Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Neix l'Equivalisme--un nou model de convivència
07 jul 2005
Suciedad.doc
Suciedad.doc (490 KiB)
Internautes d'Indymedia:
Hem presento a aquesta pàgina web, emblema de la lluita anti-capitalista per transmetre l'inici d'una nova era. S'ha acabat aquella època en que ens quedàvem amb la boca oberta bavejant, somiant amb un món utòpic, lluny de qualsevol realitat palpable.
Ha nascut un nou sistema de convivència no discriminativa, anomenat "Equivalisme", que sota el projecte titulat "Suciedad" exposa unes tesis innovadores. No considero que sigui cap sistema polític, doncs així com els entenc jo, els sistemes polítics tenen una certa funció, i l'Equivalisme advoca especialment per la llibertat individual. Si fos un sistema polític, a l'autor, Wilhem Rose, l'hi agradaria que les seves tesis revolucionàries s’establissin a arreu i permaneixessin en el temps fins a la eternitat.Tot al contrari, l'objectiu dels equivalistes no es sinó la contínua progressió de l'espècie humana a partir de la discussió continuada dels models de convivència.
És necessari saber qui som i perquè volem lluitar. Al nostre entendre, només aquells que desitgin una societat plenament igualitària (no tan sols en la teòrica, sinó també en la pràctica) són dignes d'emprendre la lluita anti-capitalista amb nosaltres. És preferible ser pocs i ben avinguts, amb una estratègia seria i comuna--però no necessàriament fixa--que no pas ajuntar-se amb postures revisionistes i reciclades.
Ara és el moment idoni per matar l'augment de l'extrema dreta a tota Europa. No podem fer com en els anys 30, quan tancant els ulls a una nova realitat social, els totalitaris feixistes van ascendir al poder.
Hauríem de desemmarcar tota la brutícia que porta sobre la democràcia i els nacionalismes. Només una revolució contemporània, a nivell planetari, de caràcter classista i anti-capitalista, pot tenir èxit.Per això és imprescindible unir els llaços entre el nord i el sud, adquirint una forta consciència de classe.
Estem capacitats per decidir el nostre futur. Sí, només nosaltres podem crear una societat llibertària, renovada contínuament, on la creació floreixi i la llibertat, o alguna cosa que s'assembli a ella, deixi de ser quelcom més que un somni adolescent.
Així mateix, després de comprovar una altre vegada la censura i discriminació dels mitjans de comunicació oficials en la seva tasca per divulgar les opinions distorsionades a l'opinió de la classe burgesa, hem presento a Indymedia per presentar l'"Equivalisme".
Si us interesseu prou com per obrir el document adjunt que acompanya aquesta notícia, observareu que existeixen dues parts--la política i la filosòfica--diferenciades. Wilhem Rose ha intentat mesclar aquests dos, que massa sovint, es volen aïllar entre si.
Res més. Només us volia animar a llegir i a divulgar esmentat projecte, i a no dubtar a criticar, elogiar, discutir, proposar, etc., qualsevol manifestació sobre el mateix en aquesta pròpia pàgina web.
Per a més informació,o per baixar-vos el document, podeu accedir a la pàgina web: www.equivalisme.tk, on trobareu un pròleg introductori, i el projecte en si.
Això és tot. Ara és el moment, companys, per oblidar la vella esquerra esporuguida enfront els lladrucs dels gossos del poder.

El mañana es largo, pero nosotros somos más. Siempre seremos muchos más. El mañana es nuestro compañeros.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Neix l'Equivalisme--un nou model de convivència
08 jul 2005
L'equivalisme ens salvarà: ha nascut per donar un a nova dimenssió a la vida humana FINS A LA ETERNINAT.

Els evangelis ja son una mica antics, no et sembla, amic meu ?

Per vendre llibres sectaris, apropiant-se de paraules com llibertat i revolució, ja tenim la premsa burgesa, no volem publicitat a Indymedia.
Re: Neix l'Equivalisme--un nou model de convivència
08 jul 2005
ajunta't amb el de "socialistes postllibertaris" i feu una festa
Re: Neix l'Equivalisme--un nou model de convivència
08 jul 2005
"el comunisme marxista era autoritari, totalitari, dictatorial, injustificable"

el que deiem, que s'han acabat les classes i alguns s'aburreixen i munten partits virtuals (si ho fa el Boadella ho pot fer qualsevol)
Saber llegir-- Saber pensar
08 jul 2005
Sento que hagis entes malament les coses, o que potser n0 hagueu llegit amb prouta atenció el que us deia. Qui diu que m'he apropiat de les paraules "llibertat" i "revolució"? No sóc tan ingenu com per pensar que jo sol fare la puta revolució.
Jo he dit que l'Equivalisme ens havia de salvar? Es que comenco a sentir coses que hem sorprenen.Potser últimament la imaginació vola més lliure (sento utilitzar aquesta paraula) del que ho feia normalment, però penso que hi ha gent que hauria de canviar de camell.
Tu li dius publicitat, i és una manera de dir-ho, però jo li dic proposta. És que potser tu no fas publicitat quan defenses els teus ideals, tan respectables com els meus? Es que tu, com tots--no tan sols la premsa burgesa--no ens adjudiquem les paraules quan les diem?
I perquè collons dieu que es un llibre sectari, si de moment, no l'has llegit. Al contrari, si volgués que fos un llibre sectari potser l'hagués publicat sota un nom real, i no un psèudonim, perquè es senti mancat d'un líder. Precisament aquest projecte advoca per la llibertat actual.
Tot i això penso que tens raó, i que potser he estat massa ingenu en creure que gent com tu jutges una cosa que, en primer lloc, no coneix, i creï judicis poc sòlids a partir d'opinions poc fonamentades.
Evangeli? Perquè collons dius evangelis? Diria que interpretes malament les coses, t'ho dic en serio. Quan puc animar a fer una revolució, no dic que la faré jo, ni que l'hem de fer sota uns parametres que jo digui.
Crec que necessites llegir més, i obrir més aquesta ment d'uns armaris, d'uns calaixos cerebrals, d'una pols mental, que fa massa temps que no neteges.
Re: Neix l'Equivalisme--un nou model de convivència
08 jul 2005
mira, sembla talment un estudiant de sociologia fent un treball de recerca o que s'aborreix molt i que va muntant pseudoideologies per veure qui pica (total un blog te'l muntes en 5 minuts)

quin serà el pròxim? wwww.postequivalistesllibertaris.tk o www.postestucadorsdelsppcc.tk?
Re: Neix l'Equivalisme--un nou model de convivència
08 jul 2005
Podriem quedar demà passat a les 7, Plaça Catalunya cantonada Corte Inglés, ens ajuntem i comencem la revolució proletària internacional purificada de nacionalismes i bla bla bla. Vale ?
Ja em direu que us sembla.
Sindicat Terrassa