Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: laboral
Conflicte de SAS. Denúncia
29 jul 2005
Ja és notícia endarrerida, pel que ha passat a la web.
Moltes felicitats als techs i moltes gràcies, companys i companyes
SOBRE EL CONFLICTE DE SAS

Comunicat personal a

Fèlix Repullo, secretari d'Organització de la FMC de CCOO, de Barcelona

Juan Rodríguez, secretari d'Organització de la FMC de CCOO, del Baix Llobregat


Companys/es de la FMC,

Estic seguint amb molta preocupació el conflicte de SAS, d'Abrera.
Encara que no ho conec de prop, sinó de referències, us voldria comunicar el següent:

* Em sembla molt estrany que les percepcions que tenen sobre el problema la FMC i la Secció Sindical de SAS siguin tan diferents.
* Em fa posar malament que aquells qui no hi són, ni en el lloc ni en l'afer, desautoritzin els qui sí que hi són, i que l'estan patint.
* Em revolta que aquesta desautorització arribi fins a l'escàndol de sancionar i destituir, i, encara, a afavorir, indirectament, la repressió per part de l'empresa.
* I també que, donada la situació d'acomiadament d'alguns companys per exercici del dret de vaga, el GTJ no els vulgui defensar directament.

Des de la distància, i d'un coneixement imperfecte de les coses, simplement amb una concepció sindical sana, em declaro a favor dels sindicalistes que lluiten, respectant la seva visió de les coses (mentre jo no en tingui, amb certesa, una altra), i en contra dels dirigents que passen per sobre dels qui estan patint el problema.

Avui que, des de fora del sindicat, estem sentint cada cop més —i trampejant com podem— les opinions segons les quals CCOO està esdevenint una burocràcia de funcionaris, divorciada de la base treballadora, situacions com aquestes ens fan patir molt. A mi, personalment, em sembla que seria bo que tota una colla de dirigents tornessin a treballar en empreses durant una temporada.

En conseqüència demano una rectificació en l'afer de SAS: retirada de la gestora, rehabilitació de la direcció de la SS sancionada, defensa dels acomiadats, respecte per les decisions que ulteriorment els companys de SAS prenguin. En definitiva: retorn a una línia sindical.

Salut
Antoni Ferret

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Conflicte de SAS. Denúncia
29 jul 2005
Ja és la tercera vegada que s'ocupa la publicació oberta per el mateix tema dels represors de SAS a Abrera que serveix a la SEAT.

A sobre és per posar un comentari ambigu i una nota personal matussera, i de mena grossa tot i que sota l'aparença d'estar feta a fi de bé.
Zé-zé-Oó-Oó, aneu a pastar fang amb les mans a veure si us surten durícies, que com diuen al poble, creu al pit però dimoni en fets!, i és que a roí, roí i mig...
Mort a l'estat i visca l'anarquia!!
Re: Conflicte de SAS. Denúncia
30 jul 2005
doncs la columna es de publicacio oberta i a mi em sembla molt be que s'hagi penjat una noticia com aquesta. si en saps mes del tema i vols donar informacio referent a aixo doncs endavant, pero si la noticia es ambigua i matussera no se pas com qualificar el teu comentari.
Sindicato Sindicat