Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder
Ratzinger contra Harry Potter... a la foguera!!
15 jul 2005
Al Papa Benedicte XVI no li agrada Harry Potter. Abans de ser nombrat líder màxim de la cristiandat i quan era conegut com a cardenal Ratzinger, va escriure dues cartes a Gabriele Kuby, devota católica i coneguda per les seves crítiques a la popular sèrie.
El cardenal li deia: "És bo que il.luminis la gent aobre en Harry Potter, perque aquestes són seduccions subliminals que actuen inconscientment i mitjançant les quals hi ha una profunda distorsió de la cristiantat de l'ànima, abans que es desemvolupic com cal."

Ho explica la mateixa escriptora alemana al seu nou llibre "Harry Potter: el bé o el mal", una anàlisi religiosa sobre les histories del nen mag. Benedicte XVI va qualificar al 2003 els llibres d'en Harry Potter com una "subtíl seducció" potencialment dolenta per les ments dels joves lectors.

Els comentaris del Pontífex van ser descoberts ahir per The Times, arràn del llençament d'aquí a quatre dies del sisè llibre de la sèrie de J.K. Rowling. A les cartes, el llavors cardenal Joseph Ratzinger adverteix sobre "subtils seduccions gairebé no percebudes, que posseixen un profundo efecte y corrompeixen la fe cristiana a les ànimes fins i tot abans de que puguin desemvolupar-se".

This work is in the public domain

Comentaris

Monja autosegrestada, exigeix rescat al convent
15 jul 2005
Una monja colombiana que se autosecuestró para pedir a sus compañeras de convento un rescate equivalente a 8.600 dólares, fue capturada el jueves por el comando antisecuestro de la policía (Gaula). La religiosa deberá responder ante la justicia por los delitos de falsedad testimonial y extorsión.

France Presse 15/07/2005 09:43


La novicia Eliyomara Duarte, de 21 años, despareció el pasado 8 de julio del convento de las Hermanas Oblatas del Santísimo Redentor de Bogotá, que denunció el hecho ante las autoridades.

Un día después, la madre superiora recibió llamadas telefónicas de una mujer que se identificó como portavoz de la guerrilla de las Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia (FARC).

La supuesta rebelde se presentó con los alias de 'La Liebre' o 'La Tuerta', y con voz firme pidió 20 millones de pesos por el rescate de la religiosa.

"Habla alias 'La Liebre', ¿cómo va la vuelta?", preguntaba en sus llamadas la mujer, en las que insistía que debían pagar el rescate por la libertad de la hermana Eliyomara.

Pero el Gaula descubrió que las llamadas se hacían desde un hotel en el centro de la capital y que la extorsionista era la novicia, quien salía e ingresaba del lugar con absoluta libertad.

La monja fue detenida en una cabina telefónica, cerca del hotel, cuando llamaba a otra de las religiosas.

Duarte negó el autosecuestro y aseguró que los supuestos captores estaban vigilándola muy de cerca.
Re: Ratzinger contra Harry Potter... a la foguera!!
15 jul 2005
"¡Qué dientes más blancos, parecen perlas!", (Jesús)

Ratzinger, comienza a resultar simpático.
Re: Ratzinger contra Harry Potter... a la foguera!!
16 jul 2005
I aixó sense entrar en els bisbes movilitzats contra els gais pero passant totalment de les manifestacions contra la pobressa, o en els bisbes encobridors de casos de pederastia quan no en són directament els responsables. Entre aquests i els imams que prediquen els atemptats massius i indiscriminats contra la població civil anem apañaos.
Re: Ratzinger contra Harry Potter... a la foguera!!
17 jul 2005
Es catolicismo es una fantasia obligada, es como si te obligaran a lamer el suelo, como puede ser que en pleno siglo XX aun alguien le de credito a quienes decian que la tierra era plana, patetico!
Sindicat Terrassa