Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
matem-nos nosaltres sols
17 jul 2005
no us amoineu, ja ens matem nosaltres sols.
obro nou fil xq ho crec important i l'original és ple, sobretot de bajanades i no puc estar-me de dir el q penso
llegint el fil d'indy, m'adono q no tenim res a fer: som quatre gats (no ens enganyem) i com gats rabiuts, intentem treure'ns els ull els uns als altres. Mentres els nostres enemics (q en tenim un munt) es freguen les mans i somriuen: "no cal q els ataquem, ja es matem ell sols".

Mireu el fil penjat a indy media, mireu-lo:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/192327/index.php
Mira també:
http://www.guinarda.com/indexPral.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: matem-nos nosaltres sols
17 jul 2005
Tu ets subnormal.
Re: matem-nos nosaltres sols
17 jul 2005
oh gràcies veritat absoluta per diganar-te a contestar!!!
Re: matem-nos nosaltres sols
17 jul 2005
De res.
Re: matem-nos nosaltres sols
17 jul 2005
Benvingut al club dels desenganyats guinarda...
Sobre els fets que han tingut lloc...
17 jul 2005
Entenc a totes dues parts. No aprovo les crítiques fetes als partits que tiren endevant l'Estatut, però puc entendre el seu punt de vista. El nivell intel.lectual dels polítics actuals és marcadament inferior que el dels polítics de la transició. M'explico. La talla política d'algunes de les persones que varen fer possible la transició és sensiblement més alta que la d'alguns polítics actuals. I de la mateixa manera alguns polítics actuals tenen un nivell com a polítics molt més alt que altres polítics actuals i que molts de la transició. I amb això vull dir que en aquell moment en que la correlació evident de forces era la que era es va fer un pacte de silenci que es va anomenar transició i un pacte de mínims que amb el temps en teoria havia de ser ampliat.

Avui ens trobem amb que quasi 30 anys després, aquell pacte de mínims que es va traduïr en la Constitució del 78, que llavors es va fer com una base mínima que amb el temps s'havia d'ampliar, avui està sacralitzada i no es pot tocar, i és que no evolucionem, involucionem, probablemente a causa de que els deures es van fer malament en aquell moment. I d'aqui que tots els passos cap a la plena sobirania dels pobles sotmesos a l'Imperialisme Español existens dins la península Ibèrica es vegin obligats a fer lleis i en aquest cas Estatuts que no rebassin el principi sagrat dels dos grans partits nacionals, LA UNIDAD DE ESPAÑA, i així no fem res, però això no els desmereix a ells ( a qui treballa per la plena sobirania de Catalunya) si no a una classe política ultradretana i d'arrels franquistes que un pacte de silenci criminal ha permès de sobreviure i rearmar-se i eliminar les llibertats de moltes persones a través d'una visió patrimonialista de l'Estat.
Re: matem-nos nosaltres sols
17 jul 2005
guinarda si vols opinar ho fas al fil que toca! o és que la teva opinió és més important que la dels demés?

què volen aquestes jerc, que enganyen a la mainada?
Re: matem-nos nosaltres sols
17 jul 2005
Tanta polèmica només vol dir que l´estratègia de Desobediència va molt bé!
Llàstima q am el tema de la CUP no es pugui aguantar per enlloc.
Unitat dels moviments socials realment rupturistes!
Utilitzem la desobediència que portem tots a dins!
Visca el poble treballador catlà!
Fins la victòria sempre!
Doncs vaja amb ERC
18 jul 2005
Sense entrar en el debat de si es llegitim o no despenjar una pancarta (que personalment penso sigui la cosa mes llegitima), el que es realment penos es que els de les JERC vagin de braçet amb els mossos a reprimir. Realment trist. Ho entendria de les JNC, pero del jovent independentista i d'esquerres?
El poder ho corromp tot, oi ERC?
Molt mes penos el tema de l'Acampallengua a Salses:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/192459/index.php

ERC, us ve massa gran el poder? O es que la politica corromp a tothom sense exepcio?
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
sí molt penós. Per això dic i repeteixo (sense jove ni d'ERC)q som quatre gats i ens dediquem a barallar-nos.
i si he obert fil nou es xq m'ha semblat be fer-ho, i ho tornaré a fer si ho crec necessari. Això sense insultar ningu, i menys als q tot ho fant be i tenen la veritat absoluta a la butxaca....
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
el problema és que hi hagi independentistes que defensin l'estratègia d'ERC de regenerar espanya i donar-li vint o trenta anys més de domini sobre el poble català amb un estatut que, a més, serà de fireta.

La unitat no es fa amb els qui no volen els mateixos objectius.
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
Doncs no res, companys tan radicals vosaltres i tan decidits a alliberar aquesta terra vosaltres sols. Potser us penseu que vosaltres sou Catalunya, i resulta que sou quatre.

Enlloc d'arribar a acords amb l'independentisme majoritari (us agradi o no, ERC és la major força de l'independentisme), voleu erigir-vos en salvadors de la pàtria, penjant l'etiqueta de botifler, repressor i impositor a qui us contradiu.

Doncs enhorabona xavals, desitjós estic que salveu el meu país. El problema és que esteu cecs i no veiem quin país tenim, i que això no es canvi d'avui per demà.

O si? Ja m'agradaria!
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
Per fer la revolució cal que hi hagi primer una societat revolucionària.

La nostra societat és revolucionària? La societat del centre comercial dissabte a la tarda, la plaça de pàrking, el vermutet de diumenge en xandall i la teleporqueria.

El tot o res no funciona.
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
Gent incapaç de fer res millor que treure dues pancartes i escridassar a tothom enmig de l'acampada organitzada per les JERC i oberta a tothom no hem sembla gaire inteligent ni hem mereix gaire respecte. Si voleu demostrar la vostra vàlua podeu fer-ho de formes més positives i constructives per tothom.
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
onada no te n'adones que la direcció d'ERC no vol la independència.

tant cecs esteu de no veure cap a on aneu? fa quatre anys no us ho haguéssiu cregut. Deu anar molt bé a les JERC estar al govern per rebre 60.000 euros per a l'acampada a canvi d'aquesta merda d'estatut?

Jo felicito a la gent de la pancarta, moltes més se n'hauran de penjar si els polítics parlamentaris segueixen prenent el pèl a la gent.

No admetre la crítica és el primer pas per acabar estavellant-se. Menys fe cega en els vostres líders messiànics Carod i Puigcercós i més preguntar-se cap a on esteu anant.
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005


això us hauria de preocupar a la gent que simpatitzeu de boan fe amb ERc, o ja ho esteu veient i per això una pancarta que us ha posat tan? nerviosos

-Carod i Zapatero, d'acord en un procés estatutari dins la Constitució espanyola

El líder d'ERC es va reunir el dia abans a la Moncloa amb el president del govern espanyol, i va manifestar la seva satisfacció amb l'actitud del govern espanyol en el procés de reforma de l'estatut del Principat, Carod va manifestar que 'mai no se li havia ocorregut proposar una reforma que no fos constitucional'. Justament Zapatero insistí en que donaria suport a l'Estatut sorgit de les negociacions dels partits parlamentaris catalans sempre que azquest no se sortís de la Constitució espanyola, text que es fonamenta en la negació dels drets nacionals del poble català.
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
Vosaltres ja l'esteu demostrant la vostra valua, i encara farà més gràcia quan us alieu amb les JNC de CIU per fer un "gran front" de neo-autonomisme simpàtic amb espanya, cosa que està al caure en uns anyets. Feu pena i el més penòs de tot és que esteu contents d'haver fet una renúncia record d'ideari en dos anys que esteu al poder. En només dos anys tots els vostres caps s'han venut com tota la resta de polítics han fet sempre, el més fotut és que la militància i sobretot la que es diu jove, estigui disposada a fer el mateix pas cap a l'autonomisme i la renúncia dels seus principis bàsics simplement perque els "jefes" ho diuen i també en un temps rècord i votareu que SI a un estatut infumable i penòs per qualsevol que es digui independentista. Quan es va a guanyar un seient a les institucions passen aquestes coses però potser el més sorprenent es veure a milers de joves cecs renunciant a la seva estimada independència pel federalisme, defensant l'encaix simpàtic amb espanya, promoven un estatut que fa riure i sobretot oblidant tot el que mai cap jove hauria d'oblidar simplement perque "ara no toca". De que em sonaran aquestes actituts i perque m'estranyo quan provenen d'un partit polític.

Dos anys més i a aquest pas acabareu demanant audiència al rei per rendir-li pleitesia. Després direu que si alguns tenen basquitis, almenys allà fins i tot els de dretes com Ibarretxe són el triple d'agossarats que vosaltres.

PD: per cert ni sóc de l'EI ni de cap organització independentista, però veure-us renunciar a tot el que deieu defensar per mantenir poder simplement resulta patètic i és una sorpresa que no m'esperava tot i desconfiar sempre dels partits i les seves militàncies teledirigides.
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
Però que esperaveu alguns d'ERC? Es q a vegades...
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
A mi em sembla que voleu confondre les coses simplificant fins l'extrem de l'absurd.

El nou Estatut ha de ser dintre de la Constitució perquè necessita una majoria de dos terços per ser aprovat pel Parlament de Catalunya. Si és fora de la Constitució, no hi ha majoria, i per tant no hi ha nou Estatut.

ERC mai ha dit que renunciés al seu objectiu final, la indepenèndencia de la nació catalana de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar.

Si vosaltres creieu que això és possible sense passar per etapes prèvies i sou feliços creient això, doncs allà vosaltres.

Segurament a ERC hi ha hagut gent que s'ha acomodat al poder, però ara per ara, segueix essent l'única opció política amb representació parlamentària que pot ser referent de l'independentisme.

Una altra cosa és que no creiem en aquest sistema... però un cop més, ara per ara és el que hi ha i no veig cap moviment social prou fort per canviar-lo d'avui per demà.
Re: matem-nos nosaltres sols
18 jul 2005
Guinarda: no t´adones que obrin un nou fil sobre el mateix tema aquest es tornarà a omplir d´insults i desqualificacions... Si us plau, no saturem la columna dreta amb repeticions. Si vols opinar fes-ho on toca:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/192327/index.php
són capitalistes
18 jul 2005
per a usar el"nosaltres" com el fas servir al títol, hauria de donar-se per sobreentès que els jerkis formen part d'aquesta primera persona. crec que és molt sobreentendre. els jerkis són les joventuts pseudoradicals d'un partit que mai ha estat marxista ni revolucionari, que s'enmiralla perfectament en el sparàmetres econòmics de destrucció i, en el camp nacional, que es ven la il·lusió, el somni de molta gent que té l'ingenuitat i l'estómac de votar-los per un plat de llenties.

JERC... TRAIEU-VOS L'ESTEL ROIG, CAPITALISTES!
Sindicat Terrassa