Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
La prohibició de les festes alternatives a Gràcia per RICARD MARTINEZ, només portarà greus consecuencies.
ÉS PITJOR EL REMEI QUE LA MALALTIA ....

No s´ha de ser molt espavilat per saver que de manera irreversible la mida poc intel-ligent de la
prohibició de les festes alternatives portarà greus consecuencies per tothom.

Si no demà ja ho veureu.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
No a les Festes de Gràcia!
No als okupes independentistes!
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Uf Miquel... que hem de tenir por??? aquesta nit ja hem vist les conseqüències... batalla campal a la plaça Rius i Taulet i després per tot el barri. A veure quan marxeu i ens deixeu tranquils...
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
No als rabiosos que aprofiten qualsevol excusa per carregar contra els altres. Visca El Casal Popular de Gràcia, i visca la penya que curra.

Com es pot ser tan burro de culpar a la CPF de que no deixin fer les altres festes alternatives a gràcia? Aquesta actitud es la del policia guardia que ens diu a tots com pensar i s no veu més enllà del nas. Ara tots deuriem canviar el curs de la nostra vida total per una festeta?

Apoa va tu de gracienc tens lo que jo de marcià!

PEr una Vil·la lliure i combativa, no als piesnegros!
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
fora les banderes de les okupacions,fora indepes de Gràcia!!!!!!

malparits!!!!!
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
ssshhhhhhhh! secretes....
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
agències

Barcelona. -- Membres del col·lectiu okupa van provocar ahir destrosses en el mobiliari urbà i en béns privats del centre del barri barceloní de Gràcia després que els agents antiavalots de la Guàrdia Urbana desallotgessin un miler de persones que assistia a una festa il·legal a la plaça Rius i Taulet.

Desenes de joves d'estètica okupa i punk van arrencar semàfors, van cremar contenidors d'escombraries, van tirar motocicletes a terra i van llançar objectes contundents, com ampolles de vidre i pedres, contra els agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra després de ser desallotjats minuts abans de les quatre de la matinada de la plaça Rius i Taulet, on s'havia improvisat una festa il·legal, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

Quatre policies ferits

Els fets, que s'han saldat amb quatre ferits, dos d'ells agents de la Guàrdia Urbana i dos més dels Mossos d'Esquadra, i sense detinguts, es van iniciar a les tres de la matinada, minuts després que finalitzés sense incidents el concert alternatiu organitzat pel col·lectiu okupa a la plaça Rius i Taulet en el marc de les festes de Gracia.

A l'acte hi van assistir entre 300 i 400 persones --segons les mateixes fonts--, entre veïns, visitants i membres del col·lectiu okupa, algunes de les quals es van quedar a la cèntrica plaça de Gràcia bevent alcohol i tocant diversos instruments, com flautes, tambors i guitarres.

Davant les queixes d'alguns veïns i la necessitat que els serveis de neteja portessin a terme la seva feina, tres agents de la Guàrdia Urbana es van acostar als joves que participaven en el concert improvisat per demanar-los que donessin per acabada la festa.

A l'anar-se'n --segons les mateixes fonts--, els agents van rebre "una pluja d'objectes", entre ampolles i pedres llançades pels joves d'estètica okupa i punk, que així mateix van intentar envoltar els tres membres de la Guàrdia Urbana.

Després d'aquest incident, va córrer la veu del que havia passat per les places pròximes, com la del Sol, i es van concentrar a la plaça Rius i Taulet fins a un miler de persones, entre els quals hi havia okupes i també curiosos.

Els agents antiavalots van anar a la plaça i es van situar en una cantonada d'aquesta, davant dels membres del col·lectiu okupa, que llançaven objectes contundents. La Guàrdia Urbana va desallotjar els curiosos i va carregar contra els okupes, que en la seva fugida van cremar contenidors d'escombraries, van arrencar semàfors i van tirar a terra motocicletes que estaven aparcades.

Els okupes, que es van dispersar totalment a les quatre de la matinada, aproximadament, també van tirar objectes contra els bombers que van participar en les tasques d'extinció dels petits incendis, segons la Guàrdia Urbana.

Aquest cos policial també ha informat que ahir, durant les festes de Gracia, es van decomissar 2.500 llaunes de cervesa d'un local sense llicència i de mans de venedors ambulants.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Gilipolles.
Les conseqüències? Tot destroçat, els carrers fets una merda i cuatre punkarres de pedralves que s'han discutit amb els seus pares per portar la roba trencada que és la moda amb els amics tirant de tot amb una borratxera guapa. Motos, semàfors... va arribar un moment que la policia ja ni existia.
Patètic, va ser patètic. Un tio trencant la decoració de Rius i Taulets... no sé, desfaçat.

Els nens guais i "alternatius" s'ho van passar be jugant a ser rambo.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
segueixen venen la moto que tots els que tenen determinada estetica són okupes i si s'enfronten amb la poli, encara més okupes...
almenys que no ens ho creguem nosaltres mateix@s, no?
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Potser el problema es el de sempre: els grups de gent o persones individuals que provoquen (ahir es va provocar) aquestes destroses no tenen cap argumentació política ni social sobre els seus actes. Son més aviat expressió d'egocentrisme, de hormones mal canalitzades, de afan de protagonisme entre els amics y la sensació de estar fent algo important, algo grandiós contra les forces del mal.

Pero bueno, son bastant simples. Només cal cridar visca catalunya lliure i 50 borregos van darerere. Al final res no arriva a enlloc, només son paraules, només son una forma de viure una fantasia, com si portant samarretes amb la A fossis anarquista o cantant ska i dient visca la revolució siguis revolucionari. Tant com els de A3. Potser.
Entrevista que he llegit al Punt d'avui, per flipar aquest paio
17 ago 2005
> Albert Torres. : «Si volen festa alternativa, que la facin, però no durant la festa major»

- Molta feina?
- «Molta, molta. No te l'acabes.»

- Quants anys fa que hi està ficat en tot això?
- Disset anys com a president. Des del 1989.»

- I l'any que ve plega.
- «Ja no segueixo més. Al setembre me'n vaig a viure a Vilafranca, però encara hi estaré fins al 2007 com a president.»

- Satisfet amb les noves subvencions?
- «Home, sí. Amb més calés, els carrers poden respirar una mica millor.»

- El problema dels locals continua sobre la taula.
- «És que a Gràcia una planta baixa avui en dia es cotitza molt perquè la majoria les estan convertint en habitatges. I abans els locals es deixaven, gratis, però la gent no és beneita, tal com està el mercat.»

- El seu carrer [Camprodon] és un dels que ha deixat de fer festa. Era un problema de local?
- «Sí, abans utilitzàvem el meu, però jo me'l vaig vendre.»

- I no n'han trobat cap?
- «Sí, però per dos o tres mesos et demanen molta pasta, i no es pot pagar. Solució: no fem festa.»

- Però aquest any els carrers reben tres vegades més calés.
- «Sí, però si tu pagues 80.000, 100.000, 110.000 [pessetes] pel local, multiplica-ho per 12 mesos. Que l'any passat cada carrer rebia uns 2.300 euros i aquest any són uns 7.600? Sí, i que és una ajuda, que amb això ho podem suportar. Però l'any que ve, vindrà aquesta ajuda?»

- Les ajudes estan aprovades per dos anys.
- «No s'ha signat. Hi ha el compromís de signar uns convenis per dos anys, però per això jo em vull quedar l'any que ve, per assegurar-me que se signen.»

- L'altre gran problema és el relleu generacional.
- «Aquest és molt important. Molt important.»

- I com se soluciona?
- «Doncs fent que la gent s'impliqui, els joves.»

- Com es fa això?
- «Com es fa? Ha, ha. No ho sé. Jo he nascut dintre de la festa major. El meu pare treballava en la festa major, i va arribar a dalt de tot, però no va arribar a ser president de la federació, i després jo vaig ser president per haver aixecat la mà. Vam aixecar la mà tres persones i ens ho vam jugar a veure qui treia el pal més llarg, i a mi em va tocar el premi, i els altres dos, vicepresidents. Això va ser l'any 1989.»

- I des de llavors a ningú li ha tornat a sortir el pal llarg.
- «No, i ara. Primer s'escollia cada any, després cada dos anys, vam canviar els estatuts i vam dir que dos i dos i després el president no es podia presentar més, i vam haver de canviar un altre cop i fer-ho cada quatre, i així fins ara.»

- Van haver d'eliminar la limitació de mandat perquè no hi havia candidats?
- «Sí, molt fort. I fa dos anys ja vaig dir que me n'anava, però va sortir una junta gestora que va durar uns mesos, i vaig tornar-hi, però ara sí que m'he posat un límit. Vam arribar a un pacte per seguir fins que estigués enllestit tot això del debat de la festa, i el tema dels ajuts, i ja està.»

- Amb el resultat del debat, i amb els ajuts que s'han donat, n'hi ha prou?
- «Les administracions aporten un 40% del que costa la festa. Home, doncs és bastant. El que passa és que la festa és molt cara, costa un milió d'euros. I ho fem nosaltres, els veïns. Per això aquí no estem dominats. Això hi fa molt. Si t'hi fixes, a tots els barris de Barcelona, la festa major se l'han carregat, i l'està portant l'Ajuntament. Menys a Sants, que en queden molt pocs... Aquí no, aquí tot ho paguem nosaltres.»

- Si se'ls desballesta la festa, l'Ajuntament no la deixarà perdre, però l'organitzarà ell.
- «Per això parlen d'això de la festa major d'estiu de Barcelona, que és el que volen. Però aquesta no és la festa d'estiu de Barcelona, és la festa de Gràcia.»

- Però el fet que sigui la principal atracció d'estiu a Barcelona ha estat un dels arguments per incrementar els ajuts.
- «No, el regidor el que ha dit és que aquesta és l'única festa que no fa l'administració. I sempre parla de la festa major de Gràcia, no de la festa d'estiu de Barcelona, com diuen els altres polítics.»

- Quina és la posició de la federació en el conflicte de les festes alternatives?
- «Jo sóc de l'opinió que si la volen fer, que la facin en una altra època de l'any, però no durant la festa major de Gràcia. Per què l'han de muntar dintre de la festa major de Gràcia? Que la facin a part, quan vulguin, i que li diguin festa major de Gràcia, o festa alternativa de Gràcia, com vulguin. Que la canviïn de data. Si són alternatives, poden fer-les quan vulguin. I així deixem ja de barrejar coses. És com això de l'any passat [l'assassinat d'un jove a mans d'un grup d'skins], que estic cansat de dir que no va ser durant la festa major. Va ser el dia anterior i fora del barri.»

- I aquest any, tindrem una festa tranquil·la?
- «No ho sabem. Jo no sóc amant que entri la policia, ni que casqui ni que faci res, perquè això després vol dir venjança contra els carrers, que estan tot un any pencant. I de vegades els brètols són paios amb corbata, eh, que jo els he vist.»

- Hi ha prou seguretat?
- «M'han dit que sí, i el sistema és bo. Però potser falta més policia, no ho sé.»

IVAN VILA
Perdó m'he deixat això
17 ago 2005
Albert Torres.
PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ FESTA MAJOR DE GRÀCIA
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Com se sabia que eren okupes?
Portaven el distintiu Oficial d'Acreditació Okupa pènjat al coll?
Es coneixia a tothom que va participar per poder dir que eren okupes?

Una cosa es ser okupa, una altra es ser punk, una altra es ser alternatiu, una altra es ser violent i una altra es ser izquierdosillo, de vegades algunes caracteristiques es combinen, pero deixeu en pau als okupes d'una puta vegada, tan de bo fossin tants com la premsa diu.

Em reventa la vostra ment distorsionada pels mass media, la vostra pedanteria, els vostres comentaris incoherents.

Fora politics del tripartit d'indymedia!!! ja domineu massa mitjans d'informació per venir a esclafar-nos un dels pocs espais que tenim.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
pedir que a las 3 este todo el mundo en la cama es increible y en vez de criticar eso criticais lo demas,a cambio de euros lxs vecinxs han vendido sus fiestas a lxs guiris(ya es una atraccion mas de Clos) y entiendo que gente de alli este muy enfadada es normal.Mientras lxs que siguen el juego del ayunta-miento tienen fiestas,lxs que no las seguimos nos quedamos sin,que nos queda jodernos e irnos a casa a darnos contra la pared o demostrar que estamos mosqueaxs,yo no soy de gracia ni estube en los disturbios pero lo entiendo es normal.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
els provocadors de la festa major son els polis si no ahir no hagués passar res la comissió de festes es un niu de burgesos convergents. Vosaltres si feu sorroll i sou uns impresentables que voleu marginar a tothom. festes si civisme també però no a les prohibicions!. policia provocadors infiltrats!!!
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Remember: don't feed the troll.

NO les sigais el juego, que es lo que quieren.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
aki en el barrio ni la urbana,ni la nazi-onal,ni els gossos nos molestan mucho la gente sigue estando en la calle pero claro aki no todxs vestimos de "okupas",ni tenemos la invasion guiri,yo creo que el ayunta va molestando y haciendo la vida imposible a segun quien para que reaccione y asi criticar y criminalizar.A las 3 en casa es vergonzoso.Claro entiendo tambien que a vosotrxs que os dejan hacerla y encima se recibe mas dinerito del ayunta esteis en contra del follon,claro normal.
Pero como se dice muchas veces en el mundo del trabajo,"es lo que hay"guste o no "es lo que hay".
aaaaaaaah es que lxs vecinxs quieren dormir...
y quien trabaja de noche que?no tiene derecho a dormir porque las obras de Clos hacen mucho mas ruido(y no son una semana de "fiestas"son cada dia sin descanso) pero claro es de dia,de dia da igual el ruido que se haga y mas si es "amigo" de clos.
Todo esto lo veo yo como una domesticacion,todxs somos euro-peos y acabaremos a las 7 en casa durmiendo.
Que malo es el dinero...
Pero tranquilxs que ERC siempre dejara a lxs suyxs hacer fiestecitas.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Als carrers de Gràcia hi ha moltíssima gent a les festes, de tota mena. Hi ha soroll i brutícia a tot arreu, és inevitable. Pero resulta que l'ajuntament només llença els seus antiavalots contra uns en concret.

És un xantatge mafiòs. Si ets de la família psoecialista no només et deixo emmerdar tot el que vulguis sino que a sobre et passo diners per fer-ho.

Si passes d'aquesta merda llavors et llenço els meus nois a ostiar a tothom que tinguin davant enmig de les places i carrers plens de gent quan la gent encara te unes hores de festa per davant que vol aprofitar.

El que passa és que Clos primer mira de comprar-te, amb les seves subvencions, pero si tú no et resignes a vendre't malgrat les coaccions llavors
et fa la guerra.

Volem festes en pau, són una vegada l'any, a Barcelona hi han coses realment urgents de ressoldre. El que passa a Gràcia és una simple qüestió de poder, Clos preten comprar-la o si no pot sotmetre-la a òsties.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
és això: es creuen cívics quan l'adjectiu de qui es queixa, en festes, de que la gent faci gresca és AMARGAT o ESCLAU SATISFET

que se'n vagi la poli, de Gràcia
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
NO A LA KALE BORRATXA!
La lluita no es demostra a les 4 de la nit i amb alcohol a les venes.
La violència ha de ser canalitzada, no generalitzada.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Doncs sí, a les festes com les de Gràcia es normal que hi hagi molta birra i molt de ví.

I molta festa i molta música, pero també consciència de que hi ha molta merda al barri, als Països Catalans i arreu del món.

Es d'agraïr al Clos que ens faci sentir, també ara, que hi han alguns que no descansen mai per arreplegar més i més poder sotmetent als altres.

Cal agraïa al Clos per donar encara més contingut de lluita a les Festes de Gràcia.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
ara ja no podem fer festa ni quan son festes, tocat els ous!

Potser si no entrés la poli no hi haurien disturbis, pero ells aiò no ho entenen, i clar, avui els okupes, dma la cpf i tots els organitzadors del diamant, i dspres??? vigileu, pq tart o dora et tocarà a tu.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Suposo i espero que la gran majoria de tios i ties que van destrossar i cremar coses no son okupes. Tal com s'ha dit mes amunt crec més amb l'estrategia de provocar a exaltats amb estetiques elaborades per dur una gran etiqueta al front, amb la borratxera que porten i les incomprensibles ganes d'anar a la guerra es forma l'escenari de les forces de seguretat desallotjant la plaça de mala gent. Aixi el moviment okupa queda com un grup de turcats destrossa-ho tot.
Em sap greu que els jocs d'odenador dels yankis hos hagin quedat curts i tingueu que sortir al carrer a pensar-vos que aixo es la guerra. De debo lluitaveu per alguna cosa o estaveu saciant la vostra sed d'adrenalina (calo foc aqui i surto corrent, tiro una pedra alla i marxo corrent)? de debo serveix d'algo destrossar les festes d'un poble?
Cagun la puta feu el favor de fer algo que hos ompli, la guerra si vols la fas a casa teva i amb els teus amics ja veuras lo sol que acabaras.
Endavant amb el moviment okupa! la militancia aquesta del carrer que es renti una mica de la influencia occidental ja sabem que son molts segles de cremar destruir guerrejar sotmetre i odiar potser ja va sent hora de canviar realment els nostres hàbits de vida i construir...
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Es lamentable veure com s'opina sense conèixer la situació. Ahir les coses van anar mes o menys com diuen a la nota de premsa, a excepció de que no eren okupes els que la van liar, es clar, es el detall principal.

La festa de la plaça va acabar a la seva hora i temps despres els bongueros havien ocupat la part de dalt i cada cop hi havia més penya... Com sempre (els que només veniu a la vila no entendreu mai que hi hagi gent queixant-se del soroll) la poli els va demanar que pleguessin, i ho van fer a la segona. Però a algunes persones no els va molar que s'acabés la musica i la vam començar a liar, eren molt pocs, realment, i mes tard s'hi va afegir gent que ja l'havia liat, pel que sembla, al Sol amb els de BCNeta. Molta gent intentava parar als quatre pringats que la van liar (bolingues perduts, claro).

A Rius ahir hi havia dos grups d'ska i el seu public (molts skinheads, es clar) no estava implicat en el merder, va ser el public dels bongueros (mooooooooooooolts guiris i algun punko despistat) el que la va liar.

TOURIST, YOU'RE THE TERRORIST!
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
es aixo, putus turcats. Perque cony els hi agrada tan liarla, es com un joc per ells.
El mateix sistema s'alimenta a ell mateix, aquestes ments adormides i que porten desde petits tragan la por i la violencia de la seva societat son l'eina perfecte.
Punki ferotge o fera de circ?
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Menys merda, GRÀCIA LLIURE I SOCIALISTA!! i a la merda els pringats de papa que la lian sense críteris polítics!! Visca la CPF i tots els col·lectius transformadors que su curren tot l'any!!
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
que criterio politico tiene hacer lo que el ayunta-te deja hacer?
No os dais cuenta pero os estan comprando ,la calle es de la gente y a las 3 es una provocacion mandarnos a dormir.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
I la majoria de la gent que treballa, no compte? El carrer i el barri és de tothom i no de quatre que poden sortir de festa (molestan pijats, soroll..) fins les tantes. Tot és de tots i per això cal estar a l'alçada de les coses i compaginar festa i reivindicació sense emprenyar als i les treballadores que no surten de festa simplement, amb això no justifico el paper de l'administració però menys als super-alternatius que poden estar de festa fins les tantes molestant (que no son una majoria).
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
eso si,si es lo que quereis lxs de gracia pues allá vosotrxs hace tiempo que el ayunta-miento a comprado gran parte de gracia y parece que cada vez mas.
vais de luchadores pero la mayoria de cosas las haceis con permiso del ayunta-miento(que si lo da es porque lo controla)ahora resulta que al ayunta se le escapa de las manos una gente que no cuenta con ellos pues lo mejor es pagar a lxs demas y criminalizar al resto.
yo creo que tendriais que hablar mas entre vosotrxs y menos con el ayuntamiento,solo es una opinion,cada barrio es cada barrio.
Ponen zona verde el ayunta roba todo lo que quiere y mas,pero lo que molesta es la MUSICA y los buenos son los del ayuntamiento que mandan a sus perros a cargar no solo contra lxs que no creen en el en gracia "por el ruido"manda a sus perros contra todx akel/a que no este con el .en cada situacion la escusa es distinta pero el resultado es el mismo dividir y machacar a quien no esta con el.
El año que viene que no dejen ni a lxs separatas hacer fiestas a ver que pasa a ver si no dicen nada y se van pacificamente a bailar paso dobles o a coyote daks jajjjajajaja
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
que respeto tiene la mayoria de trabajadores zombies?
ninguna,su forma de pensar y de actuar es la unica,la mejor todo lo demas es criticado,tengo aki debajo de casa a unos (obreros)cavernicolas que lo unico que hacen es decir cosas a las niñas del barrio con su"respeto",gritar (vaya tela...)jodernos el agua por no saber trabajar con cuidado y haciendo un ruido increible.
Claro son los que trabajan mas barato...que respeto tiene el obrero que me hace la trampa porque yo no quiero hacer horas extras y el si...
qu3e respeto tiene el obrero que no hace nada por protestar en el curro porque su contrato es mas antiguo y tiene mejoras cuando ve que a los jovenes nos machacan con contratos de mierda no hacen NADA y es mas si tu lo haces te ponen la trampa.
MUCHO SE HABLA DE RESPETO PERO AKI NI DIOS RESPETA.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
ME CAGO EN JOAN CLOS EN MARAGALL EN ROBIRA Y EN TODOS LOS PUTOS POLITICOS, SOLO VAIS A POR LA PUTA PASTA KABRONES HABEIS VENDIDO BARCELONA EN PARCELAS Y AHORA NOS KITAIS LAS FIESTAS K OS JODAN A TODOS.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
El carrer és de tots. En unes festes majors no es pot pretendre que la gent deixi la gresca a una hora determinada.

Tinc un amic que viu per la Plaça del Pi i el xivarri dels turistes els dies laborals no el deixen dormir fins a les quatre o les cinc de la matinada. Per què no carrega la poli contra ells? Per què no ho fan a la zona de la Ribera? Perquè el que volen és que la gent marxi d'aquestes zones i convertir el centre en un parc temàtic per a turistes.

Les declaracions d'alguns veïns i d'alguns de vosaltres que aneu d'independentistes populars són vertaderament fastigoses. Pel cap baix hi ha xenofòbia i classisme. Penseu que sou d'esquerres, però sou uns futurs comissaris polítics. Com els d'Esquerra. Tan sols us queda desfilar pels carrers amb uniformes paramilitars, com als trenta. I a netejar la vila! Fet i fet, ve a ser el que diu l'Alberto Fernández (em sembla que és així com es diu el paio del PP).

De tota manera, crec que raonar amb vosaltres no és gaire profitós. Si no s'entén que en unes festes majors és molt ridícul intentar que acabin les ganes de divertir-se de la gent a les dues, no sé què és pot entendre. Si a sobre, es pensa que alguna gent pot anar una mica escalfada per algunes prohibicions d'algunes festes que no han provocat incidents els anys anteriors (quins incidents, per exemple, va provocar el concert de Ojos de Brujo l'any passat, en el que va ser l'acte més massiu de les festes), o pel sentit patrimonialista del barri d'alguns veïns, s'entén que alguna gent pugui petar en un moment determinat.

El que podrien fer aquesta merda de polítics és intentar que no se'ls caigui cap barri (com el Carmelo), o no malbaratar els recursos públics (Fòrum)... (Perquè, adaptant un slogan insultantment paternalista, que ens redueix a infants irresponsables, els podríem dir "No podem governar per vosaltres")

També és totalment fastigós el joc que esteu fent als mitjans de comunicació, que acostumen a reproduir el "parte" policial i el de les autoritats, i que creen estereotips socials com "estètica okupa", que és el vostre "pies negros"...

En fi, tot i que jo no apareixeré per Gràcia aquest dies, em solidaritzo amb tota la gent revoltada i indòmita que està farta de tantes regles absurdes, de tant "vigilar y castigar", duta a terme per una gent cívica, educada, ben pentinada, d'esquerres, amb sentit patriòtic, que sap parlar amb majúscules, i que fa el mateix que les revistes "rosa" adreçades a senyores: dividir els joves entre els xicots ben educats i els dolents.

Una mica de respecte, deixeu de ser tan sectaris. Entre tanta paranoia política, potser l'únic que necessitaríem -per recuperar una visió senzilla de les coses- és sentir el "Salve Regina" de la Penis Record.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Entre totes les collonades que he estat llegint aquesta és la més delirant i alhora més aclaridora... que si independentistes, que si anys trenta, que si uniformes paramilitars, etc. i un llarg etc.

Dispensa pero els únics uniformes que es veuen a Gràcia són dels antiavalots del Clos que és qui mana a Gràcia perque, de veritat que no ho sabies!?, és l'alcalde de Barcelona.

Dispensa pero els únics comisaris polítics són els que, perque s'aborreixen, acusen i criminalitzen a uns i altres sense tenir ni idea del que parlen.

Com tú, tal com el Clos, que coincidiu en tenir com objectiu de les vostres dèries a aquesta esquerra independentista contra la que carregueu ambdos.

Que any rera any organitza concerts, xerrades, passes de films, exposicions, concentracions, etc. als que sempre hi assiteix gustosament molta gent tant del barri com de Barcelona.

Ets dels que fan servir l'estereotip del "okupa" per fotre por i confondre a la gent poc informada que, malauradament, és molta.

Pero en realitat el vostre objectiu és la esquerra independentista en general. Perque qualitativa i quantitativament és la que te més capacitat de mobilització i organització, més incidència social i veïnal.

Aixó emprenya en Clos que vol ser emperador de Barcelona, pero també al seu partit que com tothom sap és un partit de dreta moderada i regionalista.

L'únic que volem a Gràcia és que tota aquesta gent ens deixeu en pau, si l'afer és el soroll al decurs de les festes doncs esta clar que es responsabilitat de tothom que passa pel barri i no de aquests amb que teniu una certa obsessió.
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Ya basta, no? de tanta ideologia basura hija de toda la pantomima pequeño burgesa, intelectualoide, snobista, etc que contamina las mentes de la clase trabajadora. No nos dejemos limitar ni influir por su version reduccionista de la realidad que nos ha tocado vivir, no caigamos en su juego de falsedad y sin futuro, aprendamos de la historia, aprendamos de nuestros errores, y sobretodo entendamos sobre quien y solo quien puede caer la responsabilidad de la revolucion mundial, la responsabilidad historica más dura y noble! entendamoslo, solo puede caer sobre aquellos que solo poseen su fuerza de trabajo, sus brazos, sus manos, su cerebro, etc. Sobre los que dependen de poder intercanvir enta fuerza por un salario, los esclavos de la plusvalua. Sobre los que estan condenados en este sistema del capital (ya sin fronteras más que para dividir a las gentes)a percivir solo una pequeña parte del valor real producido por ellos en beneficio del burges, del que posee sus medios de produccion y se lucra de esta fuerza de trabajo del obrero. Sobre el que su minima propiedad es tan efimera como un castillo de arena. Y sobretodo sobre el que no tiene interesses materiales en mantener esta pocilga de sociedad burgesa, que assessina y anula de las formas mas variadas y con los disfraces más origuinales a miles obreros cada dia en todo el mundo, sin distincion de origen, "raza", partia, nacion, bandera, y todas estas parafarnalias sin sentido real en una futura socidad comunista de especie!
Por todo esto, quitemosnos de prejuicos y de valores pequeños burgueses! Las fiestas de gracia no son nada más unas fiestas organizadas por y para la pequeña burgesia, que todos sabemos que en gracia es especialmente abundosa, trabajado en su beneficio, para poder mantener su pauperrima y riun situacion de pequeños propietarios al borde constante de la ruina, para salvar o más bien retrasar momentaniamente su inevitable proletarizacion. Eso si, engañando previamente a su caida con sus efimeros y falsos valores aparentemente sociales, revolucionarios, solidarios (conceptos que en su boca passan a perder su mas profundo significado y que transforman en conceptos vacios) arrastrando bajo toda esta cortina de humo a todo un abundoso colectivo variopinto, entre los que encontramos jubilados, trabajadores asalariados, estudiantes, parados, etc. haciendoles enarbolar falsas idologias como el sentimiento patriotico de barrio (que ya és el colmo del colmo de la bajeza burgesa: jodete tu! yo vivo vien! esta és su solidariedad), falsos anarquismos, nacionalismos, falsos comunismos, repugnantes estalinistas, esperitistas, socilademocratas, ONGistas, izquierdidtas radicales sin más programa que el radicalismo, y una interminable lista disfrazes, donde al final siempre encontramos la misma mona.
Por todo esto, creo que si escojemos la noble responsabilidad de canviar todo esto, hagmoslo bien; aprendamos, leamos, escuchemos, percibemos, despogemosnos de todo prejuicio! Cuando la policia carga en gracia quando te acaban de vender la cerveza no és por que los vecinos tienen que dormir, y esto lo podemos observar en casi cualquier zona de barcelona, sino que responde a una orden de la classe politica influenciada por estos sinverguenzas de los burgueses, que lo quieren todo: te enborrachamos y cuando me sobras porque incomodas a mis vecinitos, aire! o te echan mis perritos faldreos con sus porritas y sus sucios metodos.
Un poco de cordura, porfavor, por una vez en la vida, hagamoslo bien! y no me refiero durante esta semanita en gracia que solo represent un sintoma social, sino de coger la practica poco a poco de analizar las cosas imparcialmente, utilizando el materialismo dialectico, que de realidad solo hay una, y solo una!
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
17 ago 2005
Més xerrameca amb el mateix objectiu, carregar contra les Festes de Gràcia. El mateix malalt prenent una altre disfressa per poder seguir dient les mateixes collonades. Ara toca de pretendre fer-se passar per "anarcoide".

Diu que les festes són una "pantomima pequeño burgesa, intelectualoide, snobista, etc que contamina las mentes de la clase trabajadora" etc. i etc. Que potser t'has menjat un pollastre d'aquells contaminats que sortien l'altre dia a la tele?

La gent, veïns i vinguts de Barcelona, vol gaudir de les festes el màxim possible afegint-hi un contingut crític envers l'estat espanyol i aquest model socioeconòmic.

Tan senzill com aixó, tan emprenyador per alguns.
I pel proper any.... tanquetes
17 ago 2005
Quin riure: alguns que firmeu "okupes" en feu pensar en els progres kumbaias minyons escoltes de Sant Jordi generadors d'activitats per la quitxalla i ai festa, que hi havia abans, que res alternatiu i rebel. D'aqui uns quans a Conveniencia, uns quans a aquest o l'alre Ajuntament, al PSC o al xanxullo que faci falta. Okupes? Voleu dir que el que feu mes aviat no es "okupar" el temps per que no sabeu que fer amb la vostra mediocre vida de classe mitja?

Suposo que hi ha molta bofia per aqui escrivint. Pero alguns segur que no ho sou. I escriviu com el poli bo (estic a Indymedia?) Com es possible que gent que es considera "alternativa", "revolucionaria", "independentista revolucionaria" etc, parli davant de carregues policials de l'Ajuntament feixistea i forumenro totpoderos aquest, aquesta mafia especuladora i podrida, parli de ... estetiques!!! Quin tufo a carca, collons. A veure si haurem de posar-nos gomina, la clenxa al mig i passar revista per la Llibreria Europa brazo en alto.
La pressio policial a la vila es inaguantable, fins i tot per qualsevol vei que no estigui ficat enlloc, i vulgui fer una vida NORMAL(?). Pero al final entre els preus dels pisos i aquesta autentica ocupacio armada aconseguiran el que volen, que se'n vagi la gent del "monton" i vinguin els rics, que es el que volen (cale es cale)

Com es que al barri encara no hi ha una PLATAFORMA ANTIREPRESSIVA de tothom? Alguna cosa aixi com l'Assemblea contra els abusos de poder. Es que han de matar algu mes?. Han de trencar uns quans collons mes aquest any? Han de trencar algun cap mes?

I no tan sols es criticable certes actituds que s'identifiquen amb "istes" que corren per aqui (mes radicals etc) TOTA LA PROGRESSIA DEL BARRI, Euias, les bases de Erc (perque la cupula tela, aprenents de Dencas) etc que?? QUE HEM DE FER??!!

AIXO QUE ES?

Be, potser hem d'esperar el proper any, a mes de carrers guarnits podem proposar que es facin carrosses i la policia que vingui ja en tanquetes, pot ser ben divertit i enlloc de corre-foc, corre-fum-i-pilota-de-goma, que bonic que sera i que be que ens ho passarem, ai festa
Re: Aquesta nit de dimecres és veurà les consecuencies de la prohibició de les festes alternatives a Gràcia.
18 ago 2005
osti, doncs molaria programar-ho com una activitat de festa més, com les batalles de caramels.

A partir de les 3h: Gran batalla UPAS cocadependents amb la porra calenta contra tots els borratxos i gent amb ganes de festa i gresca. Equips locals i visitants.

Entrega de premis:
els alternatius-okupes-radicals independentistes (posi una creu a qui li faci més ràbia) es queden amb el premi gros, són els culpables de tot i l'any que vé prohobit no ja fer cap acte sinó aparèixer pel barri, en ricard martínez, en ferran mascarell i la Tura el·laboraran un barem per facilitar als controls de la Guàrdia Urbana i els mossos el filtratge dels visitants al barri.

També s'expulsaran del barri els okupes, els locals de radicals i els veïns que pengin estelades, banderetes dels 3 de gràcia o cartells contra la geurra (ara ja no toca, que el ministre de defensa és dels seus)

això sí, si l'any que vé la penya a les 3 torna a anar a garrotades amb els urbans, s'haurà de buscar un altre culpable...
Sindicato Sindicat