Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
Ocultar la corrupció amb un mapa
16 ago 2005
Als del PP valencià la corrupció els està fent esclafir totes les canonades, ja no tenen prou mans ni llanterners (fontaners) per tapar totes les vies d’aigua (fecal)
Fabra i els seus problemes amb l’Agència Tributària, Ciegsa empresa pública constructora dels centres educatius més cars del món, el conseller Blasco i els seus camps de golf avivats de casetes unifamiliars com un plaga de pugons, Uncio i la seua alegre Visa Or, Terra Mítica i ofegada de deutes, Torrevella sèrie negra, el deute descompassat de la Generalitat Valenciana i de les diputacions provincials, Julio Iglesias y Construcciones, Nosvamosaforrar Zaplana, Nodo-Do 9, els llauradors de la Ribera acusant -per fi- el PP de manipuladors, les navaixades del partit pel sud Alicantón i etcètera i etcètera.

N’hi ha, de merda, en el PP, per a donar i vendre. I no saben com llevar-se-la de damunt. Si foren honrats i democràtics això no els passaria. Però són una banda de corruptes que estan en política pel negoci.

Ja ho va confessar Zaplana, home amant dels bons rellotges i dels setze vàlvules, l’home de la cara folrada de vaqueta, i en té més que cul i dura com el ciment armat. I a més de corruptes, provenen dels femers ideològics del franquisme, nazisme espanyol de “botijo y pandereta?.

Nazis com són no dubten a fer servir els seus mètodes, i s’inventen “enemigos de la patria? i els assenyalen. L’últim exemple, les declaracions d’Alicia Pedrosa, secretària general del PP valencià, que intenta tapar la merda que els trau a ballar amb un mapa dels Països Catalans del Meteocat, vociferant una vegada més que Catalunya pretén envair el País Valencià.

Tot plegat seria esperpèntic i ridícul si no fóra perquè se’ls creuen. I ningú no fa res per evitar-ho. La lliçó del nazisme no ha servit de res per aquesta contornada. Zaplana va dir que estava en política pels diners i a continuació va guanyar les eleccions per majoria absoluta. País de puta pena...

 • Manifestació, a Dènia [Marina Alta, Alacant], contra la especulació immobiliaria i mafiosa al País Valencià

 • Coordinadora Jove Marina Lliure, lluiten per evitar "que les nostres comarques es converteixen en un gran camp de golf rodejat per macroubanitzacions" alhora que contra "la problemàtica social a la que es veu sotmès el jovent de les nostres comarques davant la precarietat laboral, l’educació, les discriminacions, els abusos per part de grupúscles nazis, falta de sortides, etc..."

 • This work is in the public domain

  Comentaris

  Re: Ocultar la corrupció amb un mapa
  17 ago 2005
  COORDINADORA CIUTADANA PER LA DEFENSA DEL TERRITORI

  La Plataforma pels Pobles de la Safor anuncia la creació de la Coordinadora Ciutadana per la Defensa del Territori. L'acte de presentació tindrà lloc avui divendres, 22 de juliol, a les 13.30 hores, en la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor. Però, els responsables ja han anunciat que aquesta nova entitat serà d'àmbit nacional i que es presentarà a totes les comarques del país.

  Els objectius d'aquesta nova iniciativa són coordinar esforços de col·lectius, plataformes i persones que treballen en la defensa del territori, els recursos, el paisatge i el patrimoni cultural, davant de les agressions urbanístiques, industrials o de les infrastructures actuals o previsibles.

  D'aquesta manera, la nova coordinadora treballarà per aconseguir un ampli compromís ciutadà amb la finalitat d'aturar la destrucció i definir un altre model econòmic, social, energètic i territorial per al País Valencià.

  Els responsables també han volgut avançar que compta amb el vist-i-plau i la participació de totes les entitats que formen part de la Plataforma pels Pobles de la Safor, que són: el Grup d'Estudis Mediambientals de la Safor (Gemmas), el Col·lectiu Baladre de Vilallonga, el Grup Ecologista Samaruc-Ecologistes en Acció, l'Associació Cultural Correllops de Vilallonga, el Club de Rugbi la Safor, Maulets, el Moviment per la Pau, el Desarmament i la Llibertat, l'Associació Cultural Bresca de Vilallonga, el Col·lectiu de la Vall de Vernissa, el Centre Excursionista de Ròtova, la Fundació Casal Jaume I, l'Associació Cultural Casa Clara, els Joves per l'Ecologia, Comissions Obreres (CCOO), el Club Excursionista Montdúver, la Colla de Dimonis Fem Fredat, l'Ateneu Llibertari de Tavernes, la Plataforma Kontra l'Alta Tensió (PKAT), l'Associació Cultural la Goleta, COEVA-Col·lectiu Agró, l'Associació Cultural la Safor, i Comissions Generals de Treballadors (CGT).  MANIFEST DE “COMPROM?S PEL TERRITORI?

  NOSALTRES, CIUTADANS I CIUTADANES
  , en el nostre propi nom, així com els col·lectius, organitzacions i entitats cíviques que s’adhereixen,

  CONSCIENTS DE LA GREU SITUACIÓ DEL TERRITORI VALENCIÀ:
  constants agressions al medi ambient, especulació de la terra i de l’aigua, destrucció del paisatge, de la natura i del patrimoni cultural. Això com a conseqüència d’una economia basada en la construcció i en la producció de l’oci, en detriment de sectors com ara la indústria i l’agricultura, i tot amb l’exclusiva finalitat del benefici particular immediat, sense cap benefici social, i en manifesta hostilitat cap a l’opinió ciutadana.

  ENS COMPROMETEM, DE FORMA CORRESPONSABLE
  , a la defensa del territori i dels seus recursos contra aquestes agressions, en demanda de mesures que, en un marc de polítiques socials avançades, subordinen l’economia a les necessitats reals de la població, deixant de potenciar turisme i construcció com activitats primordials, racionalitzant la indústria i endreçant el treball del camp. El nostre compromís s’estén a la demanda de vies efectives de participació ciutadana en tots els àmbits de l’Administració, i més concretament en els processos que afecten projectes urbanístics, infrastructures, actuacions sobre el medi i ordenació del territori.

  CONSEQÜENTMENT, EXIGIM
  a les Administracions locals, autonòmiques, estatals i europees, en els àmbits que els corresponga:

  La no aprovació, la suspensió o la paralització de projectes, urbanístics o no, que no acrediten o no hagen acreditat la suficient transparència informativa, així com els requisits d’acord previ amb els ciutadans afectats i d’àmplia acceptació social, tant en els objectius concrets del projecte com en el seu impacte ambiental i cultural.

  Una nova normativa legal, elaborada amb la participació ciutadana, que tinga com a objectius clars frenar l’especulació i primar la protecció del medi, del paisatge i del patrimoni cultural sobre els objectius concrets dels projectes, i que, a més, procure vies efectives de participació ciutadana. Fins l’aprovació d’eixa normativa ha de quedar en suspens la tramitació o l’execució de qualsevol projecte que afecte de forma important el territori.

  L’obertura d’un ampli debat social amb l’objectiu de delimitar les línies mestres d’un model territorial, social, econòmic i energètic que responga a les necessitats reals de la població, racionalitze els sectors productius, limite l’activitat urbanística, impedesca l’especulació, protegesca i respecte de forma efectiva el medi natural i el patrimoni cultural, i fomente l’ús racional dels recursos naturals i energètics.


  PER UNA NOVA CULTURA DEL TERRITORI


  ATUREM LA DESTRUCCIÓ PER A PENSAR EL PA?S QUE VOLEM


  PEL NOSTRE FUTUR, DEFENSEM EL TERRITORI
  Re: Ocultar la corrupció amb un mapa
  25 ago 2005
  Amics del Pais valencià, sento la mateixa indignació que vosaltres front l'avenç de l'imperialisme feixista en les vostres contrades, el que no puc comprendre i m'omple de ràbia és que pugui guanyar el pp al vostre pais que sou tant de la terra i tan ferms. No podrieu fer alguna cosa per frenar aquest terricidi?
  Una que us estima
  Re: Ocultar la corrupció amb un mapa
  13 oct 2005
  Per desgràcia, la majoria de votants del PP hi són a les grans ciutats, que no veuen aquestes coses d´igual manera que als pobles. I així ens va tot.
  Re: Ocultar la corrupció amb un mapa
  13 oct 2005
  Per desgràcia, la majoria de votants del PP hi són a les grans ciutats, que no veuen aquestes coses d´igual manera que als pobles. I així ens va tot.
  Sindicat Terrassa