Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Presència de l'Exercit a la comarca de l'Anoia
02 jul 2005
Concentració Diumenge 3 de Juliol al aerodrom d'Òdena, degut a que Fira d'Igualada convida a l'Exèrcit a pervertir la comarca de l'anoia, a trabés de la fira areonautica, a les escoles i a l'Ateneu Igualadí.
Un any més l'Exercit espanyol participa als actes del certamen organitzat per Fira d'Igualada presidida pel senyor Carles. Amb la presència de l'F-18, diferents estants i actes d'aquest cos de mercenaris. Com també el fet de convidar a 2 alumnes de 6è de primaria de cada escola de la comarca per poder pujar en un avió militar, introduint l'exercit als centre educatius, a mà del Sr. Carles, fent realitat el desitg de l'exercit d'introduir-se a les ments més inocents de la nostre societat.
I per finalitzar el Sr. Carles introdueix a l'Ateneu Igualadí dins el marc d'un festival de cinema, documents franquistes del NO-DO i d'altres mostres cinematogràfiques realitzades pel Ministeri de Defensa, traïnt tots els principis fundacionals d'aquesta entitat suposadament obrera d'igualada.
Per tot això i més el pròxim Diumenge 3 de Juliol a les 11 del matí a les portes de l'aerodrom, on es celebre el certamen paramilitar de l'aerosport, us convoquem a concentrar-nos en senyal de protesta.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presència de l'Exercit a la comarca de l'Anoia
02 jul 2005
Visca el Sr. Carles
Re: Presència de l'Exercit a la comarca de l'Anoia
02 jul 2005
Cap exercit defensa la pau, fora els militars de les nostres terres, aquí volem viure sense ells ni cuartels, ni al carrer, ni a les escoles ni enlloc... Demostrem-los que no els volem!!!
Sindicat Terrassa