Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : guerra
Putin:Terrorista!
09 jul 2005
El títol original i que per motius de censura automàtica no ha pogut ser és aquest:
Putin:TERRORISTA

Sembla ser que el conflicte i la massacre de Txetxènia no importa a ningú...
mentre que a Irak el seguiment de la barbarie més o menys és actiu per part d'aquelles persones que en un moment determinat surten al carrer a queixar-se o a muntar forums pijo-alternatius amb pasta del corrupte-ajuntament.

Segons un mitja de desinformació de masses, s'ha filtrat la notícia que a la massacre de l'escola de Beslan on van morir una massa de nens i guerrillers presumptament Txetxens, va ser a causa de les forces militars russes que van atacar l'escola amb míssils i tancs amb llançaflames, i que disparaven contra les finestres cada vegada que sorgia el cap de qualsevol persona, fos nen, profe o guerriller. acció semblant al rescat o matança en el teatre rus on van enverinar a tot quisqui i rematar amb un tret a la nuca als guerrillers.
Una periodista va ser enverinada en el trajecte cap a l'escola de Beslan i va despertar en un hospital.Era la mateixa que va mediar amb els guerrillers en el teatre.

Putin ex agent de la kgb, va ordenar la destruccio d'uns edificis de vivendes a russia per atribuir-ho a la resistencia txetxena. Així va pujar al poder i la segona guerra de terra cremada contra la republica txetxena va poder continuar fins ara.


(ale, ja m'he desfogat)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Putin:Terrorista!
09 jul 2005

>>> El títol original i que per motius de censura automàtica no ha pogut ser és aquest: Putin:TERRORISTA


No ho entenc, que potser: "Putin:TERRORISTA" i "Putin:Terrorista!" no volen dir el mateix?.
Escriure en majúscules en internet està considerat com si cridessis i per tant una falta de respecte, i si en el altre títol ("Putin:Terrorista!") poses un signe d´exclamació "!" vol dir que aquesta paraula (Terrorista) s´ha de llegir amb més èmfasi, en altres paraules: el mateix resultat tant a nivell de contingut i de forma. I si et fixes bé en el formulari de publicació al costat del camp on has de posar el títol de la notícia hi ha l´advertència: "Títol (no cridis, fes un ús moderat de les majúscules)".
Últimament s´utilitza massa la paraula censura per qualificat als/les administrador*s de indymedia i jo hem pregunto: on és la censura? si justament hi han dues columnes una de moderada i l´altra oberta per acontentar a tothom. Que vols veure totes les notícies sense filtre, doncs vas a la publicació oberta, que no, doncs vas a la publicació moderada..
A més, recordo que la "censura" és a priori, és a dir abans de què és publiqui la notícia i donat el sistema automàtic de publicació de indymedia no existeix la censura pel contingut, el que hi ha és la possibilitat de moderar certes notícies (a posteriori) per tal d´habilitar una altra columna de notícies (la publicació moderada) per la gent que ho vol així.


Però és clar, per alguna minoria els/les acusa: "Uns torquemadas de la censura amics dels policies i dels sionistes" i per altres: "uns censuradors a seques". Una cosa del tot injusta perquè justamenyt indy BCN és un dels indys més transparents i més oberts que hi ha.

Re: Putin:Terrorista!
10 jul 2005
putus frikis...
Re: Putin:Terrorista!
10 jul 2005
si vols comunicar a internet, tens q entendre els codigs d comunicacio q ja son establerts... si per els putus frikis q varem crear l'eina q disfrutes :PP
Sindicat Terrassa