Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
noticias detenidxs 25J
02 jul 2005
nuevas convocatorias
LIBERTAD DETENID@S 25 DE JUNIO


El pasado sábado 25 de junio se convocó una manifestación en solidaridad con l@s anarquist@s represaliad@s en Italia. 180 registros y 25 detenciones en el último mes, y todavía quedan muchas investigaciones abiertas .

La manifestación transcurrió bajo una fuerte presión policial empezando con registros e identificaciones sistemáticas a todo el que se acercaba a Plaza Urquinaona, y acabando con la manifestación totalmente rodeada por los equipos antidisturbios dirigidos por agentes de la brigada de información. El cordón policial se fue estrechando sin dar oportunidad de finalizar la manifestación y allí empezó una carga indiscriminada seguida de una cacería y palizas por parte de la brigada de información, que se saldó con incontables herid@s y siete personas detenidas.

Dos de ell@s, menores de edad, salieron en libertad con cargos esa misma noche. A l@s demás detenid@s, con nacionalidades griega, italiana, chilena y checa, se les ha abierto un proceso de expulsión. Actualmente quedan tres personas a la espera de juicio cumpliendo prisión preventiva: 2 en la Modelo y otra en Wad-Ras. La grave decisión de mantener a l@s detenid@s en prisión preventiva, ha sido tomada por el juez Ramírez Sunyer, encargado del Juzgado de Instrucción de lo penal Nº13, conocido por su estrecha vinculación con la brigada de información de Barcelona.

Es inaceptable que se normalice la prisión preventiva y las medidas de control y coacción que se han estado viviendo en Barcelona en la última semana contra la gente que se solidariza con l@s detenid@s y las personas presas que luchan, aquí en Italia o en cualquier lado.

LA SOLIDARIDAD NO TIENE FRONTERAS. ¡¡NO NOS CALLAR�N!!

Martes 5 julio jornada de lucha. Solidarizate con l@s compañeros en lucha. Ese mismo dia a las 20:30 concentracion en Wad-ras.
Miercoles 6 de julio concentracion en la modelo a las 20:30.
Sabado 16 de juliomanifestacion 18.00 h plaza universitat.
Mas infornacion: www.presosalacalle.tk



LLIBERTAT DETINGUDES/TS 25 DE JUNY

El passat dissabte 25 de juny es va convocar una manifestació en solidaritat amb els anarquistes represaliats a Itàlia. En l’últim més s’han produït 180 registres i 25 detencions; l’investigació segueix oberta.
La manifestació va transcorrer sota una forta pressió policial, començant amb registres i identificacions sistemàtiques a tot el que s’apropava a la Plç. Urquinaona, i acabant la manifestació completament rodejada pels equips d’antidisturbis, dirigits per agents de la brigada d’informació. El cordó policial es va anar estrenyent sense donar oportunitat de finalitzar la manifestació. Allà va començar una càrrrega indiscriminada seguida d’una cacera i pallices per part de la brigada d’informació, que acabà amb incomptables ferits/des i set persones detingudes.
Dos d’elles, menors d’edat, van sortir en llibertat amb càrrecs aquella mateixa nit. Els demés detinguts, amb nacionalitats gregues, italina, xeca i xilena, se’ls hi ha obert un procés d’expulsió. Actualment queden tres persones a l’espera de judici complint presó preventiva: dos a la model i una altra a Wad- Ras. La greu desició de mantindre els detinguts en presó preventiva, ha estat presa pel jutge Ramírez Sunyer, encarregat del Jutjat d’Instrucció de lo penal nº 13, conegut per la seva estreta vinculació amb la brigada d’informació de Barcelona.
Es inacceptable que es normalitzi la presó preventiva i les mesures de control i coacció que s’han anant visquent a barcelona l’última setmana amb la gent que s’està solidaritzant amb els detinguts i les persones preses que lluiten aquí, a Italia o a qualsevol lloc.

LA SOLIDARITAT NO TE FRONTERES. ¡¡NO ENS CALLARAN!!

Dimarts 5 de juliol, jornada de lluita. Solidaritza’t amb els companys en lluita. I a les 20:30 concentació a Wad –Ras.
Dimecres 6 de juliol a les 20:30, concentració devant La Model.
Dissabte 16 de juliol a les 18:00, manifestació a la Plç Universitat.
Per a més informació:www.presosalacalle.tk
Mira també:
http://www.presoalacalle.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Pse
02 jul 2005
Pse
Re: noticias detenidxs 25J
02 jul 2005
venga, a extender la lucha
Re: noticias detenidxs 25J
02 jul 2005
"juez Ramírez Sunyer". Este cabron no es el mismo que entalegó a los dos chavales de hospitalet? Menudo bastardo
Re: noticias detenidxs 25J
03 jul 2005
aquest desgraciat és el colega de la brigada que va fotre a talego els companys d'hospitalet i el k s'ha fet les palles mentals amb l'akusació dels encausats del 4.
prou impunitat!
acció directa i autònoma!!

LLIBERTAT PRESXS!!!
ens esteu obligan a sentir cada vegada més ODI.
Sindicato Sindicat