Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Jo declaro
17 ago 2005
Jo, alcalde de la Gran Barcelona, declaro en data d'avui, que per el que fà a tots els meus dominis territorials, en especial a la anomenada Vila de Gracia:
"Tot el que no està previst, programat, projectat, considerat, demanat, permés, protocolitzat, assignat, reassignat, signat, resignat, acordat, ordenat, reacordat, pactat, autoritzat, perfumat, sponsoritzat, venut, cedit, cobrat, meritoritzat, i pilotejat ÉS ILEGAL"


"En consequencia jo autoritzo a les forces del ordre públic a actuar amb duresa cívica i contundència cívica contra tots aquells individuus que pretenguin fer festes alternatives a la citada vil.la, el que es a dir: a ser detinguts i ostiats per la brigada antiavalots de la Guardia Urbana i jo personalment em comprometré a demanar a la Generalitat de Catalunya la Creu de Sant Jordi per al polícia que faci la feina més ben feta durant aquestes festes.Anexes:

Barcelona és bona si la bossa sona i qui no sigui prou bò o no tingui bossa se li pot aplicar la porra.

Dret de l'acusat:
El jove rebeld detingut en les citades festes tindrà dret a demanar un advocat en català (ja no estem en temps de la repressió franquista sino que som un país democràtic i quasi amb estatut renovat) i se li requisaràn totes les possibles drogues que se li trobin a les butxaques.
En cas de que l'individuu en questió sigui un inmigrant sense papers o en situació d'il.legalitat se li podrà començar a iniciar el procés legal d'expulsió perpetua del païs i no podrà tornar mai més a les festes de Gracia, ja que en aquest honorable i cívic districte no volem la presencia d'aquest tipus de personatges -ni gent que se solidaritzi amb ells!- ja que considero que si som tous o tolerants amb la desgraciada vida d'aquests essers (fora del Fòrum de les cultures, es clar) això va contra l'esperit de la campanya "Barcelona Fem-ho Be-stia".

Espero que els meus arguments siguin de l'agrat de tothom i hi hagi prou consens de tots els grups polítics del pacte de govern presents en la propera reunió ordinaria de l'ajuntament.


Atentament

El Caudillo

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jo declaro
17 ago 2005
Estaria be fer un ban d'això i penjar-lo per Gracia. És simpatic i contundent.
Re: Jo declaro
17 ago 2005
Molt be Marc.
Salutacions des de Venezuela.
Quin ha estat el comunicat de la prohibició real?
18 ago 2005
Es pot saver on puc trovar el...paper, comentari, avís...de que les festes alternatives no són "legals".
Jo m'ho passo bé a les festes de gràcia, i no entenc per què no es poden fer. Sembla molt senzill oi?, vull dir que m'agradaria sentir un argument de pes; raonat de, per què!! No es poden fer unes festes populars, a l'aire lliure, fumant i/o vevent (cadascú el que vulgui)sense que l'amic Closs Men Toqui els collons!!! Paro d'escriure pq si no desenterro la destral.
Petons i armonia.
Re: Jo declaro
18 ago 2005
Tu treballes o vius dels "papàs"?
Re: Jo declaro
18 ago 2005
treballo per als teus papas
Re: Jo declaro
19 ago 2005
tu no treballes ni pels teus, sou una panda de pijets disfressats d'alternatius.
Re: Jo declaro
19 ago 2005
Ola zorro.

Tu deus ser un d'aquests personatges amargadillus que hi ha per tot arreu i que quan no coneix a la gent (o no la vol coneixer) dons se la inventa.

Jo puc ser mil coses per tu ...pero no.. com que no saps qui soc ni que faig ni a que em dedico dons el primer que et ve de gust pensar i creure (perque així et sents superior, segurament, no se)és que soc un pijet o un manta o un fillet de papa. Molt bé guapu.

Tampoc em sap greu que pensis això pero penso que aquesta falera teva idiota per etiquetar als payus del teu voltant no t'ajudaran gaire a coneixer el mon i sols seràs el bufó simpàtic d'altres companys "radicalillus".
Re: Jo declaro
19 ago 2005
Les festes de gracia no son ni de dretes ni d'esquerres, ni anarkos ni pijes, ni de gent currant ni de gent gandula, ni d'independents ni d'independents.

Ja va essent hora de que ens despullem una mica de tota aquesta conceptualitis mental i aprenguem a passarnos-ho bé tots plegats i a veure que potser no som tant diferentes entre nosaltres com els prejudicis simbòlics o historico-político-socials o materials o generacionals ens fan creure.
Re: Jo declaro
19 ago 2005
je je, veig que les veritats ofenen!
...per cert, Adidas oi?
Re: Jo declaro
19 ago 2005
je je, veig que les veritats ofenen!
...per cert, Adidas oi?
Sindicat Terrassa