Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Taller contra la Violència Immobiliària i Urbanística (segona reunió)
29 jun 2005
Després de la primera trobada i presa de contacte de diversos col•lectius i persones a títol individual el passat dia 11 de juliol a la Casa de la Solidaritat, es va decidir fer arribar la proposta a altres persones i grups que hi poguessin estar interessats, continuar la discussió i assentar las bases per poder anar pensant durant l’estiu. És per això que us convidem el proper dissabte 2 juliol a les 17:00 hores a l'Ateneu Rosa de Foc a participar a la segona sessió del taller.
Aquesta sessió s’obrirà amb l’objectiu de treballar els següents temes:

Com potenciar les lluites (locals o no) contra la violència immobiliària i urbanística?

Pensem que és necessari, volem i podem assumir accions i reivindicacions conjuntes entre les diferents lluites contra la violència immobiliària i urbanística, i com hauríem de coordinar-les?

En torn a quines temàtiques concretes s’hauria d’articular aquesta xarxa d’accions i reivindicacions?

- Carta de reivindicacions del dret a la ciutat i a l’habitatge.
Pensem que una carta de reivindicacions seria una eina útil tant per reivindicar propostes concretes com per ser una eina de comunicació i pressió.
Com ha de ser aquesta carta perquè la gent la senti seva?
Quines possibilitats d’intervenció obre aquesta carta (p.e. com a base per una consulta social, per una ILP, campanya d’accions de presentació...)?

- Campanya “Ni un desnonament més� (com treure els desnonaments – més de 10 diàris – del seu anonimat, tant per impedir-los en la mesura del possible com per convertir-los en un conflicte politicosocial en torn al dret a l’habitatge i a la ciutat.

- Elaboració d’eines comuns per potenciar les lluites contra el mòbbing – protocols de defensa legal davant la violència immobiliària, llista d’advocats, arxiu compartit de casos de mòbbing, pressió sobre el col•legi d’advocats...

- Elaboració de campanyes gràfiques contra la violència immobiliària i urbanística

- Dia d’accions coordinades a nivell de la ciutat.

Altres

Us esperem a totes!

Passeu aquesta convocatòria a tota la gent que hi pugui estar interessada.
A la pàgina de la Coordinadora contra l’especulació del Raval trobareu el dossier i l’acta de la primera trobada: web http://www.coordinadoraraval.org

Lloc de reunió: Ateneu Rosa de Foc, Verntallat 26, Vila de Gràcia, entre pl. del Nord i pl. Virreina (paral•lel al C/Verdi); metro Fontana

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat