Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
El CSOA l'Estella reneix com a Can Tramuntana
09 jul 2005
Tantes vegades desallotjats, tantes més una okupant!
Salut,

avui, 9 de Juliol (1 any després de l'okupació del CSOA l'Estella), a dos quarts de dotze del matí, s'ha okupat Can Tramuntana a Mataró, el CSOA l'Estella ha resorgit de les runes després de conviure al CSOA la Drogueria.

Estem concentrats a la fàbrica que està a la rotonda de Rocafonda Nord. La rotonda que et porta cap a Can Bruguera. Carrer Pintor Estrany, 5.

Estem a dins perquè en comptes de demanar espais a l'Administració, girem la truita, i som nosaltres que els oferim al barri.

Estarem, des d'ara mateix allà, decorant l'espai, i sobretot el que toca al principi d'obrir un espai: netejar-lo. Hi haurà dinar i moltes ganes
de disfrutar, esteu tots i totes convidats a venir-hi.

http://musaik.net/tramuntana

Vinga,

Salut i desobediència!

Assemblea de Can Tramuntana

Us deixem el manifest que hem escrit:
------------------------------------------------



Tantes vegades desallotjats, tantes més una okupant!


Dins d'aquest món on vivim, dins del nostre entorn, ens trobem aixafats, sense la possibilitat de poder-nos moure ni expressar-nos en llibertat.

Ens trobem sense feina, sense casa, sense comunitat, sense papers, sense amor, sense mitjans per informar-nos, i en canvi només veiem consum, seguretat, violència, odi i un únic pensament. Som la nova classe social, el precariat.

Concretament, a la nostra ciutat també ens imposen el model, el qual està regulat única i exclusivament pel benefici econòmic. Un model on hi entren torres de 20 pisos, temples de consum, antenes de microones fregint-nos, aparcaments per tancar nens i grans, urbanitzacions d'adinerats, i on no hi caben ni zones verdes, ni centres socials, ni carrils bici, ni sénies, ni altres maneres de fer i pensar.

Davant d'aquest conjunt de problemes, sorgeixen diversos moviments socials amb l'objectiu de construir noves maneres de relacionar-nos i d'autoorganitzar-nos. Per portar-ho a terme, nosaltres hem escollit l'opció de l'acció directa. Lluitem contra el Déu Diner lluitant contra l'especulació urbanística. I ho fem deconstruint: construint un nou model mentre es va destruint l'actual. Construint amb la pràctica quotidiana, cercant noves formes d'assemblearisme, aprenent formes d'autogestió, creant pensaments crítics, investigant noves formes de comunicació i, sobretot, fent desobediència civil.

Per tot això, encara que ens imposin multes, judicis, denúncies, encara que ens hagin deixat sense espai, seguim tenint totes les ganes de treballar, de destrossar-nos els pulmons amb la pols i d'invertir el temps necessari per desenvolupar el nostre projecte posant-hi la il·lusió que faci falta. Perquè no ens imposin aquest model de ciutat i poder crear-ne un de propi.

El nostre objectiu, encara que ens hagin desallotjat, és seguir mostrant a tothom que hi ha espais que es moren de fàstic perquè algú s'enriqueixi. Nosaltres proposem prendre aquell espai buit, proposem recuperar aquest espai per transformar-lo en un centre social obert a tothom on s'hi realitzen tot tipus de tallers que tu proposis i entre tots portem endavant (taller de costura, de bicicletes, de lectura, d'informàtica, xerrades, ...).
Creant intel·ligència col·lectiva inventant camins cap a la llibertat.

Assemblea Desallotjada i Reubicada de l'Estella
Assemblea de Can Tramuntana
Mira també:
http://musaik.net/tramuntana
http://musaik.net/estella

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El CSOA l'Estella reneix com a Can Tramuntana
09 jul 2005
Endavant amb la iniciativa!

Salut i lluita!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more