Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : globalització neoliberal : pobles i cultures vs poder i estats
Festa per la Música en Valencià, 22 de juliol
19 jul 2005

Amigues i amics de la música en Valencià:

El proper 22 de juliol, divendres, a partir de les 20 hores, a la ciutat de València, el Col·lectiu de Músics i Cantants en Valencià -coincidint amb l'eixida als quioscs del Catàleg de Música en Valencià amb el periòdic l'Avanç- farem una acció musical, festiva i reivindicativa, una musifestació, a la qual et demanem que acudisques a fruir i expressar el teu suport.

Per tal d'evitar boicots i problemes, el lloc que serà cèntric, no es farà públic fins a mitja hora abans, a les 19.30, a través de Ràdio Klara i el web de l'Avanç. Ràdio Klara també es pot escoltar per Internet.

Després de la moguda de carrer continuarem la festa a Ca Revolta, carrer Santa Teresa, 10 de València, on actuaran tots els grups i cantants assistents i celebrarem aquest esdeveniment històric per a la recuperació de la dign itat artística i la difusió de la nostra música.

Abraçades cordials I tots i totes a València el 22 amb la música en valencià

Col·lectiu de Músics i Cantants en Valencià

Música en valencià | L'Avanç | Ràdio Klara | Ca Revolta | Diari Parlem

Des d'aquest divendres 22 de juliol, als quioscs de les comarques del nord i centrals del País Valencià es podrà aconseguir la Guia de la Música en Valencià debades amb l'exemplar de l'Avanç. Més de 80 grups i solistes estan recopilats amb tot detall en una edició que és la primera que s'edita amb les seues característiques.

Després d'actes, reunions i accions per la defensa de la música en Valencià el Col·lectiu de músics i cantants en Valencià i L'Avanç informació lliure del País Valencià han aconseguit, gràcies a la col·laboració d'Ajuntaments com el de Sueca, Castelló de la Ribera, Benlloch, Sagunt..., que la primera guia de la Música en Valencià veja la llum.

5000 exemplars a tot color recullen fitxes de més de 80 grups i solistes amb imatges i contactes per tal de facilitar la seua contractació i com a crit que reclam a l'atenció de les institucions que hores d'ara encara obvien la seua existència.

Divendres dia 22 es farà la presentació amb una acció de protesta i amb l'actuació de molts dels protegonistes de la guia.

Aquesta presentació que s'ha vingut a anomenar "Musifestacció" tindrà lloc a les 20:00 hores a un lloc ncara per devetllar per raons de seguretat. Per tal de conèixer el lloc concret els músics, que ja han advertit que serà al centre de la capital, faran còrrer la veu mitja hora abans a través de Ràdio Klara, la web de l'Avanç, la web diariparlem i per misatges SMS.

En qualsevol cas la guia és gratuïta i es podrà aconsreguir adquirint l'Avanç que eixirà el proper divendres, dia de la presentació, als quioscs habituals. Posteriorment la guia es repartirà als Ajuntaments del País Valencià.

Aquesta és la primera vegada en la història que apareix una guia d'aquestes característiques i no serà la darrera. S'està treballant en una altra edició més completa encara que eixirà a finals de d'octubre i que tindrà distribució arreu dels Països Catalans. Aquesta vegada anirà acompanyada d'un CD recopilatori i serà també debades.

Música en valencià | L'Avanç | Ràdio Klara | Ca Revolta | Diari Parlem


This work is in the public domain
Sindicat Terrassa