Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
El segon Cas Almería
03 ago 2005
Un altra vegada la Guardia Civil d'Almería causa la mort de persones inocents ¿casualitat?
La història es repeteix ¿qué pasa als "cuartelillos" d'Almería?
El 7 de Maig de 1981, tres joves tornaven d'Almeria en cotxe, després d'haguer celebrat una festa familiar.Era l'epoca de la máxima activitat d'Eta i el General Valenzuela estava segrestat.
La Guardia Civil els va confondre amb terroristes i els va matar a tirs dins d'el cotxe.
Vintiquatre anys després un llaurador de Roquetes (Almería) va entrar al "cuartelillo" de la Guardia Civil a denunciar un incident de tráfic...i mai més va eixir viu.
La primera versió de la seua mort,(donada a la familia per la pròpia Guardia Civil)va ser la d'un infart,un atac cardíac.
Quan després de diés i de demanar el cos,la familia aconsegueix fer l'autopsia,el resultat va ser molt diferent : tortures,colps, aplicació de porres eléctriques,etc...
L'avocat de la familia va informar aquest matí a la Cadena SER,que el comandant d'aquest "Puesto de la Guardia Civil" de Roquetes (Almería) ha sigut cesat i tots els demés Guardies estan procesats pel Jutgat de la Zona.
Però la questió més esgarrifosa ès que eixe mateix Comandant tenia ja antecedents de maltractaments i abusos per part de veïns d'el poble i mai eixes denuncies arrivaren a ser tramitades per l'autoritat judicial d'Almeria.
Crec que el Ministre de l'Interior de la Era d'el TalaNTE té treball que fer en netejar aquestos restes d'el pitxor feixisme .
¿Qué pasa en Almería?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El segon Cas Almería
03 ago 2005
Una muestra de que aunque Franco ya murió, el estado ha cambiado poco. Como hubo una transición pactada... tenemos sólo un poco más de libertad.
Qué tristeza pasear por pueblos y ciudades de España y ver que aún los nombres de calles y plazas homenajean a fascistas.
Re: El segon Cas Almería
03 ago 2005
En Londres un policia hace pocos días le metió siete disparos en la cabeza a un brasileño y alpolicia le han dado vacaciones, en Almeria han torturado y asesinado a una persona y a los que lo han hecho se les ha encausado y están bajo acusación de asesinato, no seais tan demagogos, en España aún existe el estado de derecho no como en el país vasco bajo el mando de el pnv, que dejan actuar a los asesinos de eta y si fuera por ellos o por alguno de los que escribe en estas páginas podrían asesinar a sus anchan sin ningún problema.
Re: El segon Cas Almería
03 ago 2005
cada vegada més ens trobem amb l'absoluta impunitat amb que actuen les forces de "l'ordre" , policia nazional i picoletos també guardia urbana a espanya.
ja que sembla ser que des de la justícia i govern els maderos teniu carta blanca, us convido a que feu un bon us de les vostres armes i ens deixeu en pau.

sense jústicia no hi haurà pau
Cap Agressió Sense Resposta!
Re: El segon Cas Almería
03 ago 2005
Oye picoleto: y donde ha estado la justicia para Pedro Alvarez asesinado por un policia? Donde esta la justicia que quiere mandar a su padre a prision? Quien te dice que estos detenidos van a salir culpables? Sera culpa de ETA tambien...
Re: El segon Cas Almería
03 ago 2005
ara a aquests pikoños els traslladaran al pais Basc, q allà si torturen a la gent i l'assassinen els donaran una medalla
Re: El segon Cas Almería
03 ago 2005
¿Que fas aqui...? entra a la pagina de la Benemérita i et trobarás entre els teus companys: tots de verd i diguent ¡Viva España,coño!que pareix ser el máxim que alcancen els seus nivells intelectuals.
Sindicat