Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
Totes les bombes son capitalistes
08 jul 2005
LLuïtem contra el capitalisme sense caure al parany dels que amb l'excusa d'un dol que no senten, pretenen convertir la nostra solidaritat en adhesions a les seves polítiques.
Les bombes de Gernika, eren bombes capitalistes. Com les V-1 que van caure a Londres durant la IIGM. Les que van destroçar Dresden tambè eren bombes capitalistes, i tambè ho eren les que van caure sobre Berlín quan van entrar els stalinistes.Bombes capitalistes. Projectils imperialistes sortien de les troneres dels tancs que van entrar a Praga al 68.

Bombes capitalistes son las de Al Qaeda, les d'en Bush, les dels sionistes, les dels suicides islàmics, les dels grups terroristes catòlics, maoístes, taoístes, protestants, evangélics o de quansevol altre secta i les bombes de tots els terroristes de quansevol mena. I els fussells, i les pistoles i tot el seu armamament electrònic per fer explotar avions, trens, persones.

Quan escleta una bomba o surt una bala o cau una gillotina, o s'encèn una cadira elèctrica, o una bulldozer aplasta uns manifestants, el capitalisme s'enforteix per seguir la seva depredació de bèstia primitiva a tot el mòn.

La revolució ha d'aturar aquesta destrucció i aquesta barbàrie i parar els peus als feixistes que s'en volen aprofitar per noves depredacions i noves barbaries i nous defensismes i per criminalitzar i desmovitlitzar la lluita anticapitalista.

Contra totes les bombes
No al terrorisme
No a la guerra
No al defensisme
No al feixisme
No al buenisme

Tot aixó es resumeix en una sola lluita:

NO AL CAPITALISME

Per la revolució socialista mundial contra el capitalisme, el terrorisme i la guerra.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Totes les bombes son capitalistes
08 jul 2005
AGAINST TERRORISM AND WAR. MAKE CAPITALISM HISTORY
Re: Totes les bombes son capitalistes
08 jul 2005
tb hi ha bombes i trets socialistes... no ens n'oblidem...
el que si es cert es que tota aquesta amenaça terrorista neix com a conseqüencia del capitalisme, què hi farem??? Ens diuen utòpics per creure, i voler viure en llibertat, però el que és utòpic es viure en el nostre ritme de vida, només aconseguit apartir de l'explotació de les persones i l'expoliació dels recursos naturals i esperar que tot funcioni sense problemes... La GUERRA arribarà, tard o d'hora arribarà, això no pot seguir així... i el sistema caurà... d'altres èpoques han passat... el tema es saber quines seran les següents, i qui intentarà dirigir-nos... No ho consentirem... llibertat i solidaritat amb les víctimes del capital
Re: Totes les bombes son capitalistes
08 jul 2005
¿Capitalistes els lluitadors de la Resistència francesa contra els nazis, els resistents iraquians,els torturats palestins,els argelians contra els ocupants frencessos? ¿de que parles tú,pijo-europeu que no has sentit mai les bombes sobre la teua casa,la teua familia assassinada i el teu poble torturat per l'invasor?
Re: Totes les bombes son capitalistes
08 jul 2005
No et posis així amb el pobre Clandestí, és que el pobre noi s'ha llegit un manual trotskista i de l'empanadilla mental que ha agafat delira.

El món és més complicat del que sembla i hi ha quelcom més que la lluita contra el capitalisme, que pels marxistes revolucionaris, anarquistes idem i altres sectes pseudo-religioses ve a ser la "lluita contra el mal" de qualsevol religió. Vençut el mal "regnarà la pau universal, la solidaritat, la fraternitat i el comunisme ...".

(I colorin colorado, la evolución del mundo se ha acabado).
Re: Totes les bombes son capitalistes
08 jul 2005
A mi l'última bomba que em vaig trobar pel carrer em va agafar per la solapa i em va exigir una comissió de 3000 €.

Demostrat : totes les bombes són capitalistes.
Re: Totes les bombes son capitalistes
10 jul 2005
El clandestí no té per qué ser "clandestí"...té el mateix discurs que Jimenez Losantos ,més politicament correcte queningú.
¿Clandestí?...tindries que escriure al ABC,tío !
Algú va dir amb molta raó : "El terrorisme ès la guerra d'els pobres"¿ o te pareix poc terrorista el pilot que llança bombes contra la població civil a l'Iraq?
Sindicato Sindicat