Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
ESPAI JOVE de la Festa Major de Barberà del Vallès - 1, 2 i 3 de juliol
29 jun 2005
Les associacions jovenils de la ciutat organitzen un espai on el jovent podrà gaudir de al festa major.
espaijove.jpg
Un any més les diferents entitats juvenils de la ciutat participem de la Festa Major de la ciutat organitzant un seguit d’activitats que es desenvoluparan a l’Espai Jove, situat a la Plaça Constitució. Els propers dies 1, 2 i 3 de juliol t’esperen a Barberà els concerts amb la millor música, les olímpiades més surrealistes, els malabaristes més fascinants i molt més!

Les associacions que organitzen l’Espai Jove són: El Casal de Joves Obriu Pas, el GAC Ateneu Barberenc, l’Assemblea de Joves de Barberà, l’Esplai El Piolet, l’Esplai l’Esquirol, la Koordinadora de Grups de música de Barberà i l’espai jove El Forat.

PROGRAMACIÓ:

DIVENDRES 1
19h Correbars
Primera edició del Correbars a les festes de Barberà! Comença a escalfar motors per la festa amb aquesta activitat.
20h Batucada
Deixa't portar ballant als ritmes salvatges d'aquesta batucada que sortirà del parc de Can Serra per arribar a la zona de l'Espai Jove.
21h pregó (espai jove)
No et pots perdre el tret de sortida d’aquesta Festa Major!
22h Concerts
I arriba l'hora de la música, primera nit de concerts amb els grups de la KGB i tot seguit la mítica banda Discípulos de Otilia.
El Gato Sin Botas
Després de l'exitòs debut l'any passat al Xiri, no hi podia faltar novament la millor música rock celta.
4 Años Sin Nombre
Un dels últims grups a aparèixer a l'escena de la música rock de la nostra vila, però q esta donant molt que parlar.
Kontritus
Un dels grups barberencs amb més experiència al capdavant de la música punk-rock de la nit.
Discípulos de Otilia
Banda de Ska que porten més de 10 anys, en el món de la faràndula obrint camí amb els seus ritmes calents i plens d'energia positiva.
DISSABTE 2
17h Olimpiades Joves
La flama olímpica arriba a Barberà per portar-nos els esports més esbojarrats i divertits : torneig de futbolí, llançament de barril i de pinyol d'oliva, escalabirres i la cursa de baixada de carros.
20h Espectacle de malabars
Gaudeix dels malabars més sorprenents de la mà dels millors artistes locals.
21h Concerts
Segona nit de música a l'Espai Jove on continuem amb els grup de la KGB i aquest cop acompanyats de Soma Raza.
Allergic
Amb poc més d’un any de trajectòria aquesta banda ens sorprendrà amb els seus millors temes, recollits a la seva recent maqueta.
Siempre hay una historia
El grup encarregat de donar el toc més heavy-metal a la nit de dissabte.
Kasparrata
Tants anys d’èxits arreu del Vallès avalen la qualitat d'aquesta veterana banda de música punk.
El Cuento de la Vieja
Banda que ens ofereix la seva pròpia visió dels grans temes de la música rock.
Soma Raza
Tres veneçolans i un francès són els components d'aquesta banda que crea una ambient musical multicultural i internacional fusionant els estils rap, funk i ragga.

DIUMENGE 3

13:00 Exhibició de Graffiti.
Els millors esprais de la comarca es donaran cita per combinar formes i colors més enllà dels límits de la imaginació. Vine a gaudir d’aquest art urbà del que Barberà pot presumir de ser potencia mundial.

14:30 Dinar Popular.
Aquest ja tradicional espai de trobada i germanor permetrà a tota la gent que fa possible l’Espai Jove comparteixen menjar beure i moltes coses més. Apunta’t fins dissabte al Xiri o a la Barraqueta.

19:30 Exhibició de Capoeira. La impressionant historia d’aquesta dansa ancestral està acord amb la espectacularitat dels seus moviments.

I a la nit...

XIRI: Tots els dominguerus i domingueres estan convidats a demostrar les seves habilitats a la platgeta del Xiri. Música per l’ocasió, exhibicions, concursos i molt sentit de l’humor. Tot amb acompanyaments de luxe, com l’actuació del gran cantautor CARLITOS.

LA BARRAQUETA:

A partir de les deu La Barraqueta començarà l’acomiadament de la festa major amb uns concerts amb molt de ritme. Els barberencs de la Güateke Band i els sabadellencs de Kalash, posaran la música de la nit. Rumba, cumbia, guitarra i percussió faran moure els cossos dels joves de la ciutat. A continuació DJ Loops serà el mestre de cerimònies de la festa techno que es viurà a La Barraqueta, on es podran escoltar les darreres tendències d’aquest estil musical.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ESPAI JOVE de la Festa Major de Barberà del Vallès - 1, 2 i 3 de juliol
30 jun 2005
Caldria rectificar, Kalash es una banda que fa un temps que ho va deixar, per tant no existeix. Suposo que a les reunions com a molt es debia comentar la possibilitat que toqués part dels antics Kalash que crec que ara es fan dir Mr. Cecua. Com que el cartell des de la Barraketa el vam veure quan ja estava fet és normal que hi hagin aquestes imprecisions. La nit de diumenge només actuarà una banda rumbera, la Guateke Band.
Barraketa 2005, l'espai de la festa alternativa a Barberà
30 jun 2005
cartellbarraketa05.jpg
Us pengem el cartell de programació de diumenge a la Barraketa, un espai que per tercer any consecutiu munta l'Ateneu de Barberà, l'Assemblea de Joves de Barberà i el Grup d'Agitació Cultural l'Ateneu Barberenc. Aquest any també col·laboraran amb la Barraketa el Casal d'Amistat Catalano-Cubà de Barberà i l'Espai Jove el Forat. Salut, lluita sempre i festa per uns dies!
Nazis taquen la façana de l'Ateneu de Barberà i arrenquen l'estelada que penjava d'una de les seves façanes
30 jun 2005
més 003.jpg
més 004.jpg
més 005.jpg
El divendres passat, a una setmana de l'inici de festa major, a l'Ateneu de Barberà van aparèixer pintades feixistes que van tacar part del mural que havia a fora i la persiana. També, l'estelada que penja d'una de les façanes va ser arrencada -suposem que amb una corda que va trencar el pal de fusta. Feia molt de temps que a Barberà no es veien pintades d'aquesta gentussa i fa podor veure-les aparèixer quan només queden uns dies per iniciar uns dies la festa major. Totes les pintades ja estan esborrades. Estiguem alertes i, sobretot, plantem cara al feixisme.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more