Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: guerra
10 anys de Srebrenica
07 jul 2005
cartell_srebrenica640.jpg
Benvolguts:
Fa deu anys la barbàrie i el feixisme va causar a Srebrenica, Bòsnia i Hercegovina, 7.800 morts assassinats i mes de 10.000 desapareguts.
El genocidi es va produir sense cap justificació, sota la mirada de les forces de NNUU, forces d’interposició, que no van fer res per evitar-ho.
Metges del Món i Fotògrafs per la Pau entenem que commemorar 10 anys més tard l’efemèride és una ocasió d’aixecar les veus dels pobles contra la guerra, el feixisme, l’oblit de les víctimes i la misèria i en pro dels drets humans, el desenvolupament amb justícia i dels valors necessaris per una convivència més humana, més feliç i mes justa, fonaments de un altre món es possible.
Us convoquem dijous 14 de Juliol a les 9 del vespre als voluntaris i a les 10 del vespre a tota la població gironina i no gironina i encendre un espelma que dibuixarà a terra "SREBRENICA NO OBLIDEM".
Unes butlletes a 1€ per un espelma fins a encendre com a mínim 7.800, necessita al menys 300 voluntaris disposats a col·laborar.
L’esplanada de Fontejau, a les Ribes del Ter, es un lloc ideal. Per això i per projectar el vídeo de la Sandra Balcells, fotoperiodista de primera categoria i llegir el manifest que el Pr. Terricabras prepara per l’ocasió.
Els diners excedents aniríem a l’escola orfelinat de Srebrenica, com símbol de solidaritat.
Veniu a generar l’ambient i la força perquè aquests actes sumen esforços per la pau i la justícia.
Mira també:
http://www.medicosdelmundo.org/

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: 10 anys de Srebrenica
07 jul 2005
I encara no han pogut detindre a Radovan karadjic i a radko mladic... quina vergonya
Re: 10 anys de Srebrenica
08 jul 2005
estan vivint a sèrbia o a la república sèrbia de bòsnia, ho sap tothom.
Re: 10 anys de Srebrenica
08 jul 2005
ja, per això mateix.
Re: 10 anys de Srebrenica
14 jul 2005
Si, bé, al nostre país també hi ha una bona colla de criminals d'estat, alguns en l'anonimat i alguns protegits pels "Pactos de la Moncloa"
Sindicat Terrassa