Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
03 jul 2005
Notícia apareguda al diari el Far del baix llobregat en l'edició de l'1 de juliol:
http://www.el-far.com/municipis.html
El Prat ⢠El PP critica un concierto âantisistemaâ

El grupo del PP del Ayuntamiento de El Prat ha exigido la suspensión de la cesión del campo de fútbol municipal Fondo dâen Peixo a la entidad local Joves Alternatius del Prat para un concierto el día 9 en el que participará el grupo musical Soziedad Alkoholika. Según el portavoz popular, Antonio Gallego, este grupo âse caracteriza por humillar la memoria de las víctimas del terrorismo con letras de resentimiento hacia España y de odio hacia los cuerpos y fuerzas de seguridadâ?, por lo que considera âinsultanteâ? dar ayuda pública a este tipo de eventos..

Pel que es veu el proper dimecres pretenen presentar una moció al ple per suspendre el concert del proper dia 9. Continuarem informant.
Fora feixistes del Prat.

STOP CRIMINALIZACION.

Viene a por mi, a mi me toca,
es el perro echando espuma por la boca.
Quieres que sea tu orinal y tu letrina,
quieres que esto quede bien grabado en mi retina.
Estamos preparados! No va a ser fácil pararnos!
Me alegro de saber que mis palabras te hacen daño.
Me gusta comprobar que te irrita lo que canto.
A veces he pensado que caía en saco roto,
pero tu indignación le da sentido a todo.
Escucho como ladran los perros a nuestro paso,
eso sin duda es señal de que cabalgamos.
El dedo en la llaga, vinagre en los ojos.
El micro es el arma que tanto les asusta,
sube el volumen si eso les disgusta.
La sal en la herida, la palabra es mía.
Todos somos terroristas para los fascistas !
Todos sospechosos para los poderosos !
Ellos atacan porque estamos enfrente,
ellos atacan porque damos donde duele.
Libertarios, anarquistas, anticapitalistas,
okupas, comunistas, también ecologistas.
Los obreros, los inmigrantes y los independentistas
todos somos terroristas para los fascistas.
Su estrategia para acabar con la disidencia,
es muy simple; es mezclarla con la violencia.
Todos somos terroristas para los fascistas !
Todos sospechosos para los poderosos !

PIEDRA CONTRA TIJERA.

Quieren cortarnos la lengua
con la tijera de la intransigencia,
con la tijera de la necedad,
con la de la autoridad.
Quieren callar nuestra voz
porque no pensamos como quieren ellos,
porque queremos ser diferentes,
queremos otra realidad.
Quieren taparnos la boca
Para que nadie nos pueda escuchar,
para que solo se oiga su mensaje,
y nadie pueda dudar.
Los que gestionan la percepción
solo les dan la palabra a sus amos,
sumisos a la mano que les paga,
a unos dan voz y a los otros los callan.
Mercenarios, mal nacidos !
A nadie engañáis, ya sois conocidos,
todos sabemos quien es vuestro dueño.

Barato les sale usar a sus siervos
Para que echen mas leña al fuego,
para que quemen en la hoguera
a los infieles a su régimen.
Quieren cortarnos la lengua
para que nadie nos pueda escuchar,
para que solo oiga su mensaje
y nadie pueda dudar.
Tijera contra papel!
Piedra contra tijera!

Soziedad Alkoholika

El proper 9 de juliol es farà el concert al Fondo d'en Peixo del Prat de Llobregat. Si voleu més informació visiteu la pàgina www.kasalprat.org
Mira també:
http://www.kasalprat.org/Koncert

This work is in the public domain

Comentaris

Entrades robades concert antirepressi del Prat (de la 201 a la 300 entrades anul·lades)
03 jul 2005
Lamentem tenir que dir-vos que les entrades amb numeració de la 201 a la 300 del concert Antirepressiu del 9 de juliol al Prat de Llobregat, van ser robades del lokal.

Recordem que es un talonari de 100 entrades, que serien 1000 € que anirien destinats per mogudes antirepressives.

Feu còrrer la veu!!

La penya que hagi comprat les entrades amb aquesta numeració, NO PODRÀ ENTRARA AL CONCERT.
Si descobriu qui ha estat doncs feu'nos-ho saber lo abans millor a la direcció kasalprat ARROBA moviments.net

salut penya!!

feu còrrer el missatge
+ info: Atac del PP al K.O.P. "alta tensió" (27-5-2003)
03 jul 2005
El passat 26 de maig, pels volts de les dues de la matinada, en plena ressaca electoral. Tres cotxes que celebraven l'ascens del PP al Prat, en haver passat de dos a tres regidors, van aturar-se davant del Kasal Okupat del Prat Alta Tensió, després d'haver-se passejat previament fent sonar els clàxons per tot el carrer. A un dels cotxes hi anava Antonio Gallego Burgos, alcaldable del PP, en un estat etílic important, es va baixar, pensant-se segurament que ningú el veuria o reconeixeria, i va començar a llençar propaganda electoral omplint bona part de la vorera i de l'interior del pati del Kasal. Aquesta com es sap ha estat denunciada arreu pel seu clar caràcter xenòfob, âMenos immigración ilegal, más aparcamientosâ?. Els que en aquells moments estaven presents van sortir a la finestra en sentir el xivarri. En veure a âl'alcaldableâ? en aquella ridícula actitud li van preguntar que estava fent. Per sorpresa seva els hi contestà, amenaçant així a alguns dels presents: âYo a ti te conozco, a partir de mañana os vais a enterar, te voy a partir la cara, no soy un niño de papaâ?. Mentres els tres nois presents intentaven pair aquestes âllindeses democràtiquesâ? van poder veure com Gallego, proper regidor municipal, llençava més propaganda per sobre de la porta i pujava al cotxe. Un altre fet sorprenent va ser quan els tres cotxes es disposaven a enfilar cap a la seva seu. Per la carretera de la piscina va apareixer un cotxe de la policia local amb les sirenes d'emergència posades però sense so, el qual es va posar entre el segon i el tercer cotxe, desapareixent l'esperpèntica comparsa per la cantonada.

Davant d'aquests fets volem demanar:

⢠La dimissió del regidor Antonio Gallego Burgos per la seva incapacitat absoluta per exercir el seu càrrec i estar a l'alçada de les circumstàncies i, sobretot, per amenaçar, intimidar i intentar coaccionar a ciutadans del Prat. Així com la de la resta de càrrecs que estiguin involucrats.

⢠L'aclariment del paper que en aquella acció va tenir el cotxe de la policia local. No volem pensar que va ser una acció coordinada entre els que ens han de âgovernarâ? i els que ens han de âprotegirâ?. Volem que s'aclareixi aquest assumpte i en cas de demostrar-se connivència que es destitueixin els números implicats.Aquestes actituds absolutament feixistes han de desterrar-se del nostre poble, si les institucions no es comprometen a fer-ho, nosaltres no callarem. Considerarem a Gallego responsable de qualsevol afer que es pugui derivar d'aquest assumpte, recordem que aquest regidor ens ha amenaçat. Que 3.461 pratencs estiguin equivocats no es raó suficient per aguantar actituts xulesques i feixistes de cap regidor, menys encara quan sobre la seva consciència recauen milers de morts de la guerra imperialista i assassina contra el poble iraquià.Prou agressions feixistes al Prat!!

Antonio Gallego, dimissió !!ASSEMBLEA KOP-ALTA TENSIÃ, 27 MAIG 2003
+ info: Gallego (PP) dimissió (7-7-2003)
03 jul 2005
El passat 14 de juny es constituí al Teatre Modern el nou consistori pratenc. En vista del que va succeir no creiem que hi hagués en tot el poble un lloc tan idoni i representatiu del que va significar aquell dia la política institucional. Un veritable teatre organitzat per Antonio Gallego i els membres del PP, amb el vistiplau o la indiferència de la resta de forces polítiques.

Els membres del Kasal Okupat voliem fer unes jornades d'autogestió per explicar al carrer qui sóm i que fem. Aquestes estaven programades des de principis de maig, quan ni sabiem les dates de constitució del nou consistori, i ni molt menys esperavem la reacció del dia 26 a la matinada de l'impresentable portaveu popular. Coneixent la coincidència de les jornades i la constitució del ple vam insistir a realitzar les activitats previstes, aprofitant l'acte per denunciar públicament a un regidor que en aquell moment prenia possessió del seu càrrec, després d'haver-nos amenaçat personalment. La nostra denúncia es limitava a dues pancartes i un text explicatiu sobre els fets d'aquell dia, entre moltes més activitats relacionades amb les jornades.

Tot i esperar alguna presència policial en cap cas ens haguessim imaginat aquell desplegament ridícul, desproporcionat i insultant. Per l'exageració del desplegament es podia pressuposar que estavem disposats a reventar l'acte o a agredir a algun polític, cosa que no era certa i que alguns membres d'aquest consistori sabien que no succeiria, perque simplement voliem fer unes jornades. Però a ulls de la població retrograda que no ens coneix i que parla únicament per prejudicis, es va refermar el punt de vista de que sóm âelements perillososâ?, augmentant la criminalització que intenta relacionar qualsevol moviment social amb la violència, cosa que és absolutament falsa en el nostre cas com be saben els que ens coneixen.

Nombrosos membres de la policia nacional van ocupar El Prat, molts d'ells enviats directament per la tristement coneguda Julia Garcia Valdecasas, actualment flamant ministra del govern Aznar, i que durant tot el seu periode com a del·legada del govern s'ha definit com a especialista en muntatges policials i repressions arbitràries contra qualsevol protesta dels moviments socials. El dispositiu, visible a la Plaça i rodalies, estava reforçat per tres furgonetes antiavalots, aparcades a la comissaria de la Torre Muntadas, preparades per entrar en acció al mínim senyal i no sabem si alguna més, millor amagada que la resta. En quant a la policia local no estaven pitjor preparats com vam poder comprovar un cop acabat l'acte, quan del mateix consistori van treure el seu propi material antiavalots. Tots a punt per actuar de la forma més contundent possible i tot realitzat amb el vistiplau evident dels governants municipals. Entre policies d'uniforme, secretes i antiavalots es podia haver registrat una bona entrada al Teatre Modern.

La vigilància a la que vam ser sotmesos s'iniciava des del mateix Fondo d'en Peixo i s'estenia per tots els carrers adjacents fins a la Plaça de la Vila. Un cop arribats allà s'ens va arraconar al costat del nen de la sargantana. Els caps policials, visiblement nerviosos, imposaven unes condicions estrictes per cada pas que haviem de donar. Allò no era un diàleg ni una negociació, portaven la lliçó ben apresa i nosaltres erem els objectius a reduir, no importava ni qui erem ni que voliem, només importava controlar-nos. L'alarmisme creat per aquesta situació i el tracte de la policia presuposaven que anavem preparats a utilitzar la violència. Aquell dia el que anomeneu democràcia i llibertat d'expressió es van vestir de policia en un sarcasme hipòcrita i tendenciós.

Mentres intentavem explicar-los el nostre punt de vista, un policia de paisà ens estava filmant amb una càmara de video. Davant la nostra indignació la cap de la policia local va ordenar el número que deixés de fer-ho. Tot i que aquest va obeir-la, els minuts previament gravats deuen estar ja arxivats a alguna dependència policial amb les nostres cares per possibles proves inculpatòries futures. Això ho diem en conèixer l'actuació manipuladora de la Brigada d'Informació de la policia nacional (pressumiblement l'encarregada de la filmació) en moltíssims expedients oberts contra membres dels moviments socials. La repressió i la criminalització necessiten d'aquestes eines policials per construir muntatges i guions en que es sustenten els judicis incriminatoris, i aquest any recordem que s'ha començat a aplicar l'antidemocràtica llei antiterrorista a Catalunya en un intent de traspassar conflictes d'altres llocs al nostre territori i desacreditar la feina dels moviments socials relacionat-la directament amb la violència. La nostra gravació no s'estava fent per motius festius sino de control, sent tractats com a sospitosos i com això estarem arxivats.

Davant d'aquella gàbia policial en que s'ens va encerclar no és d'estranyar que el principal objectiu de les jornades, que era el contacte directe amb la població i l'explicació de les diferents activitats i tallers que es realitzen al Kasal, fos avortat. Molta gent ni es va atrevir a passar per la plaça i molt menys a apropar-se a aquell cercle arraconat i marginat per la policia que ens envoltava en tot moment. A la vegada molts d'altres que s'apropaven per donar-nos suport es van mantenir allà el temps just i necessari. En definitiva un fracàs de jornades que ens hauran de portar a repetir-les.

Volem expressar la nostra indignació davant el numeret originat pel portaveu popular i secundat per la resta de forces polítiques, les quals ni s'han dignat a denunciar públicament l'actitut nefasta d'aquest regidor, tot i coneixer-la de primera mà. No estem mentint quan expliquem aquest cas i les proves estan en la pròpia incontinència verbal del regidor, que va explicant la seva actuació de la matinada del 26 de maig com una heroicitat a molts testimonis que així ens ho han fet saber, com en el part policial del cotxe de la policia local, que en aquell moment pàssava per allà i en el qual queda constància de la presència de Gallego davant del Kasal, a més del material fotogràfic disponible per qui s'interessi.

Volem un possicionament clar i explicit de cada grup municipal davant d'un acte protagonitzat per un regidor, al qual se li presupossen unes normes de comportament cap a la població. No entendriem una actitud de corporativisme per tapar les vergonyes entre polítics. Passar per sobre d'aquest cas sense assumir responsabilitats seria un insult a la democràcia que dieu defensar. Bona prova d'aquest intent per esquivar l'afer l'intuim després d'haver vist el silenci absolut en el número de l'estiu 2003 de la revista Prat, editada per l'Ajuntament, on ni tansols s'esmenta una línia del que va succeir aquell dia a la plaça. Com pot ser que no sortís ni una paraula explicant la situació evidentment anòmal·la d'aquell dia? Aquesta manca d'informació és escandalosa, i el més greu és que aquesta és una metodologia recurrent en aquest mitjà tracti la temàtica que tracti. No podem estar orgullosos d'un mitjà local on l'autocrítica no existeix, on la realitat es presenta d'una forma sesgada i irreal apartant tot allò que molesta el discurs oficial, on s'intenta presentar un poble que sembla paradissiac tot i les greus mancances estructurals i socials que continua patint i la destrossa evident del seu entorn, on no hi ha cap espai que qüestioni o critiqui les polítiques municipals o els aspectes que es deriven, acceptades com dogmes de fe i veritats úniques. La manipulació informativa partidista que veiem en els mitjans de comunicació estatals, i que ha estat denunciada per Iniciativa per Catalunya i Izquierda Unida a d'altres esferes polítiques, és la mateixa que aquesta revista presenta al Prat. Uns diuen que âEspaña va biénâ? i els altres que âEl Prat tambéâ?.

Volem recordar que nosaltres hem estat amenaçats per un regidor del PP i no contents amb això s'ens envien esquadrons policials per intentar donar-li la volta a la història, convertint a l'amenaçador en amenaçat i viceversa. Presentim amb això un intent de criminalització dels membres del Kasal, i el trasllat al Prat d'una política victimista dels membres del PP per justificar qualsevol actuació futura condemnatòria. Aquest intent es multiplica a partir dels afers de la guerra d'Irak on el PP local es va veure qüestionat per la gran majoria de població i on es van veure els nervis d'alguns regidors. La gran indignació de la ciutadania contra les actuacions del govern del PP, especialment per aquesta guerra criminal i imperialista contra el poble d'Irak, no són patrimoni únicament del nostre col·lectiu. Nosaltres hem estat un col·lectiu més disposat a denunciar una cosa tan cruel com la justificació de l'invasió d'un país i la mort de població innocent per pura rapinya petroliera. Aquesta indignació es va traduir en una manifestació a la Plaça de la Vila el dia del començament de la guerra on van participar nombrosos ciutadans. En cap cas s'ens pot fer responsables de la ràbia lògica i natural de la gent, tant aquell dia com els posteriors. La resposta governamental del PP ha estat, des del principi, la d'ignorar l'opinió de la majoria de la població per posteriorment criminalitzar les manifestacions i accions de protesta, presentant-se com a víctimes davant de la societat. Aquesta és la mateixa tàctica que apliquen en aquest cas els membres locals del partit. El que agredeix diu ser l'agredit.

Volem que s'aclareixin els fets d'aquella matinada i es prenguin les mesures corresponents davant el que considerem una amenaça injustificable i un intent molt seriós i estudiat de crispació social per part del PP local. Per nosaltres la dimissió d'aquest regidor és una qüestió de sentit comú en qualsevol institució que es vulgui dir democràtica, i una vegada més creiem que l'ajuntament i la política local es juga en aquest assumpte la seva credibilitat. Recordarem a aquest consistori el manifest âEl Prat pel civismeâ?, signat per nombrosos entitats locals i per tots els partits polítics, incloent-hi el PP. Allà es parla, entre d'altres coses, de paraules com convivència, diàleg, tolerància, respecte, igualtat, no discriminació, solidaritat, participació, teixit associatiu i moviment ciutadà, fòrums d'expressió, regulació de pràctiques incíviquesâ¦etc. En definitiva una crida al civisme que té avui una oportunitat de ser alguna cosa més que paraules buides i manifestos d'autocomplaença. Recordem que sota aquest document hi ha la signatura d'un regidor que ha amenaçat a ciutadans del Prat en un comportament molt poc cívic. Esperem que aquest manifest no sigui una altre brindis al sol i que no passi a anomenar-se âEl Prat pel cinismeâ? per l'incoherència entre les paraules i els fets.

En conclusió, volem remarcar una sèrie de qüestions que ens agradaria s'aclarissin:

⢠Aclariment públic per part dels membres del PP de la seva actuació durant la matinada del 26 de gener del 2003.

⢠Aclariment del paper que va jugar el cotxe policial i exposició pública, si fos possible, del âparteâ? que van realitzar on es demostren els fets que comentem.

⢠Aclariment del dispositiu policial emprat durant el 14 de juny contra nosaltres. Quants membres de la policia (nacional i local) van actuar i sota quin vistiplau. Eren coneixedors tots els grups polítics d'aquest consistori del desplegament i en virtut de quina amenaça el van acceptar?

⢠Qui va permetre que s'ens gravés sense el nostre permís atemptant directament contra la nostra intimitat i qui ens pot assegurar que no van seguir gravant-nos posteriorment amagats des d'algun lloc de la plaça? A on han anat a parar aquestes filmacions? Eren membres de la Brigada d'Informació?, i en cas afirmatiu, coneixen la resta de regidors el currículum repressiu d'aquest cos i a on han anat a parar les filmacions de les nostres persones?

⢠Perque en el diari Prat que tractava sobre la constitució del ple (estiu 2003) no va sortir ni una línia referida a aquesta situació evidentment anormal i ressenyable, sobretot quan ciutadans del Prat estan veient restringits els seus drets de manifestació i llibertat d'expressió, a més de violar-se la seva intimitat?

⢠Ser amenaçats per un regidor és un delicte per justificar una actuació d'aquest tipus o és perque sóm joves del Kasal Okupat? Perque s'ens tracta de sospitosos sent nosaltres els que denunciem des de fa molts mesos aquest assumpte demanant una explicació que no s'ens ha donat per cap mitjà institucional i que s'ha anat retardant ple rera ple perque no tocava?

⢠No veuen els membres d'aquest consistori un intent estudiat per part dels membres del PP de crispació social, amb una provocació clara que buscava una resposta nostra en calent per després criminalitzar-nos?

⢠L'actitud del regidor del PP, Antonio Gallego Burgos, mereix quedar impune, sense cap mena d'assumpció de responsabilitats, després d'haver amenaçat personalment ciutadans del Prat i generalment a tot un col·lectiu? No és la dimissió una demanda legítima? Ãs més perdonable en haver estat nosaltres els amenaçats i no un altre associació? S'actuaria igual fos quin fos el col·lectiu amenaçat?

Per últim, volem demanar la lluita conscient i constant des de tots els àmbits socials per desterrar qualsevol actitud feixista i xenòfoba de la nostra població. Nosaltres continuarem lluitant contra això com ho hem fet fins ara, sabent que estem en un moment històric on el feixisme, el racisme i la xenofobia augmenten amb la relació tendenciosa immigrant-delinqüent que fomenta el govern del PP, i que segueixen cegament els seus membres locals, recrescuts en la seva soberbia, intolerants i intocables. La resposta institucional no ha de passar per alt aquestes actituds ni tampoc el comportament dels seus regidors. De moment en resposta a l'actitud de Gallego envers nosaltres, només hem vist un intent de criminalització i un tarannà que permet que aquestes actituds es repeteixin i quedin impunes. No tenim més mitjans per explicar el que va passar i exigir responsabilitats, una denúncia a la policia seria irrisòria davant el decantament claríssim d'aquest cos cap el costat del regidor, no sabem que es decidirà al ple, però el que està clar és que per molt que institucions jurídiques, legislatives o executives s'obstinin en ubicar-nos en una situació d'indefensió absoluta, també sabem defensar-nos i respondre a les amenaces, recordant als membres del PP que no ens fan cap mena de por.Assemblea de joves del Kasal Okupat del Prat- Alta Tensió

7 de juliol de 2003. El Prat de Llobregat.
+ info: Contestació al Gallego (PP) (13-7-2004)
03 jul 2005
En el passat núm.84 del vostre butlletí municipal, Antonio Gallego, portaveu del PP, realitza demagògicament aquestes afirmacions que ens impliquen com a col·lectiu i que volem contestar: âMientras ocurria todo esto, la policia detenia a los dos fugados, para lo cual tuvo que incrementar notablemente la presencia policial en la zona, hecho que irritó tanto a los okupas de nuestra ciudad que convocaron una manifestacióm en el barrio con el lema âBasta de acoso policialâ?. ¡ El múndo al revés!...Y al no tener éxito la convocatoria, des de la frutración tuvieron que acabar insultando y pegando a dos militantes del Partido Popular mientras pegaban cartelesâ?.- En primer lloc, la manifestació del 5 de juny a Sant Cosme no va ser convocada pel Kasal Okupat, sinò per habitants del barri, nosaltres ens vem afegir quan ens van explicar els motius. En aquesta, demanaven respecte i pressumpció d'innocència pels ciutadans del barri que res tenien a veure amb els fets succeits i que estaven sent tractats per la policia com a sospitosos i culpables simplement per viure en aquella zona del barri. El control policial va excedir-se moltes vegades en les seves funcions i la seva actuació va ser en molts casos més que discutible. L'excusa de la seguretat no ha de ser coartada per restringir els drets dels ciutadans ni per estendre la criminalització i el racisme.

- Aquesta convocatòria de seguida va ser censurada, els convocants van rebre nombroses trucades d'algunes associacions i personatges coneguts al barri conminant-los a dessistir en la seva denúncia. Davant d'això, no és estrany que els convocants decidissin no realitzar-la, nosaltres simplement vem respectar la seva decissió.

- La manifestació havia estat convocada el 5 de juny, i els fets de la âsuposadaâ? agressió a dos militants del PP va ser la matinada del divendres dia 11. A més, aquesta suposada agressió va ser, en realitat, tot el contrari, i no deixa de ser un capítol més de la llista de provocacions i agressions que rebem des de fa temps per part de membres del PP:

Gallego no explica què va fer la nit del 25 de maig del 2003, el de les eleccions municipals, quan en plena borratxera va omplir de propaganda electoral (aquella que deia âMenys immigració, més aparcamentsâ?) la porta del nostre Kasal i va amenaçar personalment de âtrencar-los la caraâ? als que el van veure quan fugia en cotxe, escoltat per un altre cotxe de la policia municipal que âcasualmentâ?, des de fa un temps també, tornen a assetjar-nos amb multes i denúncies.

Tampoc explica com va omplir exageradament de policia la plaça de la Vila el dia que es constituia el nou consistori i nosaltres cel·lebravem unes jornades al carrer i denunciavem els fets anteriors. També calla que vem anar com a col·lectiu al ple el setembre del 2003, per demanar la seva dimissió per aquells fets de maig i com cap partit polític va decidir contestar les nostres preguntes, tancant files per salvar-se les esquenes entre polítics. Per suposat no esmenta que Miguel Angel Ochoa, regidor del partit que diu haver estat agredit, pocs dies abans de la âsuposada agressióâ?, es va presentar provocativament al Kasal Okupat amb una colla d'amics per demanar-se un cubata i com, cubata en mà, va reaccionar insultant als que li van demanar que marxès d'allà.

Ãs més rentable, políticament, fer-se la víctima pocs dies abans d'unes eleccions com les europees, anar a comissaria i denunciar, quan a ells no els havíem fet, fins ara, cap denúncia policial tot i tenir motius en moltes ocasions; parlar amb la premsa perquè treguin només la versió victimista dels regidors del PP; responsabilitzar i criminalitzar a tot un col·lectiu, explicant mentides i fent demagògia barata en un mitjà que es distribueix a totes les cases del Prat, i al què nosaltres, com a col·lectiu, no tenim accés quan volem publicar un comunicat. No entenem com un ajuntament, majoritàriament d'esquerres, permet que es publiqui (en una publicació que paguen tots i totes les ciutadanes del Prat) un escrit de carácter racista, demagog i simplista on es barregen fets que no tenen res a veure els uns amb els altres. Tampoc sabem on volen arribar els polítics del PP d'aquest poble, però després del que estem veient que no esperin que posem l'altra galta davant les seves constants provocacions i agressions.Kasal Okupat del Prat. 13 juliol 2004.
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
03 jul 2005
menudos refors
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
03 jul 2005
pues yo tengo derecho a ocupar lo que estoy ocupando y si no que no hubiera salido el dueño a comprar tabaco, que es muy malo para la salud
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
03 jul 2005
Te tela akesta mena de parasits d gent q a sobre desprecia les notres idees i iniciatives. Amb mes motiu q avancs aniré al concert i no estaria d mes demostrar la rabia q donen akests porcs.

Salut i (A)
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
03 jul 2005
No, si yo también pienso ir. Ya he quedado con un amigo para que se quede en casa no vayan a ocupármela. Ya se sabe, elque fue a Sevilla perdió la silla.
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
03 jul 2005
Espero que es suspengui el concert.
Feu mes pudor que el PP...
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
03 jul 2005
yo ire a okupar vuestras casas y a follarme a vuestras hermanas y madres
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
04 jul 2005
Vale antifa - porqué supongo que eres el mismo - volvemos a coincidir.
Aunque no hace falta que te lo diga, sobre todo no te olvides de los condones pues no sabes que mierdas puedes coger con esas tías.
Yo, de tí, dos mejor que uno, por aquello de si se rompe, aunque se pierda sensibilidad aparte de la poca líbido que deben levantar, pues mas me huelen a antídoto contra la lujuria.
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
04 jul 2005
el de arriba no soy yo

me dan mucho asco las guarrindongas
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
05 jul 2005
És acollonant veure amb quina impunitat es mouen els feixistes per vomitar la seva ignorància i garrulisme. És difícil moltes vegades no caure en les provocacions, aquests comentaris compleixen tots els honors d'aquesta gentussa. Simplement alegrar-me de que el 9 de juliol hi haurà concert per molt que els inquisidors vulgueu censurar-lo.

Fora feixistes d'indymedia i d'arreu.
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
05 jul 2005
La ganas del concierto deberás o, mejor, deberéis desahogarlas por conducto rectal que es por donde mejor os sabe.
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
05 jul 2005
Si, por eso nos rebajabamos a contestarte que eres pura mierda.

Marchate, vete a espanya
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
06 jul 2005
Ya está en España, por si no te habías dado cuenta.
Re: El PP del Prat intenta suspendre el concert antirepressiu del 9 de juliol
09 jul 2005
Gracias antifa por el quite.
Había estado algunos días liado con otras cosas y se me había escapado dar réplica al imbécil que va de Bond, James Bond.
Enlazando con tu comentario, no, no se había dado cuenta de que estamos en España, sencillamente, porqué en su fundamentalismo fanático o fanatismo fundamentalista no sabe ver mas allá del "kasal ke okupa".
Lo que realmente me jodería es que, al final se hayan salido con la suya y el concierto se haya desarrollado sin que los antidisturbios intervinieran, e intervinieran tanto para llevarse a los "musiqueros" como para repartir entre el público la somanta de palos que, de haber conocido a sus respectivos padres, les hubieran suministrado en su momento, evitando tanta hijoputez suelta.
Sindicat