Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
07 jul 2005
Mandamos nuestras condolencias a las familias y el cariño para cada uno de los que han perdido sus vidas hoy y nuestro dolor sentido a todos los las que han sido heridos por las bombas en Londres. Nadie puede perdonar los actos de violencia dirigidos a la gente trabajadora que sólo su vida diaria. No son ni un partido, ni son responsables de decisiones de su gobierno. Son enteramente inocentes y condenamos a los que les han matado o herido.

La pérdida de vidas inocentes, en este país o Irak, es exactamente el resultado de un mundo que se ha convertido en un lugar menos seguro y pacífico en los últimos años.

Hemos trabajado sin respiro para hacer desaparecer las causas de esta violencia en nuestro mundo.

Advertimos, al igual que los servicios de seguridad en este país, que los ataques contra Afganistán e Irak aumentarían la amenaza del ataque terrorista en Gran Bretaña. Los londinenses ahora han pagado de manera trágica el precio del gobierno que no hacía caso de tales advertencias.

Pedimos al gobierno que quite la amenaza sobre la gente de este país, como el gobierno español actuó para quitar a su gente esa amenaza, terminado la ocupación en Irak y dando la vuelta a la completa atención para desarrollar una solución verdadera a los conflictos más grandes de Oriente Medio.

Sólo entonces los inocentes de aquí y en el extranjero podrán gozar de una vida libre de la amenaza de violencia innecesaria.
Mira també:
http://www.revoltaglobal.net/WEB/noticiaweb_050707c.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
Perfecte, així els hi estarem dient que la resposta es possar bombes, d'aquesta manera allà on les posssin s'aseguren que aquell pais treurà les seves tropes.
Re: Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
es que les tropes ja no hi haurien de ser allà.
millor a ca seua, ben tranquilets. fan menys mal
Re: Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
Aixo de convertir la causa en efecte ja ho feien l'Aznar i l'Acebes!!
"Possa't" la llengua al cul, bavós!!
I si vols tropes a l'Itak, te n'hi vas tu, valiente!!
Re: Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
Guaita que fan ara!!! En Pompeu!!!
Re: Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
Esa declaración está cuajada de VENENO CAPITALISTA.

No al Terrorismo
No al Defensismo
No al Buenismo
No al Capitalismo

Por la revolución contra la barbarie
Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
A veure si comencem a prendre consciència de que els interessos i les ambicions que varen fer possible aquests atemptats no són de persones lectores del Corà si no de persones lectores de la Bíblia...Que bé li ha anat a Blair i a la seva degradada imatge internacional erigirse com a víctima d'uns atemptats salvatges que justifiquen el que tothom li criticava, la presència de soldats britànics a l'Irak
Re: Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
No recordes potser que Blair va guanyar les eleccions un cop ja a l'Iraq i havent succeït els atemptats de Madrid i estant amenaçat per Alqaeda???
Re: Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
Comunista Gay: per les teves paraules s'endevina que si fòssis de veritat comunista, no tindries la necesitat de proclamar-te gai. Per un comunista, es indifirent quina sigui la seva inclinació sexual: totes son qüestions privades de les quals no s'en fa política.

La teoria de la conspiració que defenses és en realitat completamente INNECESÀRIA: la lluita anticapitalista revolucionària está contra el TERRORISME, que es una estratègia capitalista, INDEPENDENTMENT de qui siguin els seus autors. El que es segur es que és una ESTRATEGIA CAPITALISTA, ja sigui finançada pels islamistes, els cristians, el jueus, els chiiites, els serveis secrets o quansevol altre organització capitalista i imperialista. EL terrorisme es un acte del capital contra els treballadors, perque el capital sempre assasina els treballadors.

Lamentablement, encara hi ha molts treballadors que traëxen a la seva classe social i es possen al servei dels capitalistes oi amic ?
Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
Mira noi...jo em declaro gay on em dona la gana...ja us agradaria a alguns que cap gao ho digués obertament i tots continuessim presos de l'imperialisme heterosexual, de la dictadura falocèntrica, coitocèntrica, sexista, misògina, adultista i homofoba que defineix l'heterosexualitat. JO no sé si el terrorisme és un acte capitalista, jo entenc que aqui s'ha produït un crim i que han de pagar aquells que l'han comès, no els membres d'una altra cultura als que sistemàticament culpem de tot el que ens passa.
Re: Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
Ai, amic meu, si dius que no saps si el terrorisme es un acte capitaliste, es que no has entes el comunisme. Donç per això et dig que no em quadra que et possis "comunista" al nom.

Ningú t'ha dit que no et possis gay. La contradicció es que signis "comunista gay". Si un es comunista, no importa quina sigui la seva sexualitat, no necessita afegir calificatius.

Si no creus que el terrorisme es un acte capitalista, donç el teu comunisme es poc clar.

Sobre qui "hagi de pagar el crim", ningú tampoc ha dit que hagin de ser el "membres d'una altra cultura": les bombes no les possen les "cultures"; sino els capitalistes, t'insisteixo en això. La forma que tenim d'exigir responsabilitats es FENT QUE EL CAPITALISME PASSI A LA HISTORIA. La sexualitat es de cadascú, mentre sigui completament lliure. Tampoc necessita gaires calificatius.
Que quedi clar
08 jul 2005
Que jo visc a Londres i el partit anomenat RESPECT es un partit politic pro-capitalista, antiguerra si, pero a favor del capitalisme tambe.
I per a mes vergonya el seu lider "George Galloway" s'ha passat 20 anys defenssat el Blair com a diputat del seu partit, fins que el van fer fora es va quedar a l'atur i va haver de buscar altra feina, ves aqui que va neixer el Respect.

Posats a posar comunicats contra les bombes, tampec podeu posar el del Bush que tambe hi esta en contra.
Re: Declaració de RESPECT sobre els atemptats de Londres
08 jul 2005
Jo tb he viscut a Londres i crec que tens una idea equivocada de RESPECT. No és cap partit polític sinó una coalició del moviment antiguerra anglès, i hi ha gent anticapitalista i gent que no ho és.

I tot i que George Galloway no sigui anticapitalista ni sant de la meva devoció, preferiria mil vegades més un George galloway que un Llamazares o un Saura al parlament.

Per l'estat de l'esquerra anticapitalista a GB, RESPECT no està pas malament, és un gran pas per a conseguir una esquerra anticapitalista àmplia, i està aconseguint una forta mobilització social, tot i que fa moltes coses malament, pero tant de bó l'esquerra a catalunya fos la meitat de lo que és RESPECT.
Sindicat