Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Intent de desallotjament a Gallecs
12 jul 2005
Divendres 8 l'Ajuntament de Mollet va intentar , amb traïdoria i alevosia, fer fora les persones que viuen des de fa 30 anys a una de les cases de Gallecs, anomenada Can Cruz. Dos dies abans es van presentar amb un grapat de policies locals per comunicar-los que havien d'abandonar la casa pel perill imminent de caure(?). Fa uns mesos van fer una inspecció visual únicament i ara amb la burda excusa del "perill" volen treure aquestes persones i fer-se amb la casa, tot això amb la complicitat dels propietaris:l'Incasol (Generalitat). El divendres van intentar fer-los fora sense cap mena d'ordre judicial, però s'hi van resistir i ara estan negociant amb els advocats del Col-lectiu Ronda per tal d'evitar que els desallotgin.
És mentida que hagi risc d'ensorrament, un arquitecte va fer un informe que diu que no hi ha cap mena de risc. Tot és una maniobra destinada a fer-se amb l'edifici amb cap mena de cost per a l'Ajuntament.
Can Cruz és una de les cases i masies que es van okupar els anys 70 desprès de l'expropiació. Edificis i terres que van quedar abandonades. L'Incasol-Generalitat va vendre, urbanitzat i especulat amb més de 700 hectàrees de les 1.500 expropiades, conjuntament amb diferents ajuntaments "d'esquerres" com els de Mollet, Palau, Santa Perpètua.
.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa