Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia
Descarga el numero 2 de la revista "Mundo Vegano"!
14 jul 2005
"Mundo Vegano"

Revista per la difussió del veganisme. Anima a deixar l'actitud passiva per part d'aquelles persones interessades en els animals i mostra diverses formes de lluitar per l'alliberacio de les mateixes.
Molta informacio sobre campanyes com SHAC

..en format *.pdf (acrobat reader), donant la possibilitat de que te les baixis per llegir o per fer mes copies portant-les en aquest mateix format a una copisteria per que te les imprimeixin.

http://www.accionvegana.org/subprinc/mod_varios/publicaciones/txt/mvegan

...a la seccio de publicacions de la web podreu trobar diverses publicacions sobre Alliberament Animal, Anarquisme-Verd, en format *pdf

Mundo Vegano, Sombras y Cizallas, Secuaces de la Anarquía, Tensión, Ofensiva Anti-Peletera, Recuerdos de Libertad [memories of freedom ,versió sense censurar]

http://www.accionvegana.org/subprinc/mod_varios/publicaciones/index.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Descarga el numero 2 de la revista "Mundo Vegano"!
15 jul 2005
Jo estic d'acord en que deixeu de menjar carn ja q en mengem molta xro el que no puc estar d'acord es que no un pogueu posar ni la llana. Hem sembla una barbaritat.
Sivoleu menjar carn xro no fer mal els animals mengeu ecològic q fa q els animals no pateixin

A part els vagans són els responsables de que l'altre dia es deixèsin anar tots aquells animals a Galicia, a la fabrica de pells i hem va semblar una barbaritat ja que eren bisons americans i aquí hi ha el biso europeu q esta en perill dextinsió.

Hem sembla molt malament q els deixessiu anar ja que molts van acabar plans x culpa dels cotxes de la carreteran haviam si comenceu a pensar una mica i deixeu de fer bestiesses

Vagans fora!!!
Re: Descarga el numero 2 de la revista "Mundo Vegano"!
15 jul 2005
DIGALI A UN NEN DD'ETIOPIA QUE NO ES MENGI UNA BOTIFARRA QUE SINO ÉS UN A SSASSI HAVIAM QUE ET DIU...

Gràcies a la carn el cervell humà es va desenvolupar.
Re: Descarga el numero 2 de la revista "Mundo Vegano"!
15 jul 2005
l'anarquisme s'hauria de desempallegar d'aquests burgesots animalistes-primitivistes-veganistes
Re: Descarga el numero 2 de la revista "Mundo Vegano"!
15 jul 2005
Mireu...no me mola discutir ni dir comentaris fora de lloc però desprès de llegir això ho fare. Sóc vegana...mai li dire a un nen d'etiopia que no mengi carn, no li dire ni tan sols a ma germana i probablrement si anes a etiopia (o a qualsevol altre lloc) i es decidis fer una campanya portant menjar jo no tindria cap objeccio de que portesin carn. Jo no me la menjaria...però si que la portaria...no se...jo no tinc pq obligar a ningu a q menji el q no toca...i si algu s'he de desempallegar d'algu seria de tu,ja q realment despreciant aquesta gent el que fas es distingir a unes persones de les altres.
Re: Descarga el numero 2 de la revista "Mundo Vegano"!
15 jul 2005
Sempre els mateixos comentaris a la que es publica una noticia relacionada amb el veganisme, no teniu res mes a fer que criticar una cosa que segurament desconeixeu totalment? Jo soc vega i per a mi el que signfica es Respecte i una manera de colaborar el menys minim amb totes les companyies que treueun profit de l`explotacio, perque per a nosaltres el mateix es explotar a nens, negres, dones o animals. I l`excusa de que s`hagi menjat carn tota la vida ja comenca a fer pudor, fa anys tambe s`esclavitzava i es considerava normal, oi? I lo de nens de papa jejeje segurament un comentari fet per algun inutil carregat de diners. No dic que no hi hagi vegans que tenen calers igual que hi ha indepentistes, anarkistes... carregats de bitllets no et fot.

Prou de comentaris inutils, si us agradar menjar parts d`animals morts alla vosaltres contribuint amb l`explotacio!!!!!

Anarquisme, veganisme i consciencia de classe.
Salut i revolucio
Re: Descarga el numero 2 de la revista "Mundo Vegano"!
16 jul 2005
Pregunta als vvegetarians i/o vegans:

I menjar bacteris o llevats com es pot considerar?

Ja que molts dels complements alimenticis que preneu estan compostos per aquests animalets de tamany microscopic. I a mes a mes Tofus i companyies son productes vegetals pero el proces d'industrialització necesaris per produir-los pot ser que sigui mes antinatural que pendres on bon bistec de badella.

I no hem vinguis amb la producció ecologica que es la cosa més insostenible que ha creat la societat de consum, pur marketing per quatre privilegiats que ho poden pagar.

Aixó si mai hem posare amb vosaltre nomé reflexioneu, jo ja fa temps que he disminuit el meu consum de carn pero no deixare de menjar 2 cops a la setmacar i dos peix. dieta mediterrania.

Salut
Re: Descarga el numero 2 de la revista "Mundo Vegano"!
17 jul 2005
Resposta per a carnivors

Sobre el ke dius dels bacteris, ser vega implica causar el menor mal posible a altres especies animals, el ke no vol dir, tant debo pogues ser aixi, ke no en causem mai, per exemple com a humans possiblement no podem evitar que quan anem caminant pel carrer o per on sigui aixafem animals petits o coses aixi,el que si que podem i hem devitar es per exemple divertirnos torturant animals amb corridas, correbous, sanfermines etc, o menjarnos els animals, matantlos i descuartitzanlos com si fossin objectes, has tingut mai un gos o un gat? creus ke tenen inteligencia i sentiments? que creus que sentiria el teu gos o gat si el posessin en fila india penjat dunes pinses amb altres membres de la seva especie? creus quel gos o gat no s anadonaria quels estan matant un per un i ke aviat sel carreguen a ell? i si et digues ke akest animal porta tota la seva vida tancat en una gabia on no es pot ni estirar completament, menjant merda perke estigui cada cop mes gras?, si et repugna la idea ke aixo se li fagi a la teva mascota, perque no ta de repugnar ke algu s-ho fagi a una vaca o un porc, es tan diferent un gos d-un porc?
i si et digues ke tot aquest sofriment de vides animals industrialitzades en cadena no es necessari, els/les humanes podem menjar la mar de be sense consumir carn, es mes ens evitem moltes enfermetats derivades daquesta. Llavors perque seguir causant sofriment innecesari? poses l exemple d Etiopia, pro tu no estas a Etiopia, ni tu ni jo, nosaltres malgrat viure sota un regim dexplotacio capitalista i tenir cada cop mes migrades les nostres condicions dexistencia encara podem triar el que menjem
Sindicat