Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Màs sangre y dolor
07 jul 2005
De nuevo sangre y dolor....y, de nuevo nauseas al oir las hipòcritas, falsas y manipuladoras palabras de los polìticos,convenientemente coreados por los medios. Hay un intento de vincular la nominaciòn de Londres para la organizaciòn de las "negociadas"2012 con la cadena de bombas. Por si esta tesis no acaba de convencer, tanto el inglesito como el yanky intentan establecer un nexo entre lo ocurrido en Londres con la reuniòn delG-8 (¡Que malos que son estos malos !que nos hacen esta faena mientras "estamos reunidos para solucionar el problema de la pobreza" (sic)."No lograràn cambiar nuestra forma de vida").
Y todos estos politicuchos solo anuncian medidas de coordinaciòn para combatir el " terrorismo".Por la fuerza que les dà el dinero y el poder,por supuesto,¡Echemos balones fuera!" El terrorismo actua cuando puede"."Al terrorismo no hay que buscarle razones,solo hay que combatirlo".....y todas las frases manidas de siempre. Pues no señores politicos,no, lo que pasa es que una parte de la humanidad vive aplastada por la miseria,el hambre,las enfermedades....y las bombas de esos paises que se reunen para " hablar de lo mal que otros lo pasan"y lo que pasa,señores polìticos es que Irak Afganistan estàn invadidos por ejercitos extranjeros, lo que pasa es que esos " pobres" se han cabreado ( y les aseguro que no hay nada màs peligroso que un pobre cabreado,no tienen nada que perder)¿ Y què proponen Uds. señores polìticos?¿ Màs bombas?¿màs represiòn? ¿ mas juicios sumarìsimos como el realizado contra los acusados del 11-M?Un juicio que ha pasado por los medios casi de puntillas ( ¿ A nadie le choca la poca repercusiòn mediatica que ha tenido?¿ Vamos a tragarnos toda esta mierda?. En Euskal Herria conocemos de sobra los juicios celebrados con " pruebas "interesadas y falsas.¿ Vamos a dar por justo la sentencia que se dicte? ¿ Y las siguientes ? ¿ Y los presos de Guantanamo? ¿Y los de israel? ¿Y de Juana Chaos ? ¿ Y nustros presos? ¿ Y.......

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Màs sangre y dolor
07 jul 2005
Massacre a Londres
[Opinió]

El terrorisme no es pot justificar, vingui d'on vingui. No és justificable ni el que té forma de tanc en nom de la democràcia ni el que té forma de motxilla amb goma2, en nom d'Al qaeda o qui sigui. No.

Sis explosions al metro de Londres i una bomba en un autobús és el resultat de l'atemptat terrorista perpetrat a la capital britànica avui, 7 de juliol de 2005. Tot i que de moment es desconeixen el nombre de víctimes, s'afirma, des de fonts no oficials, que almenys han resultat mortes 50 persones i hi ha centenars de persones en estat greu. La cadena d'explosions s'ha produit a les 9.30, hora local, en un moment on la gent es traslladava als centres de treball.

L'atemptat arriba just el dia després de saber-se que Londres acollirà els Jocs Olímpics l'any 2012 i hores abans que el G8 es reunís a Escòcia per "combatre la pobresa i lluitar contra la fam a Àfrica". Tot i que alguns polítics s'han afanyat a desvincular aquest acte amb la celebració dels jocs i la cimera. Tony Blair hores més tard ha afitmat que "els terroristes no tindran èxit en destruir els nostres valors i la nostra forma de vida". Quina casualitat senyor Blair, vostè (i uns quants més) fa el mateix que aquests suposats terroristes a l'Irak. Entra amb els seus soldadets de plom, destrueix l'habitatge de milers de persones, tortura, mata, fereix. I no és casa seva, és la de la gent que allà hi viu.

Quina credibilitat té un senyor que diu que combatrà la fam a l'Àfrica amb el mateix to de veu que condemna l'atemptat? Per mi cap. Cap ni una. Ell crea pobresa i mort, però les cares dels desgraciats no son blanques ni viuen a Europa. Tenen la desgràcia de viure en un indret clau i estratègic per a l'expansió capitalista i imperialista i la mala sort de veure com expropien els seus terrenys, horts, cases, etc. per que més amunt, al món ric desenvolupat i civilitzat del que tant presumeix, visqui com viu.

I la meva pregunta és: A qui afavoreix a aquest atemptat? A qui va afavorir l'atemptat de l'11S? Cal que tornem a treure el tema o ja queda clar? Curiós, no? Mesos després l'Iraq fet pols. I ara què... ens retallaran les llibertats a favor de la seguretat nacional, ens implantaran xips al cul i ens tractaran com als monos (pobres monos) acusant-nos de terroristes per qualsevol fotesa?

El terrorisme no es pot justificar, vingui d'on vingui. No és justificable ni el que té forma de tanc en nom de la democràcia ni el que té forma de motxilla amb goma2, en nom d'Al qaeda o de qui sigui. No. I jo, ell, ella, nosaltres, tots... podríem haver estat en un tren de rodalies o en un vagó del metro de Londres. Gent que no tenim cap culpa de les malifetes d'uns quants però que alhora ens creiem les seves burles, les seves mentides i les seves excuses. Ja n'hi ha prou d'hipocresia! sempre paguem els més febles en nom "del no se què". Volem viure en pau, si ens deixen, sisplau.

D'altre banda arribo a la següent reflexió: Per què haig de creure el que em diuen uns encorbatats que no tenen escrúpols a l'hora de crear una guerra a favor dels seus interessos? I buscant a Indymedia em trobo la següent reflexió d'un ciutadà:

"Si mirem les imatges que està oferint la televisió, les coincidències formals entre les imatges de l'11-S, amb les de l''11-M i amb les d'aquests atemptats, arriben a l'extrem de l'absurd. Fins al moment no s'ha confirmat l'orígen terrorista, però m'ensumo que tardaran poc a culpar-ne a l'Ira, Al-Qaeda, o a qualsevol banda terrorista que puguin inventar de nou. Em sembla clar que la conspiració continua. La necessitat de Blair i Bush de donar credibilitat a les invasions criminals de l'Irak i d'Afganistan poden ser una raó per a provocar atemptats des de la raó d'Estat Nortamericana i des d'Anglaterra. També pot ser una raó la necessitat de fer quelcom que traumatitzi tant a la població, els espanti tant i per tant els generi sentiment d'odi i venjança que és el coctel necessari per a perpetuar la presència nortamericana i Anglesa a l'Irak. Ara més que mai, devant dels constants avisos de la desaparició progressiva del petroli, es fa necessari dominar l'Irak, per a dominar el seu bé més ric, els últims pous de petroli, negoci que controlaran a mitjes els anglesos i els nortamericans. També hi podriem veure la necessitat d'un país com els EEUU de donar sortida a la seva Indústria més important, l'Indústria armamentística. Com un país que inverteix tantíssim en armament pot sobreviure si no es crea conflictes en els quals pugui donar sortida a aquest armament i la forma és convertir Europa en un continent armat i com el pot convertir en un continent armat si no ens posa la por al cos dient-nos que "el enemigo terrorista nos acecha"....i quina millor manera que provocant atemptats des d'una raó d'estat tant fastigosa com inconfesable...en fi...que la conspiració continua..a veure a qui culpen aquesta vegada...I què oportuns...just el dia després de la proclamació de Londres com a ciutat Olímpica. I se m'acut una altra idea...uns atemptats com aquests, porta temps organitzar-los, inclús per als serveis secrets més poderosos, posar els explosius al seu lloc i assegurar-ne l'explosió, du temps, el que em fa pensar que s'havien d'assegurar del punt d'explosió, i em refereixo al punt geogràfic...a la ciutat...per tant...podriem preguntar-nos...i si la candidatura de Londres no hagués estat decidida ahir??? I si algú ja tenia aquest extrem més que confirmat????"

Són reflexions que poden posar els pels de punta a més d'un, tant perquè poden semblar massa imprudents o poden semblar massa evidents. Tot i que no la comparteixo al 100% hi ha alguna cosa d'aquestes línies que em fa reflexionar: Perquè creure sempre el que em diuen des de les altes esferes? Sóc un ésser humà i encara em queden algunes neurones per pensar.

Solidaritat amb tots els pobles del món que pateixen la barbàrie, sigui del color que sigui.

http://www.gratisweb.com/dvactivisme
Re: Màs sangre y dolor
07 jul 2005
Lo cierto es que la barbarie capitalista en todas sus distintas formas: terrorismo, socialdemocracia burguesa, estatalismo, burocracia, neoliberalismo, etc, etc la padecen todos y cada uno de los pueblos del mundo.
Re: Màs sangre y dolor
07 jul 2005
Tú también, aunque no lo creas, te tragas las mentiras que entre líneas difunde la prensa burguesa, creyendo que los que ponen las bombas son "pobres que se han cabreado".....cuanta ingenuidad la tuya amiga Cristina.
La mentida dels atemptats islamistes
07 jul 2005
Segons les últimes informacions oficials hauria estat Bush qui hauria informat a Tony Blair a primera hora del matí dels atemptats de Londres. Ës curiós...el normal és que l'informessin els seus assessors, el ministre de defensa, el d'interior o els responsables de la seguretat del Regne Unit...però no..curiosament, el primer a donar les primeres informacions a Blair sobre els atemptats ha estat Bush...segons les mateixes fonts, Bush hauria vist les primeres imatges a la televisió a primera hora del matí abans de la cimera. La veritat...no cola. Serà que Bush, expert en organitzar atemptats a conveniència en sabia alguna cosa d'aquests?
La Conspiració continua. La organització transnacional del crim capitalista i la seva raó d'estat provoca atemptats a Londres
07 jul 2005
Si mirem les imatges que està oferint la televisió, les coincidències formals entre les imatges de l'11-S, amb les de l''11-M i amb les d'aquests atemptats, arriben a l'extrem de l'absurd. Fins al moment no s'ha confirmat l'orígen terrorista, però m'ensumo que tardaran poc a culpar-ne a l'Ira, Al-Qaeda, o a qualsevol banda terrorista que puguin inventar de nou. Em sembla clar que la conspiració continua. La necessitat de Blair i Bush de donar credibilitat a les invasions criminals de l'Irak i d'Afganistan poden ser una raó per a provocar atemptats des de la raó d'Estat Nortamericana i des d'Anglaterra. També pot ser una raó la necessitat de fer quelcom que traumatitzi tant a la població, els espanti tant i per tant els generi sentiment d'odi i venjança que és el coctel necessari per a perpetuar la presència nortamericana i Anglesa a l'Irak. Ara més que mai, devant dels constants avisos de la desaparició progressiva del petroli, es fa necessari dominar l'Irak, per a dominar el seu bé més ric, els últims pous de petroli, negoci que controlaran a mitjes els anglesos i els nortamericans. També hi podriem veure la necessitat d'un país com els EEUU de donar sortida a la seva Indústria més important, l'Indústria armamentística. Com un país que inverteix tantíssim en armament pot sobreviure si no es crea conflictes en els quals pugui donar sortida a aquest armament i la forma és convertir Europa en un continent armat i com el pot convertir en un continent armat si no ens posa la por al cos dient-nos que "el enemigo terrorista nos acecha"....i quina millor manera que provocant atemptats des d'una raó d'estat tant fastigosa com inconfesable...en fi...que la conspiració continua..a veure a qui culpen aquesta vegada...I què oportuns...just el dia després de la proclamació de Londres com a ciutat Olímpica. I se m'acut una altra idea...uns atemptats com aquests, porta temps organitzar-los, inclús per als serveis secrets més poderosos, posar els explosius al seu lloc i assegurar-ne l'explosió, du temps, el que em fa pensar que s'havien d'assegurar del punt d'explosió, i em refereixo al punt geogràfic...a la ciutat...per tant...podriem preguntar-nos...i si la candidatura de Londres no hagués estat decidida ahir??? I si algú ja tenia aquest extrem més que confirmat????
Re: Màs sangre y dolor
07 jul 2005
Amic comunista gay, penso que tot i la verosimilitut de la teoria conspirativa, no fa falta negar el fet de la existència de les cèl.lules terroristes vinculades a les oligarquíes petrolieres: aquesta gent manté una confrontació de tipus capitaliste amb alguns Governs capitalites i per tant les seves accions poden obeir a la seva pròpia dinàmica. El que es clar es que es tracta d'enfrontamens intra-capitalistes que no suposen cap lluita de classes per la qual cosa, els capitalistes implicats d'amdos bàndols intentan captar la massa petitburguesa aprofitant el atemptats. D'aquesta forma desactivan les protestes anti-capitalites i en general tota protesta reivindicativa i obtenen ventatjes polítiques tan a occident com a orient...de tot això la Xina i India estan de moment al marge. TOt i que sembla que pot ser l'objectiu final es obrir una confrontació capitalista mundial: s'ha de veura a quina banda hi jugarà finalment els que es diuen islamistes. Sembla clar que juguen a amenaçar amb jugar amb Xina.... de tot aixó la classe treballadora nomès en treu perjudicis. Aquesta es la raó de que ha arrivat un punt al qual seria molt importat començar un procès revolucionari mundial, que aturi els peus a les emboixides èlits de la plutocracia mundial (occidental cristiana, xinesa, rusa ortodoxa, musulmana, etc).
Arde Londres. Quien siembra vientos recoge tempestades
07 jul 2005
Gilad Atzmon es jazzman y escritor británico de origen israelí.

Gilad Atzmon
www.gilad.co.uk

Traducido para Rebelión por Manuel Talens


Estamos acostumbrados a ver las imágenes del horror en la capital iraquí. Para la mayor parte de los londinenses y británicos, tales imágenes no son más que una llamada remota de un país extranjero. De alguna manera, casi todos se han olvidado de que el responsable del horror inacabable en Irak es nuestro propio gobierno.

Las imágenes del horror hoy vienen de Londres: Bagdad y Londres parecen compartir un destino muy similar.

Sentado ante la pantalla, veo BBC 24 y me entero de que la policía londinense y los servicios de urgencias funcionan de acuerdo con un plan.

Está claro que esperaban el ataque. Un gobierno implicado en cualquier actividad criminal colonialista debe preparar a sus votantes para las consecuencias de su política. Hace un minuto escuché a Tony Blair decirle a la nación que «nuestra» determinación de defender «nuestros valores» de vida es mayor que «su» determinación de causar muerte y destrucción. Me pregunto a qué se estará refiriendo. Seguramente el robo continuado del petróleo árabe es un valor importante para Blair, pero no para mí. Tony Blair, un hombre que inició una guerra sin el apoyo de Naciones Unidas, un hombre cuyas manos están manchadas de sangre, quiere que creamos que realmente le preocupa la pobreza africana y el cambio climático.

Nos guste o no, debemos admitir que el Terror es un mensaje y más nos valdrá aprender a escucharlo con atención:

En primer lugar, nos dice que somos tan vulnerables como cualquiera.

En segundo, nos dice que deberíamos dejar que los demás vivan de acuerdo con sus valores y sus creencias.

En tercero, nos dice que nunca más deberíamos darle nuestros votos a criminales de guerra.

Pero, más que nada, nos dice que tenemos una obligación moral. Debemos detener a nuestros gobiernos. Es nuestro deber levantarnos y exigir la dimisión de Blair, que es el responsable de la muerte de tantos iraquíes y, posiblemente, ahora de muchos británicos inocentes. Debemos recordar que el hecho de votar a un político carente de ética nos convierte a todos en cómplices de una empresa criminal.

Sabemos ya que, tanto en Estados Unidos como en Israel, las consecuencias del terror hicieron que la mayoría apoyase con entusiasmo a la derecha. Tengo la esperanza de que el pueblo británico imite la reacción del pueblo español. Los belicistas y los agresores deben ser expulsados de nuestro clima político. Sólo entonces prevalecerá la paz.
Re: Màs sangre y dolor
07 jul 2005
Las naciones están infiltradas por 'agencias de inteligencia' (habría que llamarlas agencias de lerdos) que sirven intereses capitalistas. Por eso son permitidas más o menos explícitamente por los 'gobiernos' y hay tratados de impunidad secretos en Europa al efecto. Estas agencias, a su vez, forman grupos de acción encubierta que permanecen en estado latente y se distribuyen planetariamente según la necesidad...

Salvo errores tácticos, para averiguar la pretensión de un acto terrorista lo más adecuado es hallar cuál es la reacción social que emocionalmente puede producir en el contexto social dado y para observar quién activa dicho terror basta con hallar los beneficiarios de la reacción social.

Por otra parte, examinar acciones terroristas previas puede aclarar, al compararlas entre sí, metodologías y tendencias en el uso del terror como medio de manipulación y control social (en este caso global).

Elementos de juicio interesantes:

_Al Qaeda es un engendro de agencia de inteligencia;
_las agencias de inteligencia de los distintos países colaboran entre sí;
_como ya no hay guerra fría, ahora sólo hay, en general, dos bandos en la lucha los poseedores y los posesionados (15% y 85% de los 6500 millones de homo imbecilis planetarios);
_una gran mayoría de dirigentes globales tienen relación con agencias de inteligencia (v.g. Bush senior fué director de una A.I.), etc. etc.;
_las AAII literalmente financian, forman y contratan terroristas y otros especímenes en todo el globo (incluso los contratados pudieran no saber quién los financia)... según las necesidades expresadas desde arriba...
_hay, incluso, empresas multinacionales cuyo objeto social es lucrarse mediante estos 'servicios';
_el dinero es muy valorado por los homo imbecilis, lo cual facilita la anulación de la ética y conciencia que los mass media no hayan podido machacar...

Veamos:

11-S ha facilitado emprender una inacabable serie de invasiones orientadas al latrocinio de las multinacionales y a la expansión militar geoestratégica del par de naciones más bestias de la historia.

11-M pretendió facilitar la permanencia en el poder de un partido aliado de las bestias; sin embargo, ocurrió un 'imprevisto' y les salió el tiro por la culata; eso sí, han sabido camelar al sustituto como prueba la adhesión y abuso con el S� mediático a la constitucionalización del neoliberalismo para Europa; al cual (otro imprevisto) le han dado calabazas Francia, Holanda...

7-J al igual que los anteriores está orientado al Nuevo Orden Mundial pretendido por las bestias en connivencia con lo más corrupto del planeta;
en la reunión del G-8 lo que menos importa es lo expresado mediáticamente. El hambre en �frica les importa un pimiento (a los hechos me remito), el genocidio vía SIDA (engendrado en USA y portado por monos de experimentación a �frica) como medio de eugenesia global les importa menos que un pepinillo (recuerden que la 'casualidad' hizo que apareciera el SARS en Asia mientras nos entreteníamos con la invasión militar a Irak; ¡Oh! otro imprevisto, los ministerios de sanidad actuaron ágil y urgentemente y el 'peligro chino' no sucumbió...). El cambio climático les importa menos que una zanahoria en vinagre. ¿Cuánto les importará la eugenesia transgénica que se está desarrollando?

El G-8 y sus títeres asociados necesitan justificar la extensión del conjunto de acciones globales (muchas escritas en diversos documentos) tendentes a crear en la Tierra un estado totalitario sin disensiones, donde las bestias y sus acólitos descerebrados dispongan a su antojo de cuerpos, órganos, fuerza laboral, sirvientes, hoteles con ser-vicios a placer de pederastia, prostitución, infanticidio y feminicidio, etc. (ver ejemplos Indonesia y Juárez en Méjico); pero como la población global aumenta y va ha haber escasez de recursos naturales para el 'american way of death' que no van a cambiar sino intensificar quieren reducir esos 6500 millones a 2200; para lo cual están actuando en múltiples frentes y realizando pruebas...

En definitiva, el 7-J tiende a facilitar la fagocitación de Europa y en ello el 'topo europeo' que asume la presidencia de la provincia del imperio parece no ha dudado en que se emplee en su Gran Bretaña el método del 11-S; que la mayoría de los analistas considera ya firmemente como una gran auto-acción encubierta para engañar a los pueblos americano y mundial.
Re: Màs sangre y dolor
08 jul 2005
hi ha un interès per fer-nos creure que existeix un enemic perillós a l'altre costat del planeta, un enmic desconegut del qual ens hem de protegir. Sembla que visquem a l'edat mitja!... ja fa temps que ens coneixem tots plegats, per saber que els habitants dels paísos àrabs no són una colla de terroristes que es passen tot el dia odiant occident! és ben curiós com desprès de la caiguda del bloc comunista els àrabs s'hagin tornat tant dolents de cop i volta, i no abans... No serà que a occident l'hi va de perles tenir un enemic mediàtic per justificar suculents negocis com la indústria armamentística...? Juguen amb la nostra por, tant els poderosos d'un costat com els de l'altre.
Avui, aquest joc sinistre l'han patit la gent de Londres; demà la seguiran patint la gent d'iraq i d'altres paísos en conflicte...
Sindicat