Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
No a les Festes de Gracia
15 ago 2005
.
Les excloents Festes de Gràcia comencen, i ho fan amb ànim de tribu. El tripartit gracienc, format per ERC, el bunker de CiU i els okupes independentistes, no dona peu a que entrin altres "tribus" -apart de la chupiguai del carrer Verdi- en el territori delimitat entre la Diagonal i Collserola.

Des d'aqui, faig un crit a la desmovilització total contra aquestes festes, al boicot participatiu amb els veïns molestos llençant ous i tomaquets sobre els concerts, els sorolls, els petardos, les campanades, els aplecs i els tiuvivus. I animo a fer una crida per que les Festes del 2006 siguin prohibides per Decret, ja que el temps de vacances és temps de descans, no de fer el burro al carrer.

Si voleu fer festa, aneu-vos a un pis, a una discoteca o al camp. Però no pas a Gràcia, que la vila vol viure plenament en silenci.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No a les Festes de Gracia
15 ago 2005
Olé com es nota que no ets d'aquí!
Re: No a les Festes de Gracia
15 ago 2005
Des de Vallcarca ens sumem a la proposta, el 2006 NO A LES FESTES DE GRÀCIA!!! Tremoleu graciencs, l'imperialisme urbà arriba a la seva fi!
Re: si a les Festes de Gracia
15 ago 2005
me gusta ke huelan las calles a meaos y bomitaos desde el miercoles las fiestas de gracia ole
Re: No a les Festes de Gracia
15 ago 2005
Collons, doncs entre els meaos i bomitaos, i els ous i tomàquets, serà acollidor el barri..
Re: No a les Festes de Gracia
15 ago 2005
L'imperialisme Grangracienc envaeix els racons de soroll de barris sencers que no ténen per què patir els accessos d'eufòria dels engalanodors de carrers, comissionats "alternatius" de festes i demés.

L'alternativa veritable a les Festes de Gràcia és la NO Festa de Gràcia.

I per suposat, tot el suport solidari -d'es de les faldes de Gràcia- a les ànsies alliberadores de Vallcarca.
Re: No a les Festes de Gracia
15 ago 2005
només queden 2 barris vius a barcelona, gràcia i sants i els voleu matar???
Re: No a les Festes de Gracia
15 ago 2005
Confón "dos barris vius" amb dos barris predominantment nacionalistes.

A Barcelona hi ha barris molt més vius que Gràcia i Sants. Per exemple, Vallcarca, la Mina, Nou Barris o el carrer Tallers!!!
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Doncs això com sempre que la vostra enveja us faci ser insolidaris i per comptes d'alegrar-vos q no a tothom li hagin prohibit les festes carregueu contra la Torna i altres moviments socials del barri.

Per aquesta regla de 3 ens hauriem d'autodisoldre tots en suport a Batasuna!

El tal gracienc no es un llibertari sino sols un envejos incpaç d'arribar a l'arrel del problema i incapaç d'assumir cap autocritica.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Si els okupes no tingueren les festes prohibides també dirieu no a les festes de gracia????
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
solo un comentario ,lxs vecinxs de gracia este año han recivido mas dinerito del ayunta-miento para callarlxs de que a vecinxs no les dejan hacer fiesta...y los basos de birra de barril los venden a 1,5 euros,un ROBO.A lxs vecinxs les gusta llenar sus calles de guiris con euros ya que el trato que dan a la gente que ha ido cada año es...vergonzoso.
1,5 euros un baso de birra no es solidaridad con nadie es un ROBO.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
El carrer Tallers no es un barri viu, simplement es un carrer amb tendes i gent que vol comprar-se roba i musica.

Gracia, per contra, es un barri viu, alegre i combatiu.

Anarquia.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
es un barrio lleno de guiris con pasta y cada vez mas porque lxs vecinxs en vez de estar con la gente de aki estan por el dinerito del ayunta-miento y de lxs guiris.
y encima a las 3 a dormir que los pitus te pegan...en mi barrio a las 3 aun estan lxs niñxs jugando en la calle.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Es més que evident que el unic barri que mola és el de poblenou , i així ens va ... ,però tot i així per troticals nosaltres que , si mes no , tenim platja amb cadavers de palmeres , gentilesa del benemerit ajuntament que ens toca patir .
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Jaja, què reaccionaris!! Anomeneu enveja al que és pur i simplement burla de les patètiques i sobredimensionades festes de Gràcia, amb els seus saraus suposadament "alternatius". Sou CiU i ERC en joves. Reaccioneu igual, a la defensiva, quan us toquen les sacrosantes i nacionals festes.

PER LA PROHIBICIÓ DE LES FESTES DE GRÀCIA 2006, coordinem-nos ja.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Si som tots reaccionaris o gran i únic gracienc!

I és clar ara que han prohibit la teva festa, dius que el barri es reaccionari, però resulta que els que tant critiques t'han donat suport.

Accepta que si que hi ha unes festes alternatives al barri, tot iq ue no esta bé que a tu no et deixin fer la teva festa. PErò accepta que quan van il·legalitzar batasuna tu no vas fer res sino riuret d'ells i dir que total eren nacionalistes, i es clar primer vingueren pels jueus però com jo no n'era...

Ets insolidari i demagog, perque per compttes de voler construir i fer que això no pugui passar, et dediques a matxacar els que no en tenen cap culpa del teu destí, i esperes que ells a pesar dels teus insults et segueixin sent solidaris, com ho són per la única lògiuca que val que la repressió no està bé, però d'aquí a parar les festes hi va un abisme.

Seria més lògic para les festes per l'assassinat del roger, però sembla que això a tu tc t'importa tant com el fet que no et deixin fer la teva festeta. I per lo que dieu dels preus de la birra em sembla una bestiesa o es que potser les festes alternatives donaveu la birra gratis?

No feu demagogia, deixeu aquesta pels poderosos i així els que lluitem encara sabem amb qui anem, i amb qui ser solidaris, però amb discursos com el teu sols aconsegueixes que jo us vegi com un demagog més defensant unes altres sigles.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
En serio dubto molt que el tal gracienc sigui ni okupa ni alternatiu més que res fa pinta a provocador dedicat a dividir.

Per cert l'altre es que tb hi haurà festes okupes, no independentistes, com les del DIYS, o da'ltres col·lectius que no pq prohibeixin les festes alternatives deixaran de tenir presencia com es lògic, doncs el que voldria l'ajuntament són unes festes esceptiques i apolitiques, es a dir capitalistes, festes per fer calers l'empresariat i no l'associacionisme, així tots deuriem deprendre de les subvencions.

A la merda el suposat gracienc i visca la CPF, al igual que visquen les Festes Alternatives i al gent que construeix i no els que sols borden.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
no hablo de birra gratix pero si que hablo de que lxs de las tiendas de gracia ven el agosto con sus fiestas ,hace años era muy distinto ,hoy en dia se nota que solo van a por el dinerito,venden la birra a precios abusibos y no dejan que lxs vendebirras las vendan mas baratas,la verdad se esta combirtiendo en unas fiestas para guiris.Y lo de los precios va por todxs alternativxs y no alternativxs.
Un baso de plastico de birra de barril es un Robo y mas teniendo dinerito del ayunta-miento.
Vergonzoso la verdad prefieren el dinero de lxs guiris y no estan con la gente de aki,bueno asi nos va...
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Un baso de plastico de birra de barril a 1,5 euro-dolares es un robo
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Com us agrada treure conclusions de premises inexistents, i com salteu a la mínima, us preneu tan seriosament a vosaltres mateixos que arribeu a fer llàstima. Alguns, no tots, preò precisament aquells a qui més agrada parlar i més carregats de raó es troben a si mateixos. De manera que jo també em sumo a la "proposta".

EL 2006 NO A LES FESTES DE GRÀCIA!
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
doncs no se si sera la calor (que aquest any tampoc apreta tant) pero la gent esta a la que salta i ha perdut el sentit de l'ironia i el sarcasme
no us ho prengueu tant al peu de la lletra home, i si es aixi feu-ho contra l'ajuntament!
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
no ens llenceu tomàquets gracienc, el tomàquet és un símbol nacionalista i de catalanitat i ha de ser boicotejat
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Exacte, això de prendre's tan seriosament unes simples festes i creure que les festes alternatives contribuïran a la caiguda del capitalisme, quan aquest s'enforteix a Gràcia any rera any...

Per tant,la primera mesura anticapitalista seria la prohibició de les festes de Gracia del proxim curs. Boicot a aquestes festes institucionalitzades per tal de fer veure el descontent pel soroll al carrer i pel soroll del capitalism immobiliari.

Ni Estatut, ni nacions, ni barris!!
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
"no ens llenceu tomàquets gracienc, el tomàquet és un símbol nacionalista i de catalanitat i ha de ser boicotejat"

Els nacionalistes el que passa és que teniu un complexe d'inferioritat brutal, suposo que el que passa és alguns enyoreu les èpoques glorioses en que la catalanitat arribava a l'altra banda del Mediterrani. Igual igual que els que enyoren l'"imperio donde no se ponía el sol". Quin cansament, de dia tota l'estona...

Imperialistes frustrats és el que sou, amagats darrera d'un "que ens deixin en pau" bastant increïble.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
ni carrers ni escales de veïns..

de debó, els graciencs no sabeu la sort que teniu. El vostre és dels pocs barris on TAMBÉ des de la seu del districte es promouen activitats interessants, com la nit mallorquina o el Tradicionarius (però és clar, aquestes són activitats "nacionalistes".)
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
"warren capdevila": nacionalista i imperialista ho serà ta santa mare, perquè el que és jo..


salut
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Doncs sí, ara que ho dius sí que n'és!

Perdona si m'he equivocat. Petoneeeeeeeeets.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Quina absurditat... gracienc que renega dels barris!!
Doncs posa't un altre nick xD
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
sí que és absurd "revetlla", sí


Warren, hi ha (entre d´ altres): nacionalistes, no-nacionalistes, anti-nacionalistes i paranoics-que-veuen-nacionalisme-a-tot-arreu

et deixo que tu i gracienc escolliu en quina categoria sou

petons per tu també, sobretot si ets xiketa
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
a vere, deixeuvos d tonteries.
Si no t'agraden o stas resentit pq no t'han deixat organitzar la festa (o no els han deixat a aquells k t'agraden) carrega contra l'ajuntament i contra la federacio k son els k van presionant per kdarse amb tot el pastís.
Les festes alternatives han donat i donaran suport als colectius (basicament l'okupa) k han patit la represió i els han exclos d la festa. Ho haurieu d veure com un gest a favor i no carregar contra els k us recolcen.

A part el k no vol les festes no es gracienc, segur. Has vist algun poble on reneguin d les seves festes majors??? es una mica surrealista el tema.

I punt i a part, NO SOM NACIONALISTES, SOM INDEPENDENTISTES.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Doncs sí, és surrealista, no era tan difícil de descobrir... Dono la raó als que diuen que a vegades la gent és molt estirada per aquestes contrades (i no, no és autoodi, que ben a gust em sento amb catalans de diverses comarques, això sí, catalans AMB SENTIT DE L'HUMOR).

I no sé què collons foto donant explicacions.

PD: Cambrilenc, jo sóc el que tu vulguis, amor meu ^_^ (sense acrimònia ho dic).

PD2: SI EL BILINGÜISME ÉS CULTURA, ELS TRIPIS SÓN GASTRONOMIA! VISCA LA TERRA LLIURE DE NYAU-NYAUS!
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Sou una colla de baliga-balagues. Via fora, taral·lirots!

CATALUNYA SERIOSA I COMPUNGIDA!
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Warren: vull que siguis una xika morena, mitja melena, sanota (sense estar massa grassa), i amb ulleres

les xikes amb ulleres em posen, digue´m fetitxista...
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
D'acord Cambrilenc, em preparo i quedem demà a http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/195976/index.php
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
A la Barcelona on el catalanisme ha arrasat les tradicions del poble, vénen aquests que es fan dir "indepes no nacionalistes" (llegeixis, nacionalistes independentistes), i fan d'unes festes la reivindicació de la tradició!

Però, quina tradició, la de l'espardenya, els xiquets i els tamborilers, que no ténen res a veure amb la tradició del poble de Barcelona, gitana, flamenca, barrejada i mediterrània.

Ni tradicions "aldea global", ni progres "alternatius" que vénen Coca Cola i cervesa, ni indepes "binacionals", ni soroll, ni lluïta calimotxera.

Les Festes de Gràcia a Pedralbes!
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
kina txorrada es akesta de k es volen suprimir les festes de gracia¿¿ les festes de gracia son les millors de tota barcelona sense cap mena de dubte. hi ha ambient i molts carrers guarnits i la gent so pasa dallo mes be desde ja fa mes de 20 anys. per al primer garrulo (i tota la gent k opina el mateix k ell) k ha comentat aixo de k vol suprimirles el millor k pot fer si viu en akest barri ( k ho dubto molt) es marxar al camp si no li agraden i no criticarles com un amargat. akestes festes tenen molta tradicio i espero k aixi comtinui.
GRACIA VIVA I COMBATIVA!
ABSOLUCIO 3 JOVES DE GRACIA
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Molt bo warren!

Ja està bé de zombis desculturalitzats i pseudoprogres castrats mentalment que es pensen que el morrio que els han posat es un collaret molt maco, i que es queixen del forum, però en el fons en defensen les seves tesis anhiladores.

Que trist, ploraria
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Realment la calor ha fet mal a molta gent. Més alegria i menys policia!
Salut a tots. Als Gracia com als de Sant Gervasi.
Re: No a les Festes de Gracia
16 ago 2005
Visca les Festes de Gràcia!!

Visca els Països Catalans!!

I si a algú li traumatitza sempre pot babejar mentre es mira OT tancat a casa.
chupiguay no és copyleft
17 ago 2005
hola chico, soc qui es va inventar l'expressió chupiguay, o com a mínim el primer que la va aplicar als moviments socials, crec.

i està en estudi llicenciar-la amb alguna llicència propietària, perquè s'està aplicant a coses que realment poden tenir virtuts o defectes, però que chupiguays, chupiguays no són.

lo més curiós és que la gent més chupiguay és qui l'aplica a diestro y siniestro al seu voltant. en fìn.

pues eso

ciao ciao
Re: No a les Festes de Gracia
18 ago 2005
DATE UNA VUELTA POR LA BARCELONETA DE SIEMPRE HE QUE TIENE VIDA??????
Re: No a les Festes de Gracia
24 ago 2005
A l'amargat de BARNA ke ha escrit el 1r comentari:
Ke aprengui de les festes populars, la vida social, i ke any rere any vegui kom el jovent del carrer disfruta plenament de la vida i de l'estiu, encara ke sigui en una puta ciutat podrida com és barcelona, ke si algo bo fan, són les festes de GRÀCIA entre d'altres, mentre la resta d'any es consumeix pel comerç i per gent com ell...
Re: No a les Festes de Gracia
04 set 2005
Pel tal gracienc: abans de res, informa't de com van les coses i de si hi ha o no hi ha facilitats, lluites prèvies i subvencions per a constar com a col.lectiu dins les festes. Que, de chupiguis ben poc. I, si estàs geloset, t'hi poses fulles.
Sindicat Terrassa