Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
M'agradaria saber quins són els criteris de censura a indymedia. M'agradaria saber pq es consideren alguns continguts no ofensius com molestos i es retiren mentre que es deixa tota la basura escrita per la policia, com lo que publica el sionista.
Ahir vaig publicar un post de caire ironic, però prou argumentat, bastant més que moltes de les notícies que es publiquen! No entenc els vostres criteris de censura on deixeu passar els posts feixistes que si atempten contra la dignitat de les persones, on deixeu que de tant en tant us manilulin tota la columna dreta, i en canvi perdeu el temps censurant un post totalment inofensiu que de fet va tenir prou bona acollida!

Estic bastant decepcionat, i no pq no surti cosa que me la sua bastant, ja em direu que en trec jo, sino pq em sembla que actueu com els media globals, on deixeu passar la basura sionista pq no us diguin censuradors, però ens treieu alguns posts inofensius per por al que diguin aquests mateixos sionistes i feixistes.

Bé m'imagino que poca resposat obtindre però ho havia de dir, em sembla molt curios i simptomatic q de tots els posts d'ahir es censures el meu, quan de fet sols va molestar a una persona. Això em fa pensar que a qui va molestar es al censurador. I ho dic així pq així ha ctuat aquest cop.

Un usuari fart de l'hipocresia d'alguns que tenen molt arrelat el discurs benpensant del sistema, i que es dediquen a censurar no els continguts ofensius, sino el que no els agradaa ells.

Bé suposo que aquest tb serà censurat, però no patiu el tornarè a penjar, fins que obtingui alguna resposta!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
Suposo que et refereixes al de les dues linies d'investigació que signaves com acebes i que era molt bo, si és aquest jo també he flipat una mica, sobretot quan fa dies que es passegen les rates fent comentaris a totes les noticies. Les seves explicacions tindran per haver-lo tret però estaria bé sentir-les. Possiblement ha estat un error perque la veritat és que no s'entén.
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
el text era molt bo i ingenios, jo tampoc ho entenc
esperem una resposta dels administradors
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
se'ls ha anat la olla

l'han amagat com a"infracció política"

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190484/index.php

(a més sense posar el nom, pq normalment posen qui ho ha fet)

tbé han amagat com a "infracció política" el següent

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190640/index.php

(potser s'havia d'amagar pq de fet no era ni una notícia ni res, però "infracció política"?)

i en canvi aquest:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190576/index.php

li posen el codi "un altre"...
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
Jo tampoc ho comprenc!
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
Jo també pense quer era molt bó l'article, de fet ho vaig manar per correu electrònic als meus contactes. Crec que de continuar per aquest camí indymedia Barcelona estarà cavant la seva propia tomba.
Desepcionat.
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
jo també el vaig trobar boníssim l'article
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
Yo puse uno que sólo decía que estaban luchando contra la pobreza y ahora les hacían esto: y que NO POD�A SER. Y no lo entendieron. Me quedé flipad*.
Puse otro que decía: antes fueron los comunistas, ahora Al-Qaeda, mañana... y también lo censuraron.
Ahora bien... me la suda.

Desde el 11-M he sacado muchas conclusiones sobre los "medios alternativos". También sobre muchos "intelectuales" que incluso tuvieron que rectificar sus páginas a toda prisa pues hablaron de que había sido quien se dijo, cuando no había que ser muy list* para saber que NO POD�A SER.

En fin, me sumo a vuestras críticas. Pero bueno, tampoco les doy importancia. Son cosas que pasan.
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
pel d'abans: el que passa es que no pots saturar la columna dreta de missatges, el que tu feies eren comentaris, per tant penja'ls d'alguna notícia ja existent (ara, això no crec que sigui cap "infracció política")

i lo del Acebes:

La policia espanyola matè oberta 2 linies d'investigació.
per Acebes 07 jul 2005
Amagat per doctorgonzo amb codi: Policy Violation
Anotacions: basura

doctorgonzo, que entens per basura?
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
Si ho deia per aquell article. No li dono importància però si que m'agradaria saber si es un error, de falta de lectura, o si realment hi ha quelcom més, com por al que diran...

Sols m'agradaria saber en boca del doctorgonzo que l'ha impulsat?

Bé i que consti que ho dic sols amb anims de millorar indymedia, el qual en general trobo una bona eina.

I si creu que això es basura allà ell, suposo q serà un paio molt serios i ocupat, que preferix textos llargs i pedants, plens de tecnicismes que pas un text senzill no massa pensat però q deia prous coses de forma amena com exemplicfica el fet q de fet no va molestar a ningú, tret d'un i al sionista, com no!

Apa salut i revolució,
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
ei q a mi no em va molestar
Sobre la censura d'aquest article
08 jul 2005
A kaosenlared vàrem rebre també aquets article que tenia fo´ça sentit de l'humos (era bó), pero nosaltres no el vàrem publicar per considerar que davant les morts de Londres podria semblar una manca de respecte per les víctimes.

No sabem si aquesta decissió va ser encertada, però això decidirem els companys que pringuem a la web. Desconec el motiu dels companys/es y amics/gues d'Indymedia Barcelona però aquestes vàren ser les nostres raons.

Equivocades o no.

www.kaosenlared.net
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
Correcto. No me parece mal. Pienso que me equivoqué, y quizá debería haber publicado el comentario dentro de la noticia relacionada. Tenéis razón.
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
Hi han dues columnes: una moderada i l´altra oberta. El teu article està visible a la columna oberta. Si s´ha tret de la columna moderada es perquè donat la magnitud de la tragèdia tenir enmig de notícies de morts una notícia-comentari irònic sobre el tema no era el més adequat a la publicació moderada (ho creia i encara ho crec).

Pel terme "infracció política" (=política editorial) és el problema de tenir que traduir el software de l´anglés. En un temps es reanomenaran els títols dels motius d´ocultació de la pubicació moderada. Sóc molt conscient de que sona bastant malament i que s´han de redefinir i readaptar millor. A més, moderar no és gens fàcil, tot el contrari i a vegades s´utilitzen els criteris: "altres" i "infracció..." com a equivalents. Cada dia s´aprén què és el que s´ha de moderar i com fer-ho. Per les altres ocultacions que comenteu: eren comentaris de poques paraules, no notícies i per tant el lloc més addient per penjar-los són com a comentaris de notícies, no com a notícies en sí.

Sí que m´haig de disculpar pel terme "basura" en referència a la notícia del article irònic d´acebes. Estava moderant molts comentaris plens d´insults on posava com a motiu de moderació: "basura" o "insults" (Infracció política=política editorial) i em vaig confondre. Et demano disculpes. Canviaré el motiu d´ocultació pel que t´acabo d´exposar ara.
Re: Sobre la censura a indymedia.
08 jul 2005
Per qualsevol dubte o qüestió relacionat amb indymedia podeu escriure a: barcelonaindymedia ARROBA moviments.cat
Re: Sobre la censura a indymedia.
09 jul 2005
saludos al Tomas de Torquemada de indy, amigo de sionistas y polis.
Sindicato Sindicat