Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: sanitat
La propietat intel.lectual m'està costant la vida
05 jul 2005
"En un increïble gir de la destinació, una barreja de terribles lleis sobre fàrmacs, lleis sobre propietat intel•lectual i equivocades patents i copyrights, s’han unit per a impedir que rebi la medicació que pot salvar-me la vida. Necessito la seva ajuda per a donar publicitat a aquest tema, fer-lo saltar a la palestra i que comenci a rodar la bola que arrasi tot aquest immoral sistema de copyright.



La història de la mort de la meva família i la malaltia que amenaça ara la meva pròpia vida, causada en no petita mesura per la llei sobre propietat intel•lectual, és un punt de partida perfecte per a elevar això al següent nivell de debat públic. Cridem pel seu nom als magnats del copyright. No sóc només jo: hi ha altres 200 milions d’infectats, i el 95% no ho saben encara. Fins a podria ser vostè mateix. Convertim-nos en salvadors de vides..."



Així comença l’escruixidor testimoniatge d’un informàtic afectat per l'hepatitis-C, que conta avui la seva pròpia història en Kuro5hin i denuncia un sistema pervers que obstaculitza el progrés i la cultura, i que algun dia bé podria costar-nos fins i tot la vida.




• Intellectual Property Is Costing Me My Life [Kuro5hin] http://www.kuro5hin.org/story/2005/7/2/18273/55210

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat