Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Gracia, agost de 2005, la caserna
03 ago 2005
La caserna del senyor Martinez (el facha?)
Son les dues de la nit, una nit d'estiu en el que diuen que tota cuca viu. Tinc uns dies de vacances. Vaig a fer una volta

Fa uns anys, encara que fos la primera setmana d'agost, et passaves per la plaça del Sol. Hi havia gent i vida.

Des de fa uns quans mesos, uns energumens armats i uniformats de blau es passeigen per la plaça, fins i tot, mig intimidant al personal que a les cadires de les terrasses es prenen alguna cosa. Dues furgones a vegades, per una plaça que no deu fer ni 500 metres quadrats.

Es clar, la pinta de la gent que la frecuenta sol ser de gent MOLT PERILLOSA.

A les dues, els equips de l'Ajuntament s'encarreguen de ruixar mitja vila a pressio. I, ull!, si no t'apartes dutxa gratix!.

Des de fa uns dos anys el flamant equip del senyor Martinez i la colla d'ultres que deu tenir al darrera s'ha encarregat de convertir la Vila en un caserna.

I aqui no parlare de tot el que va passar per les Festes l'any passat, ja ho fan altres.

Ei, pero dema el mati m'aixecare fruint d'aquestes petites vacances: un terrabastall de taladradores, martells i escarpes, maquines, algun camio i alguna formigonera, fot-li que no pararas, em recordaran que "soroll" es la paraula que defineix el que fa algu a la nit fotent-se unes birres, segons el diccionari Ultra-Martinez Martinez-Ultra, tot sigui per la major gloria del nou barri de disseny per a pijos que obren i tanquen botigues molt "in" cada dos dies

(I que vols mes en un barri que et claven un ull de la cara per un espai d'habitatge on si vols estornudar has de treure el cap per la finestra per no esquitxar a qui comparteix el pis amb tu?)

A Gracia, fe'm-ho cada cop mes B, tambe (B de Burro, clar)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Gracia, agost de 2005, la caserna
04 ago 2005
La gent vol dormir, els i les treballadores volem dormir, i tenim DRET!!
Re: Gracia, agost de 2005, la caserna
04 ago 2005
La gent vol dormir, els i les treballadores volem dormir, i tenim DRET!!
Re: Gracia, agost de 2005, la caserna
04 ago 2005
Putos hippies d' estiu i crostes !!!aneu a cagar al vostre barri,els currants tenim que currar a les 6 , a nosaltres no ens ho paga el papa!!
Re: Gracia, agost de 2005, la caserna
04 ago 2005
No creo que se lo pague el papá pues, habida cuenta de la casquivanería de su madre, al tal papá ni le conocen.
Lo que si es cierto y que mas les jode es que, cuando actuan los equipos municipales, les da el gran remojón que va contra sus principios higiénicos pues, son tan guarros, que con una ducha y un cambio de muda al año, van que se estrellan y, sus respectivas parejas, tan contentas porqué, asi, se confunde y unifican las respectivas pestilencias.
Re: Gracia, agost de 2005, la caserna
04 ago 2005
Jo vull dormir fins les 9 perque tinc vacances i no tinc peles per anar a la caseta de la costa pijalanda i i haig d'aguantar la puta taladradora foradacarrers .... fins que surti, em passi fins Rius i Taulet i em .... el responsable d'Obres de del Districte, desgraciats
Re: Gracia, agost de 2005, la caserna
04 ago 2005
no embrutiu la paraula "socialista" amb les vostres deries feixistes
al "socialista"
05 ago 2005
si vols dormir vine a ca meva, cada 5 minuts, dia i part de la nit, hi passa un bus que fa trontollar els envans més enretirats i tot. és un bus municipal. després, vosaltres, els benpensants de gràcia, trobeu inacceptable conviure amb la diversió de la gent... no heu estat mai joves, encara que ho sigueu per edat

deien els eskorbuto: pero en vida se murieron

(la invitació a ca meva era broma)
Re: Gracia, agost de 2005, la caserna
05 ago 2005
Com es nota que no ets del barri, capullo, quan visquis a un primer i tinguiis que aguantar als capullos de turno amb la guitarra fins al a las 6 ientris acurrar a les 7 ho entendras IDIOTA!!
Re: Gracia, agost de 2005, la caserna
05 ago 2005
Coi... és que si la gent fos mes civica no hi haurien els polis allà!

Jo de veritat que entenc els veins que han d'aguantar fills de putes que no es saben divertir sense cridar i donar la nota!

Quan vaig pel carrer o m'estic en un banc assegut a les 2 de la nit, parlo fluixet! És questió de convivencia en una ciutat d'un milio i mitg d'habitants! Pel mati-tarda soroll, per la nit silenci! Aixi tenim la llibertat d'elegir si dormir de dia o de nit. Quan algu crida a la nit li treu la llibertat al vei de poder dormir!
Sindicato Sindicat