Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
L'artefacte explosiu, una cafetera cablejada de caràcter cassolà, segons la Policia podria ser obra d'un grup antisistema italià, que protestaria per la detenció a Barcelona de Francesco Gioia, el passat 11 de maig, i de 24 anarquistes en diferents localitats italianes.

Llegeix la notícia sencera a www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
Todas las bombas explotan a favor del sistema capitalista. Poco importa las mentiras con las que se pretendan justificar, sean las bombas de lo que llaman guerras, sean las bombas de lo que llaman terrorismo. Todas las bombas son capitalistas.

Todas las bombas explotan contra la revolución.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
Las bombas son completamente contrarias al ANARQUISMO, porque atentan contra la libertad.

Nadie puede sustraerse al efecto de la explosión de una bomba. Luego una bomba, y toda violencia, atentan contra la libertad.

Las bombas alimentan al sistema capitalista.

Los que ponen bombas y usan las armas y la violencia no pueden ser anarquistas. El nihilismo también está al servicio de los capitalistas.

Poner bombas es una acción cobarde propia del lumpen, completamente antirrevolucionaria.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
correcte, és individualisme dur i pur que posa en safata la repressió "legítima" per part dels poders
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
No individualisme, sino capitalisme pur i dur. Els capitalistes fan servir les bombes per obtenir els seus objectius. No hi ha diferencia entre els capitalistes que fan guerres per tirar les seves bombes i les bombes que possen els terroristes. Uns i altres actúen segons la dinàmica capitalista primitiva: violència de tota mena com a medi per obtenir objectius.

L'individualisme no tè rès a veure amb això. La crítica contra l'individualisme té mès a veure amb els predicadors del buenisme "humanitari". Tan se val que la violència tingui objectius col.lectius: la violència es sempre capitalista.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
Han matat un gos policia...
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
aviam, és una acció individualista pel fet que no es tracta de cap acció que formi part d'una estratègia revolucionària de masses sinò dels capricis d'algun radicalillo que anant de llest li fa el joc al sistema (fins i tot als predicadors buenistes aquests que dius, que ara poden sortir amb grans pancartes dient "no a la violència, dios és amor")
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
Els canvis els fem entre tots i totes!!

El terrorime ataca indiscriminadamet a tota la població sense fer distincions.

La violència política o lluita aramda és una altra cosa que pot ser acceptable o no, depenent de les condicions polítiques i repressives de la societat on es desenvolupi. I inclús aquestes condicons siguin inacceptables hi ha sempre aktres vies de resposta, no només l'armada.

www.esfazil.com/kaos/noticia.php?id_noticia=10685

EL TERRORISME ES INACEPTABLE!!

www.kaosenlared.net
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
En todo caso, para que quede claro.

No se trata de manifestarse contra la violencia, como hacen las masas pequeñoburguesas y claman los sacerdores del capital, sino de entender que la violencia es completamente antirrevolucionaria desde el punto de vista de la acción política.

Contra el capitalismo no se puede luchar empleando la violencia ni las bombas, sino oponiendo la revolución. No se puede luchar contra las hienas actuando como una hiena: entonces se convierte uno en una hiena.

La revolución tiene que ser un elefante: no se puede vencer de ningún otro modo a la inmensa manada de hienas que forman el escalafón capitalista (arriba, abajo, a la derecha, a la izquierda, en el centro). Toda violencia atenta contra la vida de este elefante: cuando el elefante se levante, toda violencia será ya innecesaria. El capitalismo sólo puede ser aplastado por una fuerza inmensa que sea muy superior: por ejemplo por dos mil millones de seres humanos conscientes que han superado conjunta y coordinadamente la etapa simiesca de su desarrollo. El escalafón capitalista, aunque esté formado por millones de agresivos simios, no puede luchar contra dos mil millones de seres humanos avanzados. ¿Cuál es la masa crítica? ¿Cómo ha de estar repartida en todos los países? ¿Como coordinar la conciencia evolutiva? Estas son las cuestiones que tenemos que responder. Mientras tanto, toda bomba que explota. Toda arma que se usa, es siempre un atentado contra la revolución.

Así que el terrorismo refuerza el capitalismo. Por tanto toda violencia es antirrevolucionaria.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
"Siempre he preferido los gatos a los perros.
¿Sabeis por qué?
Por que no hay gatos policías"
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
ara per lluitar contra la represió utilitzarem flors d colors i paraules amables!!!

visca el mon d yupi i les rajoletes grogues!!!!

i ara em menjo un tripi!!!!!!!!
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
Es clar que tú, juas, no estàs preparat per sumar-te a la revolució. Encara penses que tota lluita es fa a garrotades, com quan anavem a quatre potes. Tú ets de la multitut que no se'n surt del parany que li possa davant el capital tot i creient-se molt "revolucionari". "LLuitat contra la repressió", dius. Donç amic meu, no es pot lluitar contra la repressió dins el sistema capitalista.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
Magaledro, estàs molt pesat amb la teva nova teoria de que la violència sempre és capitalista, això qui t'ho ha revelat? Totes les revolucions en aquest món han vingut després de processos violents. Amb això no vull dir que l'il·luminat que hagi posa't una bomba en aquell lloc simplement perque es deia italià estigui iniciant-la, ni que estigui d'acord en el tipus de revolució que aquest paiaso voldrà, ni que tota violència és revolucionària. Però et repeteixo:

LA VIOLÈNCIA NO SEMPRE ÉS CAPITALISTA

Per molt que et quedi un lema molt maco, i que canviant-te el nick intentis semblar multitut les coses no són tan blanques i negres com tu les veus sempre.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
toma capuccino
Lliberat anarquistes si! ¿però "Italians"?
12 jul 2005
Solidaritat amb els companys anarquistes empresonats a l'estat italià i espanyol (que no "Italians/es") detinguts/des.

7 d'ells en concret són Sards, del ara clausurat cercle "Fraria" de Cagliari, espai a on individualitats anarquistes, independentistes i comunistes antiautoritaries que donen vida a diverses iniciatives de intervenció al teixit social de la illa, de denuncia a la colonització de Sardenya de l'estat italia, i de solidaritat amb les persones preses...

Solidaritat entre pobles, guerra entre classes.
Tots els presxs al carrer!
Visca la anarquia i mort al estat!
"no había intención de matar o herir a nadie"
12 jul 2005
<<El cónsul italiano en Barcelona, Franco Giordano, ha quitado importancia al suceso y ha opinado que la explosión "no parece una amenaza terrorista", sino más bien "una demostración, porque no había intención de matar o herir a nadie", ya que la cafetera bomba se hallaba en un lugar muy visible.

Giordani ha admitido que desde hace años están afincados en Barcelona grupos anarquistas internacionales, de los que forman parte tanto italianos como personas de otras nacionalidades, y que éstos "hacen demostraciones, pero nunca habían amenazado directamente" al Instituto de Cultura.

El cónsul ha subrayado que el edificio que ocupa el Instituto de Cultura está "intacto" y que la explosión ha provocado sólo la rotura de los vidrios de la puerta principal, que nunca está abierta porque la entrada habitual al edificio se encuentra en un lateral.>>

Bo ja se van aclarint les coses, no? Que si terrorisme, que si violència cega, que si café massa carregat...
Trobe que hauriem d'aprendre a esperar i callar i no botar a la palestra des del primer moment imitant als partits polítics (PP, PSOE, PNV, IU...) i mitjans de comunicació (País, Mundo...) que acusaven a ETA de ser l'autora de 11M quan la sang encara era calenta als trens de Madrid.

Ho sent pels policies que s'han passat tot el dia intoxicant, el cònsul ho ha deixat ben clar: <<"no parece una amenaza terrorista", sino más bien "una demostración, porque no había intención de matar o herir a nadie", ya que la cafetera bomba se hallaba en un lugar muy visible.>> Així que a callar.

Tot açò que ha passat és un bon exemple de que amb una simple cafetera "sense intenció de ferir o matar a ningú" es pot trencar la hipòcrita pau social i posar dels nervis als estòmacs agraïts del sistema i als feixistes disfressats de pacifistes.

I ara unes paraules per als TEDAX: no sé si vos donen el títol després de unes pràctiques a les falles de València, però no teniu ni idea de fer la vostra faena. Heu sacrificat al gos de manera absurda, sense cap necessitat de fer-ho. Si veieu una cafetera d'on ixen uns cables, el que heu de fer és una explosió controlada i no enviar als dos gossos per vore si hi han explossius. Però sou tan imbècils que passa el que passa. Els únics responsables de la mort del gos sou vosaltres, gossos. Respecte a l'altre txakurra que es troba a l'hospital només cantar-li una nana per a que es dorga definitivament: "Busca busca, olfatea las esquinas pregunta a la gente, eres un chucho obediente. Sigue mis huellas no se diga que no puedes cumplir con el que manda, eres su mejor sirviente. Y tu amo aparece grotesco y tú obedeciendo das palos de ciego. Dibujas ante nosotros la viva imagen de un mundo muerto. Y vuestra omnipotencia se transforma en desconcierto, y el cazador cazado es un buen final para este cuento."

I després de tot el rotllo que vos he soltat: PRESES A CASA!
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
El cónsul italiano en Barcelona, Franco Giordano, ha quitado importancia al suceso y ha opinado que la explosión "no parece una amenaza terrorista", sino más bien "una demostración, porque no había intención de matar o herir a nadie", ya que la cafetera bomba se hallaba en un lugar muy visible.

Giordani ha admitido que desde hace años están afincados en Barcelona grupos anarquistas internacionales, de los que forman parte tanto italianos como personas de otras nacionalidades, y que éstos "hacen demostraciones, pero nunca habían amenazado directamente" al Instituto de Cultura.

El cónsul ha subrayado que el edificio que ocupa el Instituto de Cultura está "intacto" y que la explosión ha provocado sólo la rotura de los vidrios de la puerta principal, que nunca está abierta porque la entrada habitual al edificio se encuentra en un lateral.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
deuen estar de vacances i aprofiten per fotre uns petardets... quina joventut!
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
No tota la violéncia es capitalista, es clar, però els capitalistes sòn els únics que en treuen ventatja de la violència.

Què es el capitalisme sino una sistema que funciona perque una èlit obtingui privilegis a costa de la explotació i la depredació ? Donç la violència es la esència del capitalisme, amic meu.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
i potser també sigui la violència una de les moltes armes per enderrocar el capitalisme.
i un bon mitjà d´autodefensa contra agressions d´estats capitalistes i imperialistes.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
12 jul 2005
Posar bombes al segle XXI és només una acció de nazis, es diguin com es diguin els nazis.
Bona lògica
13 jul 2005
Sócrates és mortal

Els gossos són mortals

Aleshores Sócrates és un gos (es diguin com es diguin els Sócrates del segel XXI)
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
13 jul 2005
La violència no pot fer rès per "enderrocar" el sistema capitalista perque per derrotar el sistema capitalista el que es fa necesari es un canvi evoilutiu de la organització humana de la producció i la violència es precisament el element mès primitiu. La violència es tan de simis com el capitalisme, el que passa es que alguns s'en resisteixen a evolucionar i somian amb les cavernes i les garrotades. El capitalisme no el fan solamament els "capitalistes" sino una bona panda de simis amb cert aspecte humà amb els que compartim el planeta.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
16 jul 2005
Sense voler entrar en el debat sobre si ha estat profitós o no l'artefacte, voldria dirigir-li unes paraules a l'autor del segon missatge, que firma com "¿anarquistas?". Li recomanaria que callés la boca si no sap de què parla, el nihilisme mai ha estat al servei dels capitalistes, si us plau, si tanta facilitat tens per acusar als altres, et prego que t'informis sobre les seves críticques, posicions filosòfiques, analitzis l'actitud dels personatges més destacats, i estudiis la historia i el desenvolupament del seu moviment, aviam si al final encara segueixes sostenint la mateixa tesi.

Salutacions
El profit de la violencia
16 jul 2005
És evident que "la bomba anarquista" (com l'apunta la premsa burgesa) no beneficia aquests presos i preses, ni cap altre.
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
30 jul 2005
el hecho de que usaran al perro, el hecho que estaba en plena calle, el hecho de que el consul italiano le quite importancia pero sin dudar en apuntar que existe terrorismo anarquista internacional organizado aunque con pocas pretensiones, el hecho de la famosa maleta de vallvidriera, el hecho de la macro pintada en plena calle aragón, el hecho de que no hay reivindicación del atentado... pero en serio nos tragamxs que ha sido un radicalillo sin cerebro como la EVA ¡Ah a lo mejor si! ¡claro, ella es una policía-feixista disfrazada de anarco-violenta! ¿No? ¡que va! el fascista y el policía soy yo ¿No "Evita"? (Si lo digo por Evita perón, la reina del terrorismo de estado encubierto).

¡Revolución de masas y armada siendo necesaria SI! ¡Gilipolleces de 4 gatxs NO!

¡Aun Así mi solidaridad no les excluye, mientras no viertan la sangre de un/a obrerx!
Re: Via d'investigació de la bomba a l'Institut Italià de Cultura
01 ago 2005
A lo millor el "radicalillo sin cerebro" ets tu i encara no t'has adonat! Però si penses que sóc jo m'agradaria que em donares algun argument perquè escupir paraules és molt fàcil.

Ai ziapios, ziapios...
Sindicat Terrassa