Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Reunió plata. antifa. amb el regidor de seguretat de l'Ajuntament de Castelló
14 jul 2005
REUNIÓ DE LA PLATAFORMA ANTIFEIXISTA AMB EL REGIDOR DE SEGURETAT DE CASTELLÓ
Aquest matí, dimecres 13 de juliol, tres membres de la Plataforma Antifeixista han mantés una reunió amb el regidor de l’àrea de seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Castelló, Carlos Tovar.


En aquest primer contacte, els membres de la Plataforma li han fet entrega d’un dossier que fa repàs als darrers incidents feixistes, agressions neonazis i demés esdeveniments protagonitzats per persones d’extremadreta a la ciutat de Castelló. Des de la Plataforma se li ha fet aplegar la preocupació davant l’increment d’agressions, que tot i continuades des de fa molts anys, s’han vingut agreujant darrerament.


Des de la Plataforma també s’ha posat en alerta per l’obertura de la seu en Castelló de l’organització política que aglutina i promou les agressions xenòfobes (Espanya 2000)


Tovar per la seua part ha manifestat la predisposició de l’ajuntament en emprar tots els recursos a la seua mà per fer front a aquesta problemàtica, i traslladar les peticions de la Plataforma a la propera Junta de Seguretat, per a la qual la Plataforma s’ha compromés en fer entrega d’un nou dossier detallat sobre la realitat concreta.


En breu hi haurà un altra reunió de semblants característiques amb la subdelegació de Govern Central a Castelló.

PLATAFORMA ANTIFEIXISTA
LA PLANA RESISTEIX

This work is in the public domain

Comentaris

Comunicat de la plata. antifa. sobre l'agressió a 3 joves
14 jul 2005
MEMBRES D’ESPANYA 2000 AGREDIXEN TRES JOVES DAVANT DEL SEU LOCAL

El dissabte 2 de juliol va tenir lloc un nou acte de violència feixista. Tres joves que havien participat en la concentració antifeixista van ser rodejats per individus procedents de la inauguració del local del grup ultradretà Espanya 2000. Els agressors, alguns dels quals portaven les samarretes d’aquest grup amb les sigles DPS, arraconaren els joves quan passaven per l’Avinguda Germans Bou, enfront d’on es troba el local recent inaugurat, colpejant un d’ells i llevant-li i trencant la bandera que havien portat a la concentració. Sembla que els agressors eren majoritàriament forasters, com quasi tots els assistents a la inauguració.


Aquesta nova actuació violenta demostra una vegada més el veritable caràcter d’aquest grup, on s’han aglutinat individus amb un llarg historial de violència, malgrat la imatge de força política normalitzada que pretenen difondre. Però no hi ha cap formació passar per davant del local de la qual siga un perill, ni que els seus membres agreïxquen altres persones pel seu origen ètnic, pel seu aspecte o per portar símbols contraris a la seua ideologia. No podem considerar com a idees polítiques la supremacia racial o l’odi al diferent, ni menys encara que això justifique accions violentes com les que patim contínuament, tot i que sols una ínfima part es denuncien públicament, en sentir-se amenaçades les persones que les han patit.


També demostra la falsedat de les versions, que qualifiquen la majoria de les agressions com a baralla entre bandes enfrontades o accions aïllades de desequilibrats mentals. Lluny d’això, es tracta d’una estratègia perfectament dissenyada que abasta tot l’estat; la violència és el seu instrument polític més important.


Igualment s’ha comprovat com els ultradretans més caracteritzats, amb una llarga trajectòria i amb causes judicials encara pendents, estan enquadrats en aquesta organització, a la orientació política de la qual obeeixen les seues accions, i no a impulsos individuals.


La Plataforma Antifeixista de la Plana considera que no podem consentir ni un segon més aquesta violència. La passivitat, la indiferència, el no valorar la amenaça real, ha pogut estar una de les causes que ha ajudat a que aquests campen ufanosament pels nostres pobles i ciutats. Cal acabar amb la sensació d’impunitat de que semblen gaudir els feixistes, d’inactivitat de qui té l’obligació de defensar la ciutadania. Defensar les víctimes i no culpabilitzar-les, perseguir els agressors i no encobrir-los és el seu deure.


Davant de tota l’acumulació de fets, la Plataforma demana que s’empren tots els instruments possibles per tallar de soca-rel aquests atemptats a la llibertat i la integritat física de ciutadans i ciutadanes. Exigeix que totes les administracions prenguen les mesures oportunes per eradicar el problema: campanyes informatives en escoles i instituts, perseguir d’ofici per part dels cossos de seguretat públics a organitzacions i comportaments feixistes i xenòfobs, que atempten contra els principis de convivència i moltes altres mesures possibles i necessàries.


Per parlar d’aquestes qüestions i exposar els seus punts de vista, la Plataforma Antifeixista de la Plana ha sol·licitat entrevistar-se amb els responsables del tema de l’Ajuntament de Castelló i de la Subdelegació del govern.


Castelló, 5 de juliol de 2005
PLATAFORMA ANTIFEIXISTA DE LA PLANA
Re: Comunicat de la plata. antifa. sobre l'agressió a 3 joves
14 jul 2005
A veure si aixi fan una bona neteja de fatxes com van fer a Barcelona i Girona farà uns 4 mesos. S'els acusa d'associació ilicita i s'els acaba la tonteria!
Re: Reunió plata. antifa. amb el regidor de seguretat de l'Ajuntament de Castelló
15 jul 2005
JAJAJAJAJA y luego dicen que somos del sistema, PERO PORQUE NO OS DEFENDEIS MARICONES!!!!!!!!!!
Teneis que ir a la justicia "fascista" pa que os ayude JAJAJAJAJA
Re: Reunió plata. antifa. amb el regidor de seguretat de l'Ajuntament de Castelló
18 jul 2005
Pues si, a diferencia de vosotros (los fascistas) nosotros no solemos tener ningún problema en denunciar ante la justicia "burguesa" vuestras agresiones sin que esto impida que sigamos ejerciendo nuestro legitimo derecho a la libre expresión, la autodefensa, la denuncia pública, la lucha por la justicia social, ...

Me imagino que para vosotros (y algunos de los antifas más reaccionarios) esto sera una completa contradicción que nunca comprendereis. Tranquilos, por que vosotros hayais perdido la capacidad de razonar no quiere decir que el resto de la gente adolezca de las mismas limitaciones.

Por suerte, nosotros (no todos, pero si la mayoria), no deseamos construir un mundo basado en la "ley del más fuerte" ... y mucho menos convertirnos en unos macarruzos de tres al cuarto como vosotros.

Un saludo a la plataforma antifeixista desde "la diaspora castellonense".
Re: Reunió plata. antifa. amb el regidor de seguretat de l'Ajuntament de Castelló
18 jul 2005
Ya ya, que de antisistema teneis poquito :)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more