Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: criminalització i repressió
III Jornades contra la Tortura a Gràcia
29 jun 2005
MATí
11h. Exposicions
Taula de debat sobre afrontament col·lectiu de la tortura
14h. Vermouth i dinar popular a la plaça

TARDA
17h. Teatre: Pedro y el Capitán (Benedetti) a càrrec de la companyia 2x2 Teatre.
18h. Xerrada-debat, hi participen:
Observatori dels Drets Humans de la UAB.
Asociació Salhaketa
Familiars de presos
Testimonis
21h. Acto de Cloenda: Comunicats.
cartell_02_DEFINITIU_CATALA.pdf
cartell_02 DEFINITIU CATALA.pdf (399,18 KiB)
Per a difondre, participar-hi....Aquest dissabte...




2 de Juliol de 2005 - III JORNADES CONTRA LA TORTURA .

Pza. de la Revolució - Gràcia - Barcelona

#file_1#

Un any més la Plaça de la Revolució de la Vila de Gràcia ( Barcelona ), es transformarà en un espai de denuncia col·lectiva contra la tortura i la repressió per part de tots els estats i els seus cossos policials i militars. Any darrere any diferents organitzacions , estatals i internacionals, denuncien l’ús habitual de la tortura a les comissaries, presons, centres d'internament de menors, d’immigrants...de l'Estat Espanyol. Son moltes les torturades i torturats que denuncien, encara que son moltes més les que callen.

Denunciar un torturador pot tenir moltes conseqüències, però la menys probable es la de que sigui condemnat. Existeix una complicitat manifesta per part de les administracions d’injustícia, que es tradueix en impunitat pel torturador y més sofriment, i fins i tot més condemnes i pitjors tractes pel torturat, i més si es troba privat de llibertat a qualsevol presó de l'Estat.

Difondre y denunciar aquesta situació es una tasca col·lectiva. Us convidem a participar a aquestes jornades de carrer, a les que intentarem donar a conèixer testimonis, informació, opinions, informes, teatre i , en definitiva, lluites contra la tortura.

On hi ha lluita hi ha repressió,

On hi ha repressió hi ha solidaritat.
Mira també:
http://www.tresdegracia.net
http://www.nodo50.org/tortura

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat