Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
04 jul 2005
En les últimes dècades hem assistit a un creixent descontrol de totes aquelles pulsions i instints que tenim en comú amb els animals. Aquesta tendència s'accelera sense parar.

El únic ús raonable que del sexe se'n pot fer és el reproductiu, doncs la societat espera de cadascun de nosaltres que l'hi donem nous membres sans, forts, ben educats i responsables.

És per això que la repressió de tot instint sexual no només és bona, i fàcil, sinó també profitosa: aquestes energies es poden, i s'han de canalitzar cap a fins més elevats, com les arts, l'oci responsable i moderat, l'esport o l'ajut a la comunitat.

Ara, aneu i expliqueu a tots el que aquí s'ha dit, aquest missatge ha d'arribar a la gent. Una societat responsable es una societat feliç i forta. Bona nit.

This work is in the public domain

Comentaris

Fora els feixistes d'Indymedia
04 jul 2005
escolta feixista...el sexe reproductiu és una modelitat de de sexe, però segur que també és la menys interessant. Avui en dia, per a dur a terme això que tu anomenes "El únic ús raonable que del sexe se'n pot fer és el reproductiu, doncs la societat espera de cadascun de nosaltres que l'hi donem nous membres sans, forts, ben educats i responsables" entre faltes evidents d'ortografia que evidencien la teva profunda ignorància, es pot fer per mètodes artificials, el que provoca que la còpula entre home i dona amb objectius reproductius, ja no siguin necessàris. Jo defenso, he defensat i defensaré sempre la sexualitat morbosa, la del sexe pel sexe, per la diversió, l'autoconeixement i el coneixement de l'altre, sigui aquest en la modelitat homosexual, heterosexual, bisexual o zoofilica. Visca la llibertat i mori el feixisme i la moral hipòcrita represora.
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
04 jul 2005
Jo no soc feixista, per començar, ni tant sols soc italià. Para amb propietat, noiet.

Vols pagar quinze mil euros per tal que et fabriquin un fill? O potser vols que te'l regali la seguretat social a càrrec dels que paguem impostos però no tenim aquests capritxos?

La sexualitat morbosa és una pendent que mai acaba, sempre necessita d'un esglaó més cap a la falta total de frens, per tant, no és bona. Argument anulat.

Zoofilia? Tu mateix et deixes en evidència.

La meva moral no és hipòcrita.

Comences el text en minúscula. Repeteixes la paraula de. Uses el plural siguin amb un singular.

Ja som prou grandets per fer anar consignes a l'hora de tancar textos.

Atentament.
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
04 jul 2005
recuerda q como animales evolucionamos. el sexo solo tiene una minima funcion reproductora (y si no piensa d todos los polvos q se echan, d cuantos salen niñ*s). para mi parecerme a los animales me parece genial. ellos no se dedican a matar a los de su misma especie como nosotr*s. creo q molan mas q los humanos.

evoluciona, no te qdes en la prehistoria.

para mi el sexo es un medio d comunicación y placer. no me interesa su posibilidad reproductiva. si un dia me sale la rama maternal, adoptare. q hay demasiad*s niñ*s ech*s caldo por el mundo.
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
04 jul 2005
On posa sexualitat autocontrolada vol dir sexualitat controlada i reprimida. Si tú no cardes, perque no vols o perque no pots, molt bé. Pero la resta podem seguir cardant, perque gaudim fent-ho, i alhora dedicar-nos a "les arts, l'oci, l'esport o l'ajut a la comunitat" Per cert que aíxó de la "comunitat" sona molt als típics films i sèries americanes que passen dia rera dia a la tele. No és aixó el que ens vols colar, el puritanisme caritatiu i hipòcrita de gent com Bush?
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
04 jul 2005
A mi em sembla bé mantenir una sexualitat responsable i autocontrolada, per això quan tinc relacions procuro utilitzar el preservatiu, ja sigui amb les diferents joguines sexuals (consoladors, vibradors, boas) com el penis personal o de l'altra persona. Cal anar amb compte amb les malalties de ETS (i no oblidar que el VIH continua fent estralls), no com fan determinats oscurantistes heteros que practiquen el sexe sense cap mena de seguretat.
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
05 jul 2005
[Mujer]: Al contrari, és a la prehistoria quan no hi havia cap tabú sobre el sexe i aquest es practicava descontroladament. Com que aquelles tribus no reprimien els seus instints, cap tipus d'evolució cap a una societat més avançada es va poder donar en milenis. Avui estem retornant a aquells temps.

L'adopció és un negoci que en primer lloc crea mala consciència en la gent i tot seguit li ven, si, ven, éssers humans. És una simple forma de mercantilitzar la vida humana. Si vols que deixin d'haver-hi nens vivint en la misèria, ajuda a que no hi hagi misèria, o ajuda en la reducció del nombre de fills per dóna als països pobres, fruit molts cops de la taxa d'analfabetisme femenina (reconegut per la pròpia ONU).

[Dimmu Borgir]: Soc consequent amb la meva manera de pensar, per voluntat pròpia, no sigui que en fagis broma. D'hipocresia res.

[Jordi]: Tard o d'hora agafaràs alguna malaltia, i lamentaràs haver bescambiat anys o dècades de vida, o la salut, per un petit plaer.
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
05 jul 2005
Només hi ha una explicació per aquestes extranyes teories que sembla tens tant estudiades i pensades... estas mal follat, i ho dic en serio, no és per faltar-te al respecte pero esta clar que en ta vida has gaudit plenament de la teva sexualitat i per aixo no ets capaç d'entendre que ens agradi tant el sexe.
Perque no experimentes una mica mes amb la teva sexualitat i despres en tornem a parlar?
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
05 jul 2005
Reprimit.
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
05 jul 2005
No us canseu pas. Aquest paio es un troll que a més es vanagloria en altres forums de les seves "heroicitats" de 'machito español'

http://foro.putalocura.com/foro/viewtopic.php?t=35292
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
05 jul 2005
"El únic ús raonable que del sexe se'n pot fer és el reproductiu, doncs la societat espera de cadascun de nosaltres que l'hi donem nous membres sans, forts, ben educats i responsables."

Insinues potser que les persones amb discapacitats hereditàries no haurien de gaudir de la seva sexualitat, doncs la seva descendència no serà forta ni sana? Tenen dret a viure o ni tan sols això?
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
05 jul 2005
El que passa es que aquest reprimit te enveja perque no carda mai.
L'argument no s'aguanta per enlloc, i els que son esterils? i els gais? i els descapacitats???
Troll veste'n l'arabia saudita sino t'agrada com vivim aqui alla t'entendran
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
05 jul 2005
Que sigui o no un reprimit i com porti la seva vida aquesta persona no em preocupa, ell sabrà, però d'algunes de les seves idees se'n segueix necessàriament postulats proto-nazis, i això és més greu.
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
05 jul 2005
què ha de ser un reprimit, què ha de ser un feixista...

és un trist imbècil el comentari del qual no ens pot fer sinó sentir condescendència pels desgraciats que l'hagin de tenir a la vora

un de tants que moriaran sols i ningú plorarà
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
05 jul 2005
Adhuc: i a favor del capital, amic Conservador. Aquests energies que defenses reprimir, sobre tot, van a favor del capital. No hi ha rès pitjor contra el sexe lliure que la TV capitalista !!!

Per això les religions (ideologies capitalistes pures) reprimeixen el sexe lliure, perque al reprimir el sexe s'afavoreix el capital.

Per això la socialdemocràcia fa politiqueig amb el sexe, perque així pot enganyar la gent venen la mentida de que tenen drets de gaudir amb llibertat de la seva sexualitat.

Però en realitat, pels treballadors no hi ha cap llibertat autèntica dins del sistema capitalista. Totes estan segrestades pel capital.
¿De qué te quejas?
05 jul 2005
Yo no sé por dónde ves la orgía desenfrenada de la que hablas. La verdad, los neoconservadores os quejaís de vicio. No sé en Barcelona, pero al menos en mi ciudad -por lo menos en los ambientes algo aborregados y etílicos en los que, ay, me junto todavía con los colegas- NO SE FOLLA NADA!

Y no lo digo sólo por mí, que siendo esto anónimo no me cuesta nada reconocerlo. No, esto le pasa a muchos colegas que no somos ni especialmente feos, ni especialmente idiotas.

Así que no te quejes, chaval. A muchos nos gustaría que lo que dices fuera verdad, pero la cosa está muy mala. Y toda la peña que contesta indignada, ¿de verdad folláis tanto como decís? Pues os envidio, -es envidia sana, eso sí-. Y a ver si en un post explicáis como lo hacéis, que esto de Indymedia a veces es un poco aburrido ;)

Viva la Sex revolution! (pero que viva más cerca).
Re: Manifest per una sexualitat responsable i autocontrolada.
05 jul 2005
SantAndreuRoig, això no és veritat, tinc la meva parella i simplement no creiem que sigui necessari fer tot això, també es pot passar perfectament sense orgasmes.

Per l'eugenèsic: M'has malinterpretat, el que vull dir és que les energies consumides en obtenir orgasmes s'han de sublimar per educar millor els fills i ajudar als altres.

Per l'antirreligiós: Què te que veure la religió amb el capitalisme? Era capitalista l'antic Egipte? Eren capitalistes les poques societats de camperols lliures que hi va haber a principis de l'edat mitjana a Alemanya? Totes dues èpoques eren extremadament religioses. La funció principal de la religió és el fixament d'un sistema de valors mitjançant el temor a un Déu.

[how soon is now]: No soc un neocon dels que surten a Fox News o llocs similars, tinc el meu propi camí. Si vols tenir sexe, ves a un bordell, encara que no t'ho recomano.
Sindicat Terrassa