Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Cal il·legalitzar el Partit Popular
15 jul 2005
"La il·legalització del Partit Popular" per Víctor Alexandre. L´escriptor dóna raons per la il.legalització d´aquest partit. 15/VII/2005

Avui dia són molts els joves i observadors estrangers que es pregunten com és possible que Franco morís octogenari i al llit. Si els carrers espanyols estaven tan plens de demòcrates i de defensors de les llibertats com es diu, com és que el seu règim va durar gairebé 40 anys i va tenir una vida tan còmoda? Són preguntes amb sentit comú, perquè és evident que hi ha alguna cosa que no encaixa. Sempre s'ha justificat la passivitat del poble espanyol amb la por, però no va ser la por el que va donar longevitat en aquell règim sinó les inconfessades simpaties que despertaven en la societat espanyola alguns dels seus principis.

En llegir això, molts espanyols d'esquerres
s'escandalitzaran. Al capdavall és cert que hi havia una Espanya antifranquista amb vocació democràtica que anhelava recuperar les llibertats, però no per això era menys nacionalista que Franco. Al contrari, el seu concepte de pàtria coincidia plenament amb els ideals que el dictador imposava, la prova és que el més important dels seus principios fundamentales, la sagrada unidad d'Espanya, continua vigent entre aquells que es proclamen demòcrates de tota la vida i ardits lluitadors antifranquistes.

Aquesta és, per tant, l'explicació a tants silencis i a tanta passivitat. I és que, més enllà de l'afany de recuperar-se de la humiliació soferta per la pèrdua de les colònies d'ultramar i de la necessitat de mantenir els privilegis de l'oligarquia castellana, el famós Alzamiento Nacional va ser una guerra contra les llibertats nacionals de Catalunya i el País Basc. D'aquí que un dels principals objectius del franquisme fos la destrucció de la seva identitat, llengua
i cultura. El dictador sabia molt bé que destruint aquestes tres coses destruïa també la personalitat nacional d'aquests països.

L'assassinat de Lluís Companys és eloqüent en aquest sentit. Espanya va assessinar Companys no sols per les seves idees polítiques sinó per l'enorme càrrega simbòlica que tenia el fet de ser el president de Catalunya.

També va ser per això que el van matar a Barcelona i no a Madrid, perquè la humiliació fos encara més gran. Va ser, com sabem, un crim d'Estat sense precedents a l'Europa democràtica.
És possible que els espanyols d'avui, intentant eludir responsabilitats,opinin que no va ser Espanya sinó Franco qui va assessinar Companys. A aquests espanyols caldria dir-los que el mateix podria haver adduït Alemanya amb relació als crims de Hitler i, en canvi, el seu sentit de la responsabilitat -responsabilitat no significa culpabilitat- la va dur a demanar perdó pel que va succeir. Va ser gràcies a aquest gest que la
vídua de Companys, Carme Ballester, va rebre les disculpes del govern alemany per haver lliurat el seu marit a les autoritats franquistes i li va passar una pensió fins el dia de la seva mort. A Espanya, la negativa dels governs socialista i popular a demanar perdó per aquell crim indica tant la seva simpatia pels botxins com la seva falta de cultura democràtica. Això els impedeix tenir el gest alemany de dignitat.

Dic això perquè si no no és possible explicar coses com ara la voluntat d'associar independentisme a terrorisme o les paraules del filòsof Gustavo Bueno lamentant que la Constitució espanyola no permeti fer un judici sumaríssim a Ibarretxe i afusellar-lo o l'arenga de l'ultranacionalista espanyol Albert Boadella instant a l'ús dels tancs contra aquells que treballen pacíficament per la recuperació de la plena sobirania catalana i basca. Segons Boadella, la situació pot ser molt complicada "quan un Estat no té disposició ni força moral per posar els tancs en el territori que comet un acte de desobediència constitucional". La resposta a Ibarretxe, diu, hauria d'haver estat més contundent "perquè estaria bé que alguns sapiguessin que hi ha formes de respondre a les provocacions".

Per estrany que sembli, hi alguna cosa bona en tot això. Per fi Boadella s'ha desmaquillat i ha mostrat les seves afinitats amb el franquisme, cosa que converteix la seva obra en una farsa en el sentit més patètic del terme. Els seus muntatges teatrals sobre Franco són només això, muntatges. És a dir, meres operacions econòmiques sense el més mínim risc personal. Víctima de la seva pròpia mediocritat, l'arribada de l'independentisme al govern de Catalunya ha sumit Boadella en una gran inquietud. S'ha adonat que com més avança l'autogovern català més insignificant és la seva figura. Percep, amb encert, el menyspreu que tota societat amb un mínim d'autoestima dedica als botiflers i no pot
suportar-ho. Per això, acompanyat d'un grup de franquistes inconfessos -tan propers al feixisme de Le Pen, amb la gran nació com a base-, ha elaborat un manifest en què afirma que no hi ha més poble que el poble espanyol. I aquell que s'hi oposi, naturalment, ha de ser esclafat pels tancs. Com veiem, l'esperit de Franco continua viu i si ell va morir matant també volen fer-ho els seus fills ideològics. Es va veure en la recent manifestació de Salamanca amb les amenaces de mort a Carod. La il·legalització de partits és antidemocràtica, però atès que la llei existeix, ningú no ha de ser més conseqüent amb ella que aquells que l'han creada. És per això que cal exigir la immediata il·legalització del Partit Popular. S'imagina el lector el que hauria succeït si en una manifestació convocada per EHAK s'haguessin exhibit pancartes dient
"Rajoy al paredón" o "Acebes esta es tu caja"? Ara mateix s'estaria tramitant la il·legalització d'aquella força política. De fet, ja l'exigeixen sense les pancartes. Doncs bé, el Partit Popular, convocador de la manifestació, es converteix així en un partit terrorista que no sols no va retirar les pancartes sinó que les va mantenir fins el final.

La seva il·legalització, per tant, d'acord amb la llei, ha de ser immediata i són els seus signants, PSC-PSOE i CiU, els qui han de promoure-la davant el silenci del poder judicial.

Altrament, aquest silenci els converteix en còmplices. I no ho són, oi?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
15 jul 2005
victor alexandre=33

Stop feixismes, vinguin d'on vinguin
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
15 jul 2005
l'Alexandre no és 33, ni els catalans no som feixistes pel fet de no voler ser espanyols
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
15 jul 2005
Voler il.legalitzar un partit que fa apologia del genocidi i es xenofob es antifeixista.

Hi dono suport
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
15 jul 2005
Discrepo en alguns punts, però en general trobo que el text està ben argumentat i l'anàlisi és bastant encertat.
Dissortadament, no crec que ningú vulgui il·legalitzar un partit de naturalesa antidemocràtica com el PP. Això és Espanya, què hi farem!
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
15 jul 2005
Ilegalitzar un partit es una paradoxa en ella mateixa i esta en contra de la democracia, pero ja que ells ho van inventar seria just que els hi toques. De raons no n'hi falten.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Victor Alexandre = 33???? QUina tonteria més gran... Ets un secreta?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Joder Víctor Alexandre; ¿Aparte de hacerlo en esta mierda, donde mas escribes; en el Avui, en el Punt, en Gara o, directamente, en Zutabe?.
El panfleto no tiene desperdicio pero en esa misma línea de equiparaciones que arrancas con quien mató al golpista Companys (si,si, golpista, acuérdate de 1934), si fue Franco o fue España, te voy a poner un ejemplo mas cercano referido a alguien que también citas:
Un hermano del padre de Carod - o sea, para entedernos, un tío carnal del Josep Lluis - fue fusilado durante la campaña del 36 al 39 en el Camp de la Bota de Barcelona, por las fuerzas republicanas.
Según tu regla de tres, ¿quien le asesinó, Companys o Cataluña?.
Resultas paripatético desde la primera a la última línea, aparte de manipulador, mentiroso y limitadísimo incluso para la manada de borregos que esté dispuesta a leerte con complacencia.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Agente0069 en el cas del tiet del carod l'hauria assesinat Catalunya, es veritat, xro nomes et diré que la guerra la va començar Franco i si no s'hagués alçat en armes no haurien mort tota la gent q va morir.
Nomes et recordaré q els republicans es veritat q van assesinar gent i q no tenien dret a fer-ho ja q alguns eren innocents xro es q el bàndol franquista nomes et dic q durant els 5 primers de dictadura van morir mes de 30000 persones x pensar diferent, Tot això sense contar els casibé un milió de morts que va provocar la guerra civil.

Agent0069 abans de dir res primer llegeix una mica d'historia que t'anirà bé.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
¿Y qué me dices de la matanzón que socialistas y la Esquerra empezaron en el 34?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Si te he de ser sincero X, me has enternecido con lo de "tiet". No se si trata de una cursi evocación a la canción de Serrat o, sencillamente, que eres gilipollas. Pero lo que de ninguna manera aceptaré es que ni tu, ni el Alexandre de los cojones, ni otra chusma que va por ahí de sobradísimo, pretendaís darme lecciones de historia en lo que a la guerra civil y preámbulos se refiere.
Ilústrate, pero ilústrate sin la venda del fanatismo radical que os corroe a todos y que os provoca la mutación de la ignorancia a la idiotez.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Con sólo la manifestación de Salamanca, con sus amenazas explícitas de muerte e incitaciones generalizadas a la violencia anticatalana, ya habría suficiente para aplicar esa ley de partidos que hicieron el PPSOE. Según las misma leyes españolas el PP debería ser ilegalizado, ero ya se sabe que quien hace la ley hace la trampa... En el estado español la democracia es en realidad un bipartidismo más o menos disimulado, según el momento, del PPSOE.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Me suena. ¿No es eso lo que decía el panfleto escrito por ese matón de la esquerra?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Ah, ahora recuerdo,¿no fue lo que dijo el carnicero de paracuellos en el periódico de la eta?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Se autocontesta y, peor aún, se autocontesta usando los tópicos más rancios de la extrema derecha española. Pobrecillo.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
¿Eres goebbelsiano o stalinista? ¿Podrías,además, explicarme la diferencia entre ambos?
MuchAS gracias por la respuesta.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Si, si, tú a tu rollo [a que güelen las nubes?] y el PP ilegalizado en cumplimiento de la legislación elaborada por éste mismo.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Eso digoyo, que mucho rollo. Pero ¿lo dijo el carnicero de paracuellos en el periódico de la eta o no?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Sie sind ein schmutziges und stinkendes faschistisches spanisches Arschloch, gerade als die PP. Aber antworten Sie bitte, wovon riechen die Wolken? Tú a tu rollo, con el carnicero del periodico y el paracuellos de eta y etc. no te traumatices.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
¿Es eso lo que aprendiste en lasjuentudes nazionalsocialistas?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
En lasjuentudes del paracuellos? No, tampoco en las del carnicero del periodico. Y el PP ilegalizado, en cumplimiento de sus propias leyes.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Y dale con el rollo. ¿Por qué no quieres responder a las cuestiones presentadas más arriba?

¿Eres un troll?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
El PP debe ser ilegalizado en cumplimiento de sus propias leyes, simplemente. El resto son delirios tuyos. Armer Kerl, er ist außer seiner Meinung.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Por el comienzo del artículo, lo que se deduce es que habría que ilegalizar a Franco, ¿NO?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Léete algo más que las dos primeras líneas y tus brillantes deducciones serán incluso más brillantes todavía. Armer Kerl, er ist verrückt.
Pos vale, aqui te quedas con tu paracuellos y tu periodico. Puedes seguir explayándota aqui en Indymedia donde no haces daño a nadie, aqui puedes ir a tu rollo sin molestar demasiando. Indymedia hace una labor social importante con individuos como tú. Hay que agradecérselo, no te parece?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Еще один (англоÑ?зычный) Ñ?айт иÑ?пользует американÑ?кого интернет - провайдера, а другой (на малайÑ?ком Ñ?зыке) пользуетÑ?Ñ? уÑ?лугами, предоÑ?тавлÑ?емыми индонезийÑ?ким провайдером интернета.

Brillantes las tuyas. Porque laq cosa va de que, como a Franco no se le puede hacer nada, se trata de coger un chivo expiatorio, lo cual demuestra muy mala leche. Más motivos hay para deslegalizar a la esquerra, que se proclama heredera de la esquerra que armó la escabechina del POUM y de los anarquistas y que además sigue con la obsesión de seguir escabechando a todo el que no le haga reverencias.

Lo dicho, noi, СоглаÑ?но поÑ?ледней информации, пÑ?Ñ‚ÑŒ из Ñ?еми ведущих интернет - Ñ?айтов Ð¥Ð?ÐœÐ?Са пользуютÑ?Ñ? уÑ?лугами воÑ?точноевропейÑ?ких провайдеров интернета: трех в РоÑ?Ñ?ии и двух на Украине.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Pues eso, que con un poco de suerte el Ratzinguer beatificará a tu Franco. Verpissen Sie sich spanischer Faschist!! Pobrecillo, de verdad, aqui te quedas con tus delirios.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
16 jul 2005
Vaya,vaya, se te ve la pelusilla. No puedes disimularla. ¿A que no andarías tan rabiosillo si el beatificado fuera san cagarrot rovira?

Lo dicho, muchacho, Суд поÑ?тановил, что поддержка Хезболлой терроризма Ñ?влÑ?етÑ?Ñ? доÑ?таточным оÑ?нованием длÑ? депортации боевика. Судьи заÑ?вили. Que Dios reparta suertes.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
17 jul 2005
agente 0069 jo no soc un fanati radical només et dic el q va passar, fets històrics, i si no vols admetre q va passar no u admetis es igual.
A part q jo sapiga no te insultat, q pasa q no tens prous arguments x contrarestar els meus?
nomes et dire q soc historiador especialitzat en la guerra civil i se una mica de q va aquest tema.
Xro si no vols no hem creguis a la tele i a qualsevol revista d'historia podràs comprovar q tot el q te dit es cert.
Es veritat q el bàndol republicà va assessinar molta gent i hem dol molt xro els morts per culpa del bàndol republicà son una infima part q els q van matar en el bandol feixista.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
17 jul 2005
Vaya x, me llevas de sorpresa en sorpresa. Primero me enterneces con lo del "tiet" y ahora me sales con tus dotes de historiador....
Por partes, argumentos para contrarestar los tuyos me sobran y lo que no voy a hacer va a ser gastar tiempo ni espacio para reconvertir una mente obtusa como la que demuestras.
Pero, de cualquier modo, si alguien carece de argumentos para rebatir los mios, eres tu que nada replicas a propósito del golpe de Companys en el 34, ni de los preámbulos a la campaña del 36 al 39 a la que también alude otra intervención.
En definitiva, que me río de tu autoproclamación de historiador y me mantengo en mis trece de que no eres mas que un gilipollas, fanático y fundamentalista que lo mas cercano a la realidad de la historia es lo que te han dado a conocer los líderes del "nazional-republicanismo".
Supongo que, con lo que sabes de este tema...(?), a Pío Moa ya lo habrás satanizado.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
17 jul 2005
jajajaja
Hem fas gràcia vols q et digui pq Companys es va alçar en armes al 6 de juny de 1934? Basicament u va fer x solidaritat amb Asturies. Quan el 1933 la dreta va guanyar les eleccions generals i va pendre el govern l'esquerra va tenir por de q implentés una dictadura a l'estil nazi o feixista i van acordar q hi hauria una vaga general a tot espanya.
Malauradament no la van seguir a tot arreu i només a Asturies es van alçar en armes, Catalunya x la seva banda també es va alçar en armes declarant la republica catalana per tal de fer pressio a l'estat espanyol i per tal de q la resta d'Espanya també s'alcés en armes.
Per altre banda se perfectament q entre el 36-39 va haver-hi molts assessinats xro la major part la van provocar anarquistes incontrollats la generalitat es va dedicar a salvar a moltissima gent q era de dretes i q si queia a mans d'incontrolats era de ben segur q els matarien.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
17 jul 2005
De solidaridad con Asturias nada. Los sociatas habían llamado a un levantamiento para empezar la guerra civil con el fin de imponer en España una república soviética. Casi nadie hizo caso,aunque en Asturias los sublevados se entregaron a una carnicería que duró quince días. Y en Cataluña la Esquerra proclamó la república independiente de Cataluña, que duró algo así como un día porque la gente pasó de fantasmadas. Soidaridad dice, pues si que los de la esquerra y los nazionalistas son muy solidarios.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
17 jul 2005
es van alçar en armes al 34 pq la CEDA un partit feixista va entrar en el govern de Lerroux.
i això va provocar la revolta d'Asturies.
Antifa pq no mires una mica mes els documentals q fan sobre aquest tema
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
17 jul 2005
La CEDA entró en el gobierno porque fue el partido más votado. Sólo que la izquierda´ya entonces tenía la manía de que la derecha no puede gobernar España aunque tenga los votos, y de ahí los golpes de estado que organizan de vez en cuando esos autodenominados "demócratas". Y a eso llaman democracia.

Si lo digo es porque he mirado los documentos sobre el tema, lo mismo que tú. La diferencia es que nuestra idea de la democracia no debe ser la misma.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
17 jul 2005
Año 2005, siglo XXI, y todavia estamos con el rollo de las banderas y las lenguas.
Un patriota: un idiota.
Espavilad de una puta vez, cerdos.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
Doncs si haguessis mira't els documents de l'època t'haguessis adonat que la CEDA no va ser el partit més votat, que estrany que no et donessis compte que de la CEDA van entrar dos ministres en coalició amb el partit radical de Lerroux, la dreta, aquesta si, més votada. Quina història us ensenyen la que diu tonteries o la que menteix directament amb Pios Pollas. Us heu llegit un llibre fals i us l'heu cregut i a sobre doneu lliçons quan no teniu ni puta idea. Així sou els feixistes que no teniu vergonya
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
aixo a qui li dius?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
Si rellegeixes els anteriors comentaris veuràs que un que es denomina antifa diu la tonteria de que la CEDA va ser el partit més votat demostrant que no té ni punyetera idea de que parla, em sembla que està clar a qui li dic la resposta.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
perdona es q els ultims comentaris de antifa i agente 0069 man dolgut de veritat pq demostren la seva estupidesa i q no tenen cultura i q no saben de q parlen.
Es llastima q en un lloc com a indymedia hi hagi gent com ells
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
Vaya, que somos unos ignorantes porque no pensamos lo mismo que tú y que no deberíamos estar en indymedia. Muy demócrata el chaval.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
informat una mica de la historia.
el problema teu es q no vols acceptar el q va passar pq encara q et fagis dir antifa ets un feixista.
Llegeix una mica de llibres d'historia i veuras com tot el q hem dit aqui es veritat.
Es dolorós reconeixer el passat jo ja ho e fet i tu?
Mes igual si penseu com jo o no l'unic q dic es q t'informis degudament
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
X, con todo tu dolor, todavía no te has dado cuenta que quien anda cojo, cojísimo diría, de información eres tu - historiador de mierda que extrapolas la historia a la medida de tus retorcidos intereses - tu y la retahila que te sigue con fe ciega al albur de esa autoproclamación.
Me enterneciste la primera vez, me sorprendiste la segunda pero ya, esta tercera, me acabas de hinchar las pelotas con ese tono plañidero intentando irrogarte la paternidad de autorizar o no las entradas en ese medio. Supongo que debido a que se trata de la única paternidad a la que puedes esperar, pues otras.....no se con que.-
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
Yo me he leído muchos libros de historia. De historia he dicho, no panfletos para lavar el cerebro.

De manera que primero dices que la CEDA no podía gobernar porque era de derechas. Te digo que había ganado las elecciones, y ahora vas y dices que no. ¿Quién no se atiene a los hechos?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
tu ets tonto o no saps llegir?
La CEDA mai va guanyar unes eleccions ni va ser mai el partit mes votat. Va ser el partit lerrouxista de Lerroux qui va guanyar les eleccions xro per fer majoria necessitava la CEDA i x aixo va entrar al govern.
ho pots llegir a qualsevol llibre d'historia q ensenyin a l'escola o a on sigui q vagis.
si no tu creus llegeix ves a aqui:

http://www.fuenterrebollo.com/slerroux.html

i veuras com tinc raó.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
agente 0069 ets una de les persones mes ignorants q e tingut la desgracia de coneixer.
Hem sembla q l'gnorant ets tu ja q jo nomes t'explico els fets historics mentre q tu em vens amb histories q la gran part son inventades x tal de fer una barrera en el passat ja q teniu por de q tornin aquells temps de justicia.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
típica táctica estalinista:
acusa a los demás de lo que tú mismo haces.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
jajajaja
q passa ja no saps q dir?
hem sap greu xro jo no soc estalinista nomes ensenyo la veritat.
a part no se q he acusat als altres q hagi fet jo.
antifa la mascara se ta caigut i s'ha descobrt realment el q ets: un feixista estupid q no sap el q diu i que vol amagar la historia a la resta
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
18 jul 2005
A ti la máscara se te había caído desde el principio, al llamar fascista a todo el que no piensa como tú, al decir que los que no piensen como tú no deberían participar aquí y al decir que los partidos que a ti no te gustan no pueden gobernar aunque tengan la mayoría de los votos,y que si quieren gobernar eso da derecho a los tuyos a cometer un genocidio.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
despres de q t'hagues demostrat q la CEDA mai va guanyar les eleccions hem surts amb aquesta?
jo no he dit mai q els partits q no m'agraden no puguin governar basicament te explicat uns fets del passat q ha tu et costa de reconeixer xro q es la pura veritat.
pel q fa a la gent de l'indymedia mes igual qui parli mentres s'informi del tema i no vagi dient disbarats q no tenen cap sentit res mes .
ets tu q ho has entes malament.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
¿Cuales son las historias inventadas?.
Hasta ahora, el único que ha fantaseado y fantasmeado has sido tu y has sido tu, sencillamente, inbuido no digo de unos falsos conocimientos, porqué ni conocimiento tienes, sino parafraseando lo que otros fanáticos fundamentalistas como tu, pero con algo mas de cerebro, han conseguido que repitieras como un puto loro.
Continúas pretendiendo dogmatizar y sentar cátedra - esa cátedra de historiador supongo - y continúas, asimismo, estableciendo tus catalogaciones de la gente que entra en ese medio cuando, en definitiva, no eres mas que un accidente sexual descontrolado en cama ajena del que, no se antifa, pero yo, empiezo a estar hasta las amigdalas interinguinales.
Las lecciones de historia, imbécil, y digo historia y no panfletarismo demagógico, no son precisamente tu fuerte y me considero perfectamente legitimado a usar el tono empleado, desde el punto en que tu, si tu, desgraciado de mierda, te permites llamarme ignorante.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
Efectiamente, estas personas parece que han salido de una madrasa. Sueltan el rollo del chip que les han metido en la cabeza y de ahí no salen. Claro, que a lo mejor tienen miedo de enterarse de la realidad porque es0 les llevaría a reconocer que estaban equivocados y que algún listillo se estaba aprovechando de su lavado de cerebro.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
Hombreeee anfita tú por aquí, no se que es peor si una madrassa o la conferencia eppiscopeal española de donde sales tú. Joder si es muy sencillo, los supuestos previstos en la fascista Ley de Partidos para ilegalizar un partido son exactamente los que se constatan en la manifestacion de Salamanca organizada por el PP y protagonizada por sus caudillos. Donde se hizo apología de la violencia anticatalana y se amenazó explícitamente a personas concretas bien conocidas públicamente. ¿Cómo no lo va a saber la extrema derecha española si fue precisamente la que elaboró e impusó la ley con la pasividad cómplice del PSOE!? Claro que quizas pasa que si amenaza un partido españolista no pasa nada, ¿es eso?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
Pues eso que tú dices de la manifa de Salamanca es mentira. Y mira tú quién se va a quejar,el socio de Josu Ternera. Además ¿de dónde te sacas que era contra los catalanes? También había catalanes en la manifa.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
Ya sabemos que los fascistillas españoles viven en un universo paralelo donde ETA tiene la culpa de todo, pero incluso para un flipao como tú decir que fue ETA quien organizó ese acto de exaltación de la xenofóbia anticatalana, como forma de afirmación españolista, para meterle un golazo al PP en su propia portería o es decir su propia Ley de Partidos fascista, es demasiao. Por cierto que en la manifestación, que no manifa porque eso sólo lo decimos los rojoseparatistas, no habían catalanes. Habían sujetos procedentes de la región española del noreste, españoles todos, y punto. ¿No es así, fatxa?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
Vaya, según tú, la eta no tiene culpa de nada. La eta nunca ha matado a nadie. La eta nunca ha mutilado a nadie. La eta nunca ha secuestrado a nadie.
Pobrecita la eta, cómo la difaman.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
Muy interesante: de manera que los que no acaten el pensamiento único no son catalanes y además todos los que no acaten el pensamiento único que algunos quieren imponer utilizando a borregos como tú, esos son fascistas.

Qué peazo de demócratas.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
¿Que harías sin ETA, pobrecillo, que harías sin poder mencionarla cada tres palabras? Mencionala tantas veces como quieras, demuestras una y otra vez como la extrema derecha española la ha usado y usa demagógica y electoralmente. Que patéticos sois, fatxa, dejad a Catalunya en paz.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
qué histérico. Tranquilízate, hombre, no te vaya a dar un infarto.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
Pero si te lo digo por tu bien. Te lo va a dar a tí, que percibes y sientes y ves presente a ETA en todas partes. ¿No te parece algo enfermizo?
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
A mí me parece que lo enfermizo es lo tuyo: te da lo mismo que los terroristas maten o no; para ti es irrelevante. Además llamas fascista a todo el que no esté de acuerdo con lo que tú dices. ¿Quién es el fascista, pues? Si ´crees que tú no, sí que estás para ir a urgencias.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
19 jul 2005
El PP debería ser ilegalizado en aplicación de la fascista Ley de Partidos que elaboró e impuso con la pasividad cómplice del PSOE, las circunstancias que allí especificó para hacerlo son las mismas que se dieron en esa manifestacion de Salamanca convocada y encabezada por el PP. Pero el aparato judicial español ha encubierto este partido pese a las evidencias. Todo el resto son delirios tuyos de los que paso totalmente.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
30 jul 2005
Bueno antifa, después de un parón ajeno a la voluntad de la casa, volvemos a encontrarnos y cuando al tal X se le han acabado los aires para soltar mamarrachadas o, simplemente, se ha dado cuenta que se trata de un imbécil integral con ínfulas de historiador, nos salta el flipi quuien, ahora que ha vuelto a tomar carta de naturaleza, debe estar afectado por una encefalopatía espongiforme.
Que te enteres, capullo y te lo dice un catalán de raigambre y ancestro: a Salamanca, nos desplazamos muchos catalanes de los que, la semana anterior, nos habíamos desplazado a Madrid a manifestarmos contra los hijos de puta terroristas de ETA y, en esa catalogación, o sea en la de hijo de puta y terrorista, te incluyo a ti a tenor de lo que has venido demostrando en cada una de tus miserables entradas.
Mal nacido.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
30 jul 2005
Ya se nota que fuiste a Salamanca, no sabes hacer más que insultar y odiar, se nota mucho entrañable fatxañol.
Re: Cal il·legalitzar el Partit Popular
31 jul 2005
No sabes tu bien la restante cantidad de cosas que sé hacer. Los insultos y los odios son solo para ti y subgéneros como tu.-
Sindicato Sindicat