Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Mira que mentiroso
12 jul 2005
Un señor en libertad digital llamado Jorge Alcalde dice que los glaciares de la Antartida están disminuyendo. El world glacier monitoring service dice justamente lo contrario.
http://findesemana.libertaddigital.com/articulo.php/1276230423
El mentiroso

http://www.wgms.ch/mbb/mbb8/sum0203.html
Los científicos

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mira que mentiroso
12 jul 2005
que vol dir aquesta merda noticia????
Re: Mira que mentiroso
12 jul 2005
Malgrat la moderació a indymedia el que és evident que hi han moltes notícies/articles d´opinió que no tenen ni un gram de qualitat. Hi ha dies que dona molta pena veure notícies tan interessants i tan ben argumentades com aquesta. Suposo que la gent de indymedia ha tingut de baixar el llistó molt abaix perquè sinó més de la meitad de les notícies no apareixerien a la columna moderada.

Penso que aquesta falta de qualitat és un problema del poc nivell entre molta gent alhora de intentar escriure un text, també és un gran problema constatar que molta gent no llegeix abans les altres notícies publicades i publiquen la mateixa notícia 20 perosones diferents, i un dels altres grans problemes és que molta gent publica com a notícies articles d´opinió -molt respectables- però són comentaris no notícies i per tant haurien d´estar en una altra columna...

En definitiva, indymedia informa dels MMSS i per altres notícies s´utilitza el copiar-pegar dels periòdics mass media on-line.

No es pot fer res.
Re: Mira que mentiroso
12 jul 2005
la penya d'indymedia va d putu cul. vens a donar un cop d ma?
Re: Mira que mentiroso
13 jul 2005
ja el dono, ja el dono
Sindicat