Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
"No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Mahmud al-Zahar
líder de hamàs
"No reconeixerem un Estat israelià"
"La retirada de Gaza és la derrota davant els palestins"
Jana Beris
J.B.: ¿Veu alguna possibilitat de solució negociada amb Israel o el problema va més enllà de Cisjordània i Gaza?
M.Z.: El territori ocupat no és només això. Israel és il·legal. Un metre quadrat de terra ocupada és una existència il·legal.
J.B.: ¿Encara que Israel complís el pla de retirada de Gaza no canviaria res...?
M.Z.: [Els israelians] marxen de la nostra zona no perquè ens facin cap regal, sinó perquè han fracassat en l'enfrontament amb el nostre poble. No és un obsequi als palestins, sinó que han estat derrotats.
J.B.: ¿Però la retirada de Gaza no significaria res?
M.Z.: La nostra terra no és només la franja de Gaza o Cisjordània. La nostra terra és tot Palestina.
J.B.: Des del riu fins al mar?
M.Z.: Des del riu fins al mar, de nord a sud, d'Egipte fins al Líban. Aquesta és la nostra terra sagrada, és el més sagrat per a l'Islam i no acceptarem que estigui ocupada per ningú, ni per jueus, ni per cristians. Ni tan sols els musulmans seculars haurien d'establir un Estat en aquesta zona, perquè és waqf islàmic.
J.B.: ¿Concep la possibilitat de reconèixer l'Estat d'Israel?
M.Z.: No, l'hi repeteixo, no. Pot preguntar-m'ho els cops que vulgui, la resposta sempre serà la mateixa.
J.B.: ¿Hi ha cap possibilitat de negociació o diàleg amb Israel?
M.Z.: Per què? [riu]. No admirem les negociacions perquè sí. Per què hauríem de dialogar? Hi ha una Autoritat Nacional Palestina (ANP) que admira el diàleg i el considera una política estratègica. Si ells volen parlar, que parlin. Nosaltres no volem parlar de res amb Israel. És inacceptable.
J.B.: Utilitza un to sarcàstic quan parla de l'ANP i diu que admiren les negociacions. ¿Creu que l'ANP comet algun error de fons?
M.Z.: És clar que sí, comet errors fonamentals. Va anar a Oslo i va reconèixer Israel a canvi de res. Va fracassar totalment en l'obtenció de la nostra sobirania, l'exigència bàsica del poble palestí. Els èxits assolits van estar molt per sota dels mínims de les nostres exigències.
J.B.: Què pensa del president palestí, Mahmud Abbas?
M.Z.: Hem arribat a més d'un acord amb ell, però cap no s'ha estat aplicat.
J.B.: Què els van prometre i què no han complert?
M.Z.: Parlem de més d'un tema. Ara no permeten que cap membre de Hamàs sigui metge, mestre, ni ocupi un càrrec oficial al govern. Cap dels seus membres pot ser funcionari. Vam pactar que fixaríem amb ells la data de les eleccions municipals, però no es va complir. Havíem fixat la data per a les eleccions del consell legislatiu, però no es va complir. Res del que s'havia acordat bilateralment s'ha complert.
J.B.: ¿Les discrepàncies internes poden portar a un enfrontament entre l'ANP i Hamàs o qualsevol altra facció armada?
M.Z.: Aquesta no és la nostra intenció, ni tampoc la nostra exigència. No és el que volem i ho evitarem, com de fet ja hem fet moltes vegades.
J.B.: Ningú vol ser culpat d'una guerra civil...
M.Z.: Crec que no hi haurà guerra civil, però si algú la comença en serà el responsable. Ningú pot predir qui pot començar-la. Pot detonar-la una família, una persona...
J.B.: Un incident aïllat...
M.Z.: Sí, un incident. Dia rere dia hi ha víctimes i es cometen crims. Fa uns dies va morir Abdal·lah Luh, membre dels serveis militars de l'ANP. No era de Hamàs. Ningú sap qui el va matar i ningú parla dels responsables ni de per què el van matar. Segur que va ser un assumpte intern. El van matar al centre de la ciutat. També van acabar amb un docent de la Universitat Al-Zahar.
J.B.: ¿També hi ha incidents violents entre l'ANP i Hamàs?
M.Z.: Amb Hamàs, de moment no, però entre ells sí. Fan de tot per matar-se, fins i tot hi ha qui ha intentat destruir la comandància central de les forces de seguretat, la Saraia, aquí, a Gaza. Durant els funerals d'Arafat van intentar matar Abbas. Fa unes setmanes van disparar contra [el primer ministre] Ahmed Qurei. A l'ANP hi ha molts enfrontaments interns. L'únic llenguatge que entenen és el de les armes.
J.B.: De les entrevistes a palestins i israelians, en general, se surt amb sensació de desesperació en veure l'abisme que separa dos pobles que segons la Bíblia poden ser considerats parents...
M.Z.: Parents? De quins parents parla? Si us plau!
J.B.: ¿Acceptaria un Estat transitori a la frontera del 67?
M.Z.: Podem establir un Estat independent en un metre quadrat, però sense reconèixer Israel ni renunciar a un centímetre de la nostra terra.
J.B.: ¿Si l'ANP accepta aquesta idea, l'hi donaria suport?
M.Z.: No, si es contradiu amb la nostra religió.

http://www.avui.com/avui/diari/docs/index4.htm

http://www.es-israel.org/modules.php?name=News&file=article&sid=2488

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Jo tampoc el reconec l'estat d'israel

Visca Palestina Lliure
Visca l'Avui!
19 jul 2005
Té una corresponsal israeliana nazi-sionista.

El periòdic de Pujol es deixa manipular per Bush, Blair, Sharon...
"Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
En 1391 una turbamulta de extremistas católicos, incitados por algunos clérigos, asaltó el Call de Palma al grito de âConversió o mort!â? (conversión o muerte), produciendo una gran mortandad de mallorquines inocentes, sólo porque profesaban una fe diferente. Lo hicieron a mayor gloria del Crucificado, por lo que se sentían justificados y más santos. Mohammed Bouyeri, de 27 años, que posee la doble nacionalidad marroquí y holandesa, asesinó el pasado noviembre a sangre fría al cineasta holandés Theo Van Gogh. En el juicio confesó a los jueces: âMe responsabilizo totalmente de mis actos. Lo hice en nombre de mi religión. Les puedo asegurar que si algún día salgo libre, haré lo mismo, exactamente lo mismoâ?. Luego se dirigió a la madre de la víctima, Anneke, que se hallaba entre el público, y le dijo: âNo siento compasión por usted, admito que no le tengo ninguna simpatía. No puedo compadecerla porque usted es una infiel â. Los terroristas suicidas de Londres también actuaron motivados por su religión. No busquen el huevo de la serpiente en las chabolas, como sugiere esa izquierda atolondrada que, lejos de desvelarlas, encubre por interés partidista las verdaderas causas de lo que ocurre. El huevo de la serpiente se incuba en las mezquitas, como antes se incubó en las iglesias. Cuando el fanatismo cainita se apodera de los llamados âhombres de Dâosâ?, éstos se convierten en diabólicos mentores de asesinos. Si en 1391, en vez de castigar blandamente a unos pocos autores materiales de la matanza, se hubiese aplastado el huevo de la serpiente generadora del odio religioso, nos habríamos ahorrado siglos de oscurantismo, procesiones asesinas y hogueras purificadoras. La Europa ilustrada aún está a tiempo de reaccionar.
¡Fora nazi-sionistes d'Indymedia!
19 jul 2005
band-pal.jpe
LOGO_PALESTINA_RESISTEIX.bmp
muro.jpg
Estat Palestí,sempre lliure !
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
és una entrevista , no un article d'opinió... ¿Dir a occident el que pretenen els terroristes islàmics és ser nazi-sionista? Collons amb els stalinistes i la seva maner ad'entendre la realiat.

Si fos per elsl ens farien veure eu l'islam és revolucionari i amic del marxisme i que comporta la democracia , l'alliberament de la dona, els drets dels homosexuals... PERO SABEM QUE NO ÃS AIXÃ? .. ENS HO DIUEN I SE'N SENTEN ORGULLOSOS. AIXà ÃES EL TERRORISME ISLAMISTA ( MORT I POR )
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Estalinista ton pare, i tú un nazi-sionista que tindria que viure dins d'un Mur de la Vergonya per terrorista !
¡Visca Palestina lliure de nazi-sionistes !
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
¿Bon Noi?...ja-ja, tu ets l'Antiterrorista amagat, per que et dona vergonya que ningú et fa cas, i que tothom pensem aqui : l'Estat Israeliá ès un Estat Terrorista i criminal !
¡Fora!
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
Bon noi, Jaim, Antiterrorista, David,... per molt que canviis de nick sabem que ets Jaume Grau Enfruns.

Fora sionistes d'indymedia
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
jajajajaj, vale
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
ajjajaja vale
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Fer passar la demanda d'alliberament de Palestina com un principi del "terrorisme islàmic" o intentar confondre la legitima aspiració dels palestins a ser una terra lliure de colonitzadors com aspiracions fonamentalistes o integristes, això és fer demagogia i demostrar el fanatisme de la vostra senseraó. Em cago en l'integrisme de tots els colors, però els palestins han tingut, tenen i tindran tot el dret a demanar que la seva terra és d'ells i no del que pagui més per colonitzar-la ni de l'amic dels que manen al món. Milions de desplaçats, torturats, assassinats, empresonats, tancats per un mur, derruides les seves cases, humiliats als check-points no els oblidarem mai. Sou com els nazis.

L'any 1948 les potències occidentals decideixen ocupar un poble i donar als israelians una terra per la puta cara, en una votació on només votaven uns quants països escollits, ja que ni tansols tots els països tenien vot. Des d'aquells anys hem pogut veure com les gasteu els sionistes i quina ha estat la vostra forma de tractar els palestins que legitimament lluitaven contra el vostre colonialisme i control. Les guerres que van començar els països àrabs contra vosaltres us serviren d'un victimisme fastigòs com si la vostra presència en aquella terra estès justificada perque durant dos cents anys ara fa uns tres-mil anys va haver-hi allà un rei que es deia jueu. Tot ho baseu en mentides i mites irracionals. Si voleu viure a Palestina accepteu que allò és terra sobirana dels palestins, però això seria massa per vosaltres. Mentrestant no anomeneu nazis als que estan demanant legitimament que a la seva terra manin ells i no els colonitzadors.

Palestina vencerà
Fora nazisionistes
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
Pero que dice este subnormal?? a ver si te vamos a borrar a ti del mapa y que le jodan a tu puta Europa ilustrada.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Nazisionistas??? jajaja ya no sabeis que estupidez decir madre mia.
VIVA PALESTINA!!! MUERTE A ISRAEL!!!!
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
hay que dejar claro que los nazis catolicos son tan nazis como los nazis islamistas. Totalmente de acuerdo, pero el hijoputa este de los mil nombres, cobarde perro de los que le pagan, se deja el judaismo, igual de nazi que TODAS las putas religiones monoteistas. Nos esta diciendo lo que es el mismo (y los amos que le dan por culo a cambio de cuatro perras) sin nombrar su propio nazismo. Como Rumsfeld que dice que lo que hacen los irakies va contra la convencion de Ginebra, jajajajajaja!
Pobre perro rabioso(antiterrorista, jaim, suputamadre etcetc.) ni cambiando de nombre se come una puta mierda jajajaja! En cuando vean tus amos el exito que tienes te echan a la puta calle, pobrecito. Por cierto, hacia tiempo que el chucho este no ladraba por aqui; ya lo habrian despedido, pero le dan otra oportunidad. Ahora si que se cae con todo el equipo, por inutil!

"Busca, busca
olfatea las esquinas
pregunta a la gente
eres un chucho obediente
Busca, busca
no se diga que no puedes
cumplir con quien te manda
eres su mejor sirviente...
(...) no sea que al final del dia
si no cumples tu tarea
en tu plato no habra comida

Sigue rabiando, perro juas juas!! Puedes juntarte con el Jimenez Losantos a ver quien saca mas espumarajos por la boca; y podeis casaros y todo!
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
el que es patetic es que la gent d'indymedia li deixi tant protagonisme i ocupar la columna dreta amb les seves palles mentals sionistes.
no hauria d'anar a la publicacio oberta?
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
patetic el protagonisme que doneu al sionista, gent d'indymedia
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
em netejo el cul amb aquests articles orwelians...

els nazis també feien campanyes propagandístiques (al seu nivell) contra els jueus... a l'alemanya de principis del segle XX, com arreu d'Europa, també corrien brames infundades, llegendes, mitges veritats, inexactitudas, mentides sobre els jueus... i serviren per a justificar un genocidi monstruós.

ara els sionistes, la vergonya d'israel i dels jueus de bona voluntat, aquests assassins covards i ultamilitaritzats, semblen tenir necessitat de justificar els seus propis actes genocides amb desinformació massiva. ja no en tenen prou amb la lectura obscurantista de la seva bíblia tenebrosa...

nosaltres sempre estem amb les víctimes dels genocidis (ara treuran el tema del terror roig... i jo em pixaré de riure), sobretot perquè la nostra és una lluita d'alliberament (anarquista, comunista o socialista) dels botxins, dels explotadors, i dels desinformadors...

als sionistes, des d'aquí, els desitjo el pitjor... ja ens entenem

salut
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
pero cuanto ....

el sionismo i el islamismos son hijos del fascismo!!

Ahora otra cosa es intentar hacer un análisis de la situación internacionals en base a no se que alianzas de unos u otrso.

En todo caso el terrorista autodenominado "antiterroristas" está peor que un gato de escayola!!

www.kaosenlared.net
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
Estamos asistiendo a un muy detallado asalto a un medio libre y abierto como Indymedia Barcelona.

Publican muchos textos, con nombres distintos y un solo objetivo: desinformar y hacernos perder el tiempo. Unas veces van de derechistas otras de izquierda marxista, otras de sionistas, otras de nazis,.... Todos tienen en el fondo el mismo objetivo: desinformar para desvirtuar este medio.

Todo es cuestión de ir aprendiendo y resistiendo a la desinformación...

Este texto es un ejemplo de desinformación de esta gentuza.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
"No reconeixerem un Estat palestí" entrevista al lider terrorista sionista-hebreu Ariel Sharon
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
y nazi, que quierers que los terroristas terminen con los judíos.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Viva Eretz Ysroel

Vivan los judíos

Muerte a los nazislamistas
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
No, chaval, los que desinforman son los que difunden la propaganda islamofascista antijudía.
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
crec que no haurieu d'haver oblidat quines són les essències del feixisme: racisme, militarització...

si apliquem això a la doctrina integrista islàmica, podriem concloure que, d'una manera o d'altra, és feixista. però, en coherència amb això, molt més ho hauríem d'aplicar a la doctrina capitalista del sionisme. molt més racista, molt més militaritzada

molt més inhumana
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
i xaval digue-li a algú que et sigui proper, fill de gossa, de tú només espero insults (seran la meva alegria)

jamai podrem coincidir, en res
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Estamos asistiendo a un muy detallado asalto a un medio libre y abierto como Indymedia Barcelona.

Publican muchos textos, con nombres distintos y un solo objetivo: desinformar y hacernos perder el tiempo. Unas veces van de derechistas otras de izquierda marxista, otras de sionistas, otras de nazis,.... Todos tienen en el fondo el mismo objetivo: desinformar para desvirtuar este medio.

Todo es cuestión de ir aprendiendo y resistiendo a la desinformación...

Este texto es un ejemplo de desinformación de esta gentuza.
Re: "Opio del pueblo" por Pere Bonnín ( la barbarie del islamismo)
19 jul 2005
esa es la leche que tenemos
esa es la leche nos dieron
Busca busca ..........
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
no entenc com des d'indymedia censureu textos com aquell tan ironic sobre els atemptats de Londres i en canvi doneu tant espai a qui fa propaganda sionista, ideologia racista i fanaticoreligiosa, ja us val
Siguem seriosos
19 jul 2005
De tots els comentaris, la veritat és que cap sembla seriós. Uns que utilitzen els jueus per projectar el seu racisme antiàrab i altres que defensen la causa palestina destilant antisemitisme per tots costats.
D'entrada, si volem analitzar el problema, cal que siguem rigorosos des del punt de vista històric. Israel no és un projecte del capitalisme ianqui. Qui va votar el 1948 a favor de la creació de l'estat d'Israel va ser la URSS, mentre que els ianquis donaven suport a la creació d'estats àrabs titelles. Recordeu que la guerra de 1948 la va guanyar Israel gràcies a l'armament que els txecs els van quasi regalar. Als anys cinquanta tot això va canviar, amb l'ascens del panarabisme d'esquerres. La URSS va començar a col.laborar amb ràgims àrabs (Egipte i Siria) mentre que els inaquis van començar a donar suport a Israel. Si us informeu sobre les corrents ideològiques dels israelians us emportareu més d'una sorpresa.
Jo personalment sóc partidari de l'existència de l'estat d'Israel i l'existència de l'estat palestí, sobre la base de la realitat actual. Si ens remetem a reclamacions històriques també podem començar a expulsar els blancs dels Estats Units per retornar-ho als amerindis, o bé els catalans podem començar a reclamar Múrcia, Sardenya, Sicília, etc.
Que l'estat israelià actualment exerceix la repressió per mantenir els seus interessos és un fet innegable, com ho és també el fet que molts estats corruptes àrabs utilitzen el cas palestí per a mantenir la pròpia població a ratlla. La qüestió és esperar que l'esquerra israeliana (molt més potent del què molts poden pensar) vagi trobant camins cap a la construcció d'un estat israelià socialista (els orígens d'un sector del sionisme!) en pau amb els veïns.
Ser partidari d'un estat palestí no passa, en el meu cas, per donar cap tipus de suport als sonats de Hamas (que d'altra banda, molts indicis apunten a un finançament de Hamas per part de sectors dretans israelians i nord-americans a inicis dels anys 80 per desactivar la base social de l'esquerra palestina). Us imagineu un moviment independentista català manat per bisbes que pretengués crear un estat catòlic on la única llei fos la que emanés dels concilis vaticans i les encícliques papals? Doncs Hamas tampoc es pot defensar. Ni el fonamentalisme islàmic, que s'està carregant la poca base social de què disposen els moviments d'esquerra àrabs.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Només unes preguntes per l'antiterrorista: els colons jueues sòn demòcrates?? Respecten els drets de la dona i dels homosexuals, per exemple? No han assassinat a civils, també?? No han fins i tot assassinat a un primer ministre israelià??

A mi no m'agarden cap tipus de fonamentalisme religiós, ni el cristià, ni el jueu, ni el musulmà, ni el budista,......
Sionistes, el que si em fa pena de voslatres és el fet que no extraguessiu cap conclusió de l'extermini que els fills de puta dels nazis van practicar ? (per cert no només contra jueus, proporcionalment van morir més gitanos, i no parlem del número d'eslaus,particularment russos). Joder, us hauria de caure la cara de vergonya amb les actituds nazis dels ultrortodoxos de les trenetes. Per ells només s'aplicaria la torà i res més a l'estat d'israel, i als jueus laics que els hi donguin.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Recomano llegir el que ha escrit acp més amunt per poder fer-se una idea de que va tot aixó sense tanta èpica flipada i tant embolic.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Els ortodoxes són una minoría entre els israelians i, entre aquests, els colons de Gaza no passan dels 8 mil. La gran majoría dels israelians no tenen gaire simpatía per aquesta gen, de fet un dels partits israelians més votats te entre una dels seus motius fundacionals la lluita per un estat israelià laic.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Algunos comentarios a la intervención de acp

Israel es un estado fundado por resolución de la ONU de 1947, lo mismo que otros de la zona (Iraq, Líbano, Transjordania, Siria...); lo mismo que Pakistán; lo mismo que la mayoría de los países africanos.

Al mismo tiempo que a Israel fue ofrecido otro país árabe (el que hoy sería el país de los llamados "palestinos"). Sin embargo, los árabes lo rechazaron.

La guerra que mencionas de 1948 fue declarada por cinco países árabes a Israel el mismo día que este proclamó su independencia. Su intención era echar a los judíos al mar, objetivo que pensaban ver cumplido en una semana. Pero los judíos ganaron la guerra contra todo pronóstico.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
19 jul 2005
Israel es un país democrático donde las mujeres tienen los mismos derechos que los hombres y donde no se persigue a los homosexuales.
A propósito de homosexuales, muchos palestinos homosexuales entran en Israel, a veces ilegalmente, para vivir allí,donde no se les persigue, al contrario de lo que ocurre en los territorios administrados por la autoridad palestina.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
07 ago 2005
VISCA HAMÀS . VISCA LA GUERRA SANTA. ALAH AHJBAR!!! MORT ALS JUEUS CABRONS.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
07 ago 2005
VISCA EL NAZISME , MORT A ISRAEL. VISCA HITLER I LES BRIGADES NEONAZIS.VISCA EL NAZISME , ÉS LA SALVACIÓ .
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
07 ago 2005
Antifa , veig que vas fent pena pels llocs. Veig que tens un lio mental: rojillo , mariconet i antipalestí. T'agrada algún israelià de nas ganxut i penis gegantí? , ... , troç de maricó roig. Israel és un país de fills de puta , i més de dretes que Blas Piñar , ja ho hauries de saber per anar defenent-lo i dir-te antifa , antifa , descerebrat.
Re: "No reconeixerem un Estat israelià" entrevista al lider terrorista islámico-palestí Mahmud al-Zahar
01 set 2005
Qué gilipollas sois. De verdad. Os quejáis de los que os dicen que Hamás es un movimiento fascista, que quiere hacer con los judíos lo mismo que Sharon les ha estado haciendo a los palestinos, y alertan de su preocupante influencia en el mundo árabe. Y sabiendo que todo ello es cierto les llamáis islamófobos, cuando la mayoría no dudan en criticar la actuación de Israel tanto como la del terrorismo palestino.

Lo que pasa es que después de mucho tiempo de habernos restregado a los sectores progresistas de Europa que todos los palestinos son muy, muy buenos y que todos los israelíes son muy, muy malos, resulta que, fíjate, nos lo hemos creído. Y claro, los de Hamás son libertadores. No fsscistas que se aprovechan de las circunstancias y de su pasado reciente (como los primeros colonos terroristas de Israel, que justificaban sus crímenes con el Holocausto, y como tantos y tantos otros) para tomar el poder, para conducir a las masas al odio y para implantar su propio reinado xenófobo. No, ellos son... ¡revolucionarios! Faltaría más, si es que todo el mundo hoy es revolucionario, está de moda. ¡Ay del que se le ocurra hablar mal de Hamás! Sufrirá la ira de los "izquierdistas" amantes del mestizaje y las derbukas (su conocimiento del mundo árabe no suele ir más allá) contra los que se han atrevido a criticar a algunos de sus pobrecitos y queridos musulmanes... Los cuales, por cierto, tampoco piden que ningún "internacionalista solidario oenegé" de Occidente hable por ellos, ni quieren ser tratados como "especie protegida" de ningún grupo pseudosocialista. Para eso ya están los imanes progresistas (que los hay y que llevan años clamando por la tolerancia y el respeto mutuo y contra el integrismo) y los representantes laicos musulmanes. Aunque ése es otro tema.

¿Os suenan los neonazis islámicos? ¿Os suena el grito de celebración que emanó de todas las comunidades neofascistas del mundo cuando ocurrió el 11-S? Sólo alguien poco documentado ignora que el islamismo (radical, violento, autoritario, antisemita, moderno, "purificador" y rabiosamente nietzscheano) es tenido en gran consideración por los grupos nazis. Porque, en sentimiento y en esencia (que no en envoltorio) nazis e islamistas son equiparables.

Y es que los movimientos ultras y fanáticos tienden a presentar, todos ellos, dos características comunes.

En primer lugar, basan su supuesta legitimidad en una injusticia previa, real o irreal (pero siempre manipulada exclusivamente para su autojustificación) cometida por otro grupo contra ellos o contra "su" gente. Así lo hacen los islamistas (actuación de Israel y EEUU en el mundo árabe, magnates petrolíferos saudíes), los neonazis (globalización, supuesta incompetencia e injusticia del sistema democrático, pérdida de valores tradicionales, problema de la inmigración), los terroristas del IRA (no entrega del Ulster a Irlanda, argumento por cierto discutible ya que el seguir perteneciendo al Reino Unido era algo deseado por muchos norirlandeses cuando Irlanda se independizó), los terroristas unionistas (terrorismo del IRA), los antiabortistas violentos estadounidenses (proliferación del aborto), los grupos de terroristas ecológicos (destrucción de la naturaleza). Y, por supuesto, nuestra querida ETA, que sigue agitando el espantajo de Franco para mantenerse ella en sus trece (el terrorismo vasco y el abertzalismo en general son, junto a los neofascistas, los mayores nostálgicos de la época franquista que quedan actualmente en España: a buen entendedor pocas palabras bastan).

El segundo rasgo que comparten todos estos movimientos es su extrema incoherencia ideológica. A diferencia de los movimientos, doctrinas o creencias que buscan la integración y el humanismo, los colectivos extremos y sectarios sólo buscan en el resto aquellos aspectos que permitan reforzar su postura ultra y vengativa y su sinrazón. Sin embargo, mientras esto sea así, mientras le proporcionen estas "excusas", el origen ideológico de las mismas no tiene importancia. Esto da lugar a formas de pensamiento realmente absurdas que intentan unir dos o más ideas de contenido en realidad totalmente distante y contradictorio basándose únicamente en el potencial violento y radical de cada una de ellas. Así, tenemos un soprendente número de nazis europeos (en teoría separatistas raciales) convertidos al integrismo islámico debido a su admiración por la violencia "antisistema" de Bin Laden. También tenemos abertzales que se pasan al fundamentalismo por la misma razón. Igualmente hay abertzales nazis, de hecho muchos, ya que la ideología original del nacionalismo vasco es fascista y racialista (Sabino Arana) y el tercermundismo y pseudomarxismo que adoptarían después los mal llamados nacionalistas de izquierdas responde únicamente a una cuestión no de fondo sino instrumental relacionada con la búsqueda de una imagen moderna, victimista y pseudorrevolucionaria y de una herramienta gracias a la cual aplicar y justificar al mismo tiempo su violencia (en cualquier sociedad democrática lo que hace ETA es presión fascista paramilitar, como hacían los nazis en la Alemania de los 40, con agitadores callejeros y brazo político incluído). Lástima que tanta gente se tragara el cuento "antisistema" etarra durante la dictadura de Franco, ahora tenemos que aguantar a una recua considerable de estúpidos (y la mayoría no en Euskadi, por sorprendente que parezca aunque realmente es lógico) que se empeñan en hablar de lo que no saben y en defender lo indefendible.

También hay que hablar de los sionistas (y me refiero a los impulsores originales de la creación de Israel, no a los actuales habitantes de la misma cuya concepción de su país está evolucionando mucho), aliados ni más ni menos que de los nazis, con los que tuvieron pactos secretos para que los judíos expulsados de Alemania fueran enviados a instalarse en el futuro territorio israelí... y así salirse ambos, Hitler y el sionismo, con la suya. Y qué decir del "socialismo" de Stalin, que también era antisemita y que llegó a admirar los métodos y la brutalidad de su enemigo germánico, y viceversa. Y, ¿acaso los nazis no eran nacionalSOCIALISTAS? ¿Y el independentismo radical vasco? ¿No son nacionalistas socialistas, NACIONALSOCIALISTAS? ¿No es también cierto que muchos islamistas son, al mismo tiempo, encendidos nacionalistas de sus respectivos países? ¿Y que muchos regímenes islámicos se inspiraron en las dictaduras y movimientos políticos de los países de la órbita comunista, como los de Europa del Este, adoptando un discurso tercermundista radical que todavía sostienen?

Ultranacionalistas, ultraizquierdistas, ultraderechistas, extremistas religiosos... todos se llevan muy bien, incluso cuando se combaten mutuamente (lo que no hace sino evidenciar más que se reflejan y complementan entre ellos). Los extremos se tocan SIEMPRE.

Viene toda esta explicación para concluír que todo el que piense que los terroristas palestinos no van a intentar hacer tras el fin de la ocupación israelí lo mismo que los sionistas tras el Holocausto es un ingenuo, un fanático o alguien a quien le han metido demasiados pajaritos ideológicos en la cabeza. La Historia está llena de ejemplos para el que quiera repasarla. Hamás, valga el chiste, jamás debería recibir el apoyo y la solidaridad de nadie serio. Un fanático no hace a quién se le opone necesariamente menos fanático. Los terroristas palestinos son en su mayoría fascistas, igual que los ultraderechistas judíos e igual que Sharon. Igual que cualquier extremismo. Igual que toda ideología fundamentada en el odio, por tremendos que sean los agravios sociales que le han dado pie.

Pero sólo ahora la izquierda de este país parece estar dándose cuenta. Si no están descubriendo más que la sopa de ajo.
Sindicat Terrassa