Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Dimecres 17 Komando Oreneta a Gràcia
15 ago 2005
poster_maketa copia.jpg
Saludos des de l'oreneta, aquest dimecres 17 tocarem al carrer Mozart (al costat de Rius i Taulet) a les 23:00, i juntament amb les tradicionals versions de punk (!) de la península, presentarem la nostra primera maketa "Fem-ho A Fotut 2004", autoproduida per nosaltres mateix@s, i enregistrada, editada, masteritzada,... al nostre lokal d'assaig.
Consta de 7 temes propis, sobre la guerra, el desastre del prestige, contra la policia, la espekulació i la Barcelona del Clos... val 3 aurelios, i esperem ke ens serveixi per poder comprar amplificadors (ke amb els ke tenim anem una mika justos, jeje...)

No esperis ke ningú faci res per tu, fes-ho tu mateix!! Do It Yourself
Contra el Cinisme Fem-ho A

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dimecres 17 Komando Oreneta a Gràcia
15 ago 2005
Ke tingueu sort, ke calen més grups com vosaltres,
salut i lluita!!
Re: Dimecres 17 Komando Oreneta a Gràcia
15 ago 2005
Som-hi penya! El 17 tots a Gràcia a verue Kumandu i re molta sort en la vostra carrera musical :P Vinga, i curreu-vos-ho dimecres!
Re: Dimecres 17 Komando Oreneta a Gràcia
15 ago 2005
Esa penyita de los comando.... vaja tela, son una colla de burratxots, us animem desde donostia, bilbao i d'on faci falta a anar al concert!!!

A por ell@s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A
Re: Dimecres 17 Komando Oreneta a Gràcia
16 ago 2005
Poc criteri tenen alguns no volieu fer boicot a totes les festes de gràcia, o sols a les dels altres?

Bé en tot cas jo anirè però que alguns no s'omplin tant la boca parlant-nos de coherència.

Roger no t'oblidem!
Re: Dimecres 17 Komando Oreneta a Gràcia
16 ago 2005
em molaria pillar la maqueta, podeu donar-me una direcció de contacte o algún lloc a on la pugui trobar?
Re: Dimecres 17 Komando Oreneta a Gràcia
16 ago 2005
doncs al carrer mozart el mateix dimecres del concert en vendrem. Si no pots venir enviam un mail o algo i ja ho arraglarem.

Jo com a membre del komando no se res de boikots a festes populars com les de gracia i si hagues sentit algo d'aixo m'hagues negat rotundament a seguir el boikot. La festa major es algo sagrat per mi, i em crea un odi molt gran que hi mori gent com l'Isanta o el Roger a mans de fills de puta que venen a boicotejar les festes. El senyor Ricky del districte de gracia tambe a perparat un boikot a les festes alternatives de gracia. Aixi que per part meva el tema de boicotejar les festes que prepara la gent d'aqui i d'alla em sembla força malament.

La gent que organitza els concerts al carrer mozart son un grup de joves i no tan joves que tenen un lokal por ahi i preparen tot l'any la festa perque la gent s'hi trobi a gust. Aixi doncs, ALEGRIA ES FESTA MAJOR!

"no volieu fer boicot a totes les festes de gràcia, o sols a les dels altres?"
Aixo ja no se que vol dir, suposo que ja entrem en termes d'etiquetes. Els altres son la resta de pobles del barcelonès? Vallcarca, Sarria... Qui son els altres?
Re: Dimecres 17 Komando Oreneta a Gràcia
16 ago 2005
ah si m'oblidava, crec que ja pots torbar la maqueta a l'ateneu de Sant Boi i al bar Gatzara de Guissona (La Segarra-Lleida), acabem d'engegar la maquinaria de copies i tal fa poc, ja l'anirem colocant a altres llocs si podem.
Sindicato Sindicat