Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Avui concert antirepressiu al Prat: Soziedad Alkoholika-Red Banner-Shock Code-Insershow
08 jul 2005

Al Prat de Llobregat fa deu anys que s'està okupant, una dècada on han passat moltes coses i on el projecte de l'okupació continua endavant amb més força que mai. La història de l'okupació al Prat és la història de qualsevol lloc on hi ha lluita i la dels diversos col·lectius que s'agrupen per construir alternatives i per plantar cara a un sistema que ens oprimeix. És per això que hem volgut organitzar aquest concert, per celebrar aquesta dècada i per tal de conscienciar i ajudar a d'altres col·lectius que pateixin la repressió amb la creació d'una caixa de resistència per fer front als processos oberts en els darrers anys.

concertantirepressiuR.jpg

El 9 de juliol al camp de futbol Fondo d'en Peixo del Prat de Llobregat. Mapa per arribar. A les 20:30 s'obriran portes i el concert començarà a les 21:00. Els grups seran:

SOZIEDAD ALKOHOLIKA

RED BANNER

SHOCK CODE

INSERSHOW

Punts venda entrades anticipada: 10 euros. A taquilla seran 13 euros

BARCELONA: (Centre): El lokal, Kebra; (Sants): Distribuidora ciutat invisible, Casal independentista; (Gràcia): La Torna , Bar Rèlics; (Poblenou): Roxi; (Sant Andreu): El Brot; SANTA COLOMA GRAMENET: Bar Paréntesis; EL PRAT LLOBREGAT: KOP-Alta Tensió; KORNEYÀ: CSO Tòxics; MANRESA: cafè l'Havana; VILAFRANCA: Ateneu X; TERRASSA: El kasalet okupat , Bar Musical Skorpions; CAPELLADES: Jaç Roig; IGUALADA: Ateneu igualadí; BERGA: Ateneu de Berga; LLEIDA: No control discos; VILANOVA I LA GELTRÚ: Ateneu l'aixada; L'HOSPITALET: Bar la RepúblicaEls beneficis aniran destinats a una caixa de resistència pels diversos afectats per processos judicials en curs
This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avui concert antirepressiu al Prat: Soziedad Alkoholika-Red Banner-Shock Code-Insershow
09 jul 2005
Ara hi han dos ateneus a Berga, el Llibertari q ja hi era i el Columna Terra i Llibertat. Només volia q ho sabessiu. Q us vagi molt bé el concert, salut!
Re: Avui concert antirepressiu al Prat: Soziedad Alkoholika-Red Banner-Shock Code-Insershow
09 jul 2005
Segurates amb walkie-tallkies distribuits arreu del perimetre per assegurar que tothom paga i els diners corren. D'aixo en dieu autogestió?
Els fi justifica els mitjans?
Re: Avui concert antirepressiu al Prat: Soziedad Alkoholika-Red Banner-Shock Code-Insershow
09 jul 2005
Si la gent no s'intentés colar en concerts per autogestionas lluites, caixes de resistència no faria falta arribar en aquests extrems.
Re: Avui concert antirepressiu al Prat: Soziedad Alkoholika-Red Banner-Shock Code-Insershow
10 jul 2005
A âDinerito Frescoâ?:
Efectivament, la intenció del concert a part dâuna festa per celebrar els 10 anys dâOkupació al Prat. Era precisament recaptar la màxima quantitat de fons o âdinerito frescoâ?, com li vulguis dir. Però no, per a fins privats, la moguda era una moguda social, això es públic. I si algú no li interessa âels rotllos políticsâ? dons que sàpiga que directament o indirectament (de grat o per que no sâha pogut colar) esta colâ¢laborant.

De fet el que tu anomenes âseguratesâ?(i dâaltres), no es reduïen al àmbit estricte dels membres del KOPâ¢â?Alta Tensióâ?.â¢Anava molt més enllà atenint-se a lâobjectiu del concert. La gent que va anar a "treballar" ho va fer voluntàriament sense cap mena dâànim de lucre i apart pagant segons acord de la assembleari la seva entrada, conscientment i sabent per que.

Ho sento però no crec en la solidaritat com a concepte paternalista, sinó mes haviat com a principi de recolzament mutu, i si algú només li interessa el concert (el producte), i no li interessa una merda la sort dels represaliats (la fi), a mi tampoc me em desperta cap simpatia el personatge amb qüestió. Simplement dir-li que si li fa mal gastar-se 10 Euros amb speed tampoc li fara mal pagar-ho dâentrada aunque sigui en concepte d'impost revolucionari, i si es cola ell sabrà.

La ignorància justifica lâestupidesa?

Atentament:
Un que va pagar la entrada i no va poder gaudir i veure el concert amb la seva plenitud.
Re: Avui concert antirepressiu al Prat: Soziedad Alkoholika-Red Banner-Shock Code-Insershow
11 jul 2005
Bravo "quan el dit....", m'has tret de la boca una resposta que anava a fer segurament no tant bé com tu ni amb tanta calma, la gent que s'ha treballat aquest concert i tots els que van anar aquell dia a currar-s'ho es mereixen un 10 com una muntanya de gran. L'organització va estar perfecta.

A la vegada incidir en que era un concert que per les seves característiques ha estat atacat des de l'àmbit polític i calia estar alerta per possibles incidents i provocacions, més alerta si cap tenint en compte les característiques del camp que com bé se sap és un coladero. No va haver-hi cap incident ni a dins ni a fora.

Una abraçada a tothom que va estar allà col·laborant i com molt bé s'ha explicat no per fer precissament negoci.
Sindicat