada per la Coordinadora Antirepressiva de Gràcia per reclamar la lliure absolusció dels 3 joves graciencs que seran jutjats a l'Audiència Nacional espanyola la campanya de desobediència civil “Països Catalans Insubmissos!� va dur a terme una acció pacífica per tal de fer una denúncia pública del cas.



Cap a les 20:00 una jove es va encadenar al primer vagó del metro de Fontana (Línia 3) la qual cosa va suposar que la linia 3 del metro de Barcelona no funcionés en sentit Zona Universitària-Canyelles entre les parades de Fontana i Lesseps durant més d'una hora. Mentrestant un grup de 13 joves anava repartint informació sobre el cas.



Al cap d'una estona de l'encadenament de la jove va arribar una dotació de la Guàrdia Urbana de dues persones que en veure la situació van trucar la Policia Nacional espanyola que va arribar amb una dotació d'unes 20 persones. Va ser la Policia Nacional espanyola qui va desencadenar la jove i va identificar les 14 persones.



Avui, 19 d'agost, aquestes 14 persones, protagonistes d'una acció totalment pacífica, han rebut, una per una, la visita inesperada a casa de la Policia Nacional espanyola per fer-los arribar una citació judicial per querelles de desordres danys a la via pública.



Per tot això, des de la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), davant de la desmesurada actuació policial exigim l'absolució i l'arxivament del cas d'aquestes 14 persones, així com animem al jovent dels Països Catalans a denunciar el cas dels 3 joves de Gràcia i fer-lo públic a les seves viles o ciutats.


Prou repressió a l'independentisme!
Absolució dels 3 joves de Gràcia!



Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI)

Països Catalans, 19 d'agost de 2005
Mira també:
http://www.cajei.org
http://www.desobediencia.tk

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat