Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
repressió al sàhara
30 jun 2005
de: contrainfos
Dajla/Sàhara.- Des del matí del dilluns 27 de juny a la ciutat saharaui de Dajla (Villa Cisneros) s'estan produint contínues manifestacions i enfrontaments entre els manifestants i les forces d'ocupació marroquines, que han respost amb granades lacrimògenes. S'han comptabilitzat desenes de ferits de diversa consideració.
Les forces marroquines van envair la casa del President del Comité Contra la Tortura a Dajla, Mohamed El Mami Amar Salem, per treure'l de la seva vivenda, torturar-lo i arrossegar-lo pel carrer fins perdre el coneixement per abandonar-lo després d'haver-li robat els seus telèfons mòbils i càmera digital.
Les forces marroquines van envair la casa de Ben Beida, pare de Ulad Chij Abdel Jelil, desaparegut en els primers anys de la invasió militar marroquina del territori a 1975, i d'un altre fill que avui és activista dels Drets Humans, Mohamed Fadel, per apallissar-lo brutalment, i emportar-se'l a un lloc desconegut. Mira també: http://poemariosahara.blogspot.com. Contra-Infos 28/6/05

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa